Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[שאלה] לגבי מיפגשים....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

יש מיפגשים של מכוניות במרכז חוץ מהקניון,וחוץ מיכמה מכוניות מזדה ופיאט אונו שניפגשים לעשות על האש בסופרלנד...

הקניון היה נחמד רק חבל שיש ילדים שמנסים להרשים עם פיאט אונו והונדות עם גנטים של ההורים, וביעקוות זה באה המישטרה...(חבל)

אני בעד שיפורים אבל לא בעד להישתולל בלי טעם ולסכן אחרים...

מישהוא יודע או שמע על מיפגש נורמאלי בלי מישטרות וילדים קטנים ?

תודה רז...

פורסם
מישהוא יודע או שמע על מיפגש נורמאלי בלי מישטרות וילדים קטנים ?

תודה רז...

גם אם מישהו מכיר, ברגע שזה יעלה על גבי הפורום, המשטרות והילדים כבר יבואו.

פורסם

אילו היית קורא בפורום היית יודע איפה יש "תצוגה" מפגש או איך שלא תרצה לתאר את זה ,

לצערי אני לא בא כי זה רחוק ואני גם עובד ולא יכול לעזוב אז באסה לי ,

הוא מתקיים עכשיו , עוד 45 דקות הוא מסתיים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=652106#post652106

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...