Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במתז מים קידמי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במכוניתי 106 קיימת בעיה זה זמן מה 3 חודשים בה המתז הקידמי (שפריצר) אינו עובד.

האחורי כן עובד לכן, אני חושב, שאין בעיה בנתיך (פיוז).

האים יש למישהוא עוד רעיונות לבדיקה?

אם הלכה במשאבה, מה עלות תיקון של כזה דבר?

האים כדאי לקנות חלף מפרוק? ( דבר שאף פעם לא עשיתי, תמיד רק חלקים מקוריים)

תודה על העזרה...

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il/

פורסם

בהנחה שאמרת פיז'ו 106 , אז כמו בכל מערכת חשמל של צרפתיה הדבר הראשון הוא לבדוק מגעים.

עכשיו , כשאתה מנסה להפעיל את השפריצר , עם רכב מכובה וסוויץ' פתוח - יש רעש של משאבה עובדת או גורנישט ?

אם יש רעש - המשאבה עובדת , או שאין מים (ואז תן לעצמך סטירה על חשבוני :wink: ) או שהצינור/שפריצר סתום (ניקוי בלחץ אוויר בכל מוסך יפתור את זה זמנית,פילטר קטן ב-2 שקל מחנות חלפים יעזור להבא).

אם אין רעש , המשאבה לא עובדת.

רוב הסיכויים שהבעייה היא בקונקטור שמתחבר למנוע המשאבה (חפש חוטי חשמל שמגיעים אל מיכל נוזל השמשות). אם כן נסה להזיז ימינה שמאלה. רוב הסיכויים שבשלב כלשהו זה יחזור לעבוד. ספריי מגעים יפתור את בעיותיך עד הפעם הבאה... :?

אם הבעייה לא נפתרת יש לבדוק אם מגיע מתח למשאבה (12 וולט עם לחיצה על מתג המתז , תצטרך מד מתח למדידה וחבר/ה שילחצו/ימשכו על/את המתג).

יש מתח- מזל טוב , הלכה המשאבה. קנה מפירוק , אם תצליח למצוא.

אין מתח - בדוק פיוזים , מגעים , חוטים וכו'.

לא עזר - קרא לאיציק :wink:

פורסם

מנסיון באוטו שהיה לי ז"ל פיג'ו 205 '94

תבדוק אם שומעים רעש של עבודת משאבה, אם כן, יופי המשך הלאה, אם לא, יאללה לבדוק חשמל.

אם הרעש של המשאבה קיים, בדוק קיום של אבנית בשפריצר! אם קיים, פצצות אנחנו חצי דרך לפתרון הבעיה, אם אין, וואלק לא יודע, תסדר לבד.

קח לך סילית, שפוך טונה סילית למיכל המים, תבקש מהאחות הקטנה שתשפריץ (היא תהנה לראות מים עפים עליך)

עם סיכה (או לחילופין לחץ מים מצינור חיצוני) פתח את האבנית שהצטברה. אם זה לא עובד... ראה וואלק לא יודע, תסדר לבד.

מקווה שעזרתי :lol:

פורסם

תבדוק אם שומעים רעש של עבודת משאבה, אם כן, יופי המשך הלאה, אם לא, יאללה לבדוק חשמל.

אם הרעש של המשאבה קיים, בדוק קיום של אבנית בשפריצר! אם קיים, פצצות אנחנו חצי דרך לפתרון הבעיה, אם אין, וואלק לא יודע, תסדר לבד.

קח לך סילית, שפוך טונה סילית למיכל המים, תבקש מהאחות הקטנה שתשפריץ (היא תהנה לראות מים עפים עליך)

עם סיכה (או לחילופין לחץ מים מצינור חיצוני) פתח את האבנית שהצטברה. אם זה לא עובד... ראה וואלק לא יודע, תסדר לבד.

הצבע של האוטו יגיד לך המון תודה על הסיליט... :shock:

פורסם

אם הלכה המשאבה ואין לך אחת אחרת , יש פיתרון זמני.

המשאבה האחורית היא זהה לקידמית.

פשוט תחליף אותן .

פורסם

הצבע של האוטו יגיד לך המון תודה על הסיליט... :shock:

לי לא אכפת :) היה לי פיג'ו לבנה!

פורסם

פשוט תחליף אותן .

אפשר לנסוע רק רוורס , ואז החלון נקי... :twisted:

פורסם

פשוט תחליף אותן .

אפשר לנסוע רק רוורס , ואז החלון נקי... :twisted:

לא הבנתי מה הקשר :shock: אבל שיהיה.

פורסם

תנסה להוציא להוציא אותם ולנסות לנקות אותם אם אוויר דחוס (אני הצלחתי לנקות את שלי אם משאבה של אופניים...לא בדיחה). אם לא הולך נדמה לי

שאפילו בתחנות דלק התענוג עולה בסביבות 15שקל.

פורסם

שיטת אייל :

א)נוסעים לסופר פארם

ב)מבקשים מזרק מהרוקח

ג)משכנעים אותו שזה לא בשביל להזריק סמים

ד)לוקחים סיליט או כל מסיר אבנית נוזלי

ה)ממלאים את המזרק

ו)מזריקים לתוך החור הסתום

ז)אם חס וחלילה מטפטף על הצבע, מנגבים עם סמרטוט שהוכן מבעוד מועד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בכל מקום שבו מוכרים חלקים של פג'ו.

אני קניתי משאבה כזאת (אני מניח שזה זהה ב 309), ואכן עלה לי 50 ש"ח.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...