Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי היום הבאתי מבחור אחד מגבר זבל סיני בתמורה מצידי למנת פלאפל+פחית קולה סה"כ 10.5 שקל

בכל מקרה המגבר הוא של חברת SECTOR גילו המוערך הוא כ3 שנים המגבר 2 ערוצים ותומך ב3ערוצים גם. הספק כללי 300 תומך בגישור עם קרוס יחיד לLP בגישור וחיבור HIGH POWER ופיוז של 30A ומעגל הגנה מקצרים וחום בכל מקרה זה התמונות שלו ורציתי לדעת אם מישהו מכיר או התנסה בו או מהתמונות של המעגל שלו יכול לזרוק כמה מילים לטוב ולרע

תודה מראש ושבת שלום

P7231402.JPG

P7231403.JPG

P7231409.JPG

P7231408.JPG

P7231407.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה תהרוג אותי יום אחד.

רק אתה מוצא מציאות כאלה .

בגלל זה שלחתי אותך לחפש לי סובארו :) .

ותתחדש.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
אוקי היום הבאתי מבחור אחד מגבר זבל סיני בתמורה מצידי למנת פלאפל+פחית קולה סה"כ 10.5 שקל

בכל מקרה המגבר הוא של חברת SECTOR גילו המוערך הוא כ3 שנים המגבר 2 ערוצים ותומך ב3ערוצים גם. הספק כללי 300 תומך בגישור עם קרוס יחיד לLP בגישור וחיבור HIGH POWER ופיוז של 30A ומעגל הגנה מקצרים וחום בכל מקרה זה התמונות שלו ורציתי לדעת אם מישהו מכיר או התנסה בו או מהתמונות של המעגל שלו יכול לזרוק כמה מילים לטוב ולרע

תודה מראש ושבת שלום

אסף אתה רציני? 10.5 שקל?????

אני לא מכיר אי לא ייכול לעזור לך

Suzuki Jimny

פורסם

זה לא גנוב ולא בטיח זה היה של בחור שזה ישב לו במחסן ללא שימוש וכן 10.5 שח ואם היה תלוי בי הייתי קונה לו רק פלאפל בלי השתיה היה יוצא לי 7 שקל.

בכל מקרה מישהו מכיר את החברה הזו? שמע אותו ? יכול לומר לי דברים עליו? ולאנשים האלקטרונים בנינו[תמיר] על פי הצלומי מעגל הבסיסיים שהבאתי יכולים לומר לי חוות דעת על המעגל הזה ביחס לפרוסאונד וקונקורד לטוב ולרע.

תודה מראש.

פורסם

סנקור זה לא שם של קסאטה?

כל זבל שיצרו לפני 3 שנים יותר טוב מהזבל של היום.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

Guest תמיר .א.
פורסם

ואאלה אסף.........מגבר טוב,

בדרך כלל רוב המגברים 2 ערוצים שמפיקים 200-250WRMS בנויים מ4 טרנזיסטורים.

זה עם 8. חשבתי בהתחלה זה 4 ערוצים עד שראיתי שיש לו 2 יציאות,

כשיש כזו כמות של טרנזיסטורים, זה 2 אופציות, או שהוא יכול לעבוד ב1 אום לערוץ,2 אום גישור.

או שההספק שלו יכול להגיע ל 350+- בגישור ב4 אום.

תמיר

פורסם

תמיר זה בישבילך-מחכה בזמנך הפנוי לניתוח לב פתוח למגבר , תודה.

P7231410.JPG

P7231411.JPG

P7231412.JPG

P7231413.JPG

פורסם

שמע נראה לי עבדו עליך 10.5 זה יקר

סתם תתחדש ממש מציאה בדקת שהוא עובד??

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

בדקתי אותו על המקום הבחור פירק והרכב הכל היה ספורטני הצעה שלי ושיכנוע שלי עליו ב2 דקות .

בכל מקרה המגבר עובד היה מחובר על 2 אוברוליים של פיוניר 350 ופתח אותם מעולה וחברתי אותו אחרי זה על סאב של קנווד דגם ישן שהיה לו באוטו והוא הזיז אותו בצורה מכובדת בוא נגיד את זה ככה 10 שח זה כלום כסף עליו .בכל מקרה כבר הסבירו לי על הרכיבים הפנימיים שלו אנשים שמבינים בזה וכניראה שנפלתי על מגבר טוב ודי חזק.

פורסם

אסף תתחדש על "הזבל הסיני".

מה עם "הזבל הסיני" שהיית צריך למצא בשבילי?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פששש תראו את מי רואים ושומעים פה את גברת ליטל..את תעמדי קודם כל במילים שלך ותופיעי במפגש ותראי נוכחות אחרי זה נדאג לך בקטנה..אבל ביגלל שאת חמודה והרכב שלך שמור אני יחפש לך בשבוע הקרוב מגבר טוב בזול ומאמין שאני ימצא לך משהו לפני שאני יתגייס עוד פחות משבועיים.

פורסם

נכון טעות שלי . מתנצלת, לא הספקתי להגיע לאחר שסיימתי לעבוד.

מחכה למגבר 4 יציאות :-D

בפעם הבאה ניקח חופש ואני אגיע לבקר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חברה אני מבקש מי שמחפש מציאות לפנות רק לאסף בוא תותח בזה!

LOL רק שלפעמים הוא עושה חצי עבודה מספר לך על אוטו ואין לו את המספר.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

זה לא "זבל סיני"

לפי הבנייה הפנימית , המגבר רחוק מלהיות זבל .

לפי גילו של המגבר, הוא לא סיני, מן הסתם הוא קוריאני או משהו אחר מן המזרח.

תבדוק אם יש מדבקה בתחתית המגבר מאיזה ארץ ייצור הוא הגיע.

נ.ב.

אני מצדיע לך על המחיר שהשגת.

עוד לא שמעתי על מישהו שקנה מגבר במחיר פיתה+שתייה.אני בהלם, lol :shock:

ZZR

• תוכן חדש...