Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה משיגים פחיות ב3.5? זה מחיר לא רע :-D

ובקשר למגבר, לדעתי הוא בן יותר משנתיים שלוש. אולי תעלה בריבוע...

בכל מקרה, בשביל 10 ש"ח אפילו לא הייתי בודק אם הוא עובד. אחלה עסקה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לעלות בריבוע ?! אתם נותנים למגבר הזה יותר מידי קרדיט !

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
זה לא "זבל סיני"

לפי הבנייה הפנימית , המגבר רחוק מלהיות זבל .

לפי גילו של המגבר, הוא לא סיני, מן הסתם הוא קוריאני או משהו אחר מן המזרח.

תבדוק אם יש מדבקה בתחתית המגבר מאיזה ארץ ייצור הוא הגיע.

נ.ב.

אני מצדיע לך על המחיר שהשגת.

עוד לא שמעתי על מישהו שקנה מגבר במחיר פיתה+שתייה.אני בהלם, lol :shock:

מידן מל ,

הפעם אני לשם שינוי מסכים לדבריך ולא יוצא למערכת מלחמה נגדיך.

כמו שהספקתי להבין מתמיר ועוד בחור שמתעסקים בזה המגבר נגיד את זה במילים עדינות-לא צעצוע סיני אלה יותר מזה .

בהקשר למדבקה -כן , ישנה מדבקה הינה תיעוד :

P7241415.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

CLASS A זה למגברים פשוטים נכון? זה לא נתון מזהיר במגבר הנ"ל. מה שכן רשום שהוא יוצר בJAPAN ולא בCHINA ..זה כבר התחלה טובה [אם כי לי זה לא מעורר חשיבות רבה]:-)

פורסם

CLASS A נחשב בקרב האודיופילים כמגבר איכותי משום שיש לו עיוותים נמוכים (לא משנה שהעיוותים שיש במגברי CLASS AB הם לא שמיעים). החסרון הגדול שלו הוא שהנצילות שלו נמוכה ולכן כיום, אין כמעט מגברים כאלו לרכב.

פורסם

ולפי זה מהי הערכת גילו של מגבר זה ביחס לתגובתך הקודמת? יש מצב שמעל ל5 שנים? וכשאתה אומר שהצילות שלו נמוכה אז ביחס למה היא נמוכה ואיך זה משפיע ומאופיין בפועל ?[האם הכוונה שהוא פחות יעיל ופחות חזק כהגברה לאלמנטים ביחס ובהשוואה למגבר מסוג CLLAS AB?]

תודה מראש.

פורסם

אוקי הבנתי תודה אבל אני משוכנע שאם רשום על המדבקה שלו אז הוא אכן CLASS A .אפשר לבדוק את העניין נגיד אם אני נותן לבחור שמתעסק במגברים לאוטו להעיף מבט על הבפנוכו הוא יכול להבדיל בין אם זה

CLASS A או לא?

פורסם

אחשלי אם אתה להרוויח אני נותן לך עליו 15 שקל + שוארמה ופחית קולה, אתה מרוויח 200 אחוז...

:)

תתחדש וכל הכבוד

נ.ב. הידעתם שפעם כאשר באת להצגה ההית מקבל כסף על מנת שתצפה בהצגה? זו לא טעות ככה זה היה ביוון העתיקה...

נ.ב. גם אפשר לתרום זרע...בתמורה ל$$ או ארוחה חמה...

בואו נקים START UP שמעניק מגברים של ORION ורוקפורד תמורת זרע :)

פורסם

יפה אהבתי. אם אני מוכר אותו זה לא פחות מ150 אבל אני לא מוכר .

בהמשך השבוע אני יקפוץ לבחור מהפורום שמתעסק בתיקון הגברות לרכב שישפוך קצת אור על המגבר וכבר מצילומים ראשונים ששלחתי לו טרם לכן מדובר במשהוא נחמד ביותר לשם שינוי..

פורסם

אייל, ואתה עוד אומר שאני מחפש להוציא את המיץ לכל שקל? :)

אני לא יכל להתחרות איתו... מגבר ב11.5 שקל...

תשמע לי חבוב (בעל המגבר) אתה אמן!, תקיים סדנאות ותרוויח כסף על הרצאותיך ...

פורסם

אתה לא יכול אבל אני כן ;)

לפני מספר שנים רכשתי מגבר בארה"ב ושלחתי לחברה מייל על מנת לוודא שיש לו שלט (לשלוט על העוצמה) ונענתי בתשובה חיובית. אחותי הביאה לי את המגבר ולהפתעתי לא היה לו שלט, הסתבר שרק לדגם מעל יש. שלחתי אימייל לחברה (מתובל טוב) וקיבלתי מגבר חדש, דגם גבוה יותר, בחינם עם מיסים משולמים מראש (וכמובן שהמגבר שרכשתי נשאר ברשותי).

Guest תמיר .א.
פורסם

צאו מזה זה לא מגבר CLASS A, הוא לא בנוי גם כמו מגבר CLASS A.

מגברי CLASS A זה מגבר שמתחממם גם בלי עבודה, וההספקים שלו ממש נמוכים, בין 30-40W.

על הרבה מגברי קליפורניה בום ופיירמיד רשום CLASS A, אבל הם CLASS AB.

הוא בנוי בסגנון של רוב המגברים הפשוטים - קליפורניה,לנזר,פיירמיד,פייל,לוגיק וכו...

תמיר

• תוכן חדש...