Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא:

האם אפשר להרכיב גיר של פולו 1400 בפולו 16V שנת 98

שאלתי את צ'מפיון הם אמרו שהם יעבירו את זה לדרג גבוה כדי שאקבל תשובה ודאית וזה יכול לקחת 48 שעות בערך. אני צריך לדעת תשובה כמה שיותר מהר מסיבות שאין לי ממש כוח לפרט אותן.

שאלתי נובעת משום שלפני חודש וחצי החלפתי גיר מ"ייבוא" (לפי טענת המוסכניק), ויחסי העברה שלו היו כמו של פולו 1400 רגילה ולא של 16V.

ביקשתי מהמוסך להחליף את הגיר, והוא החליף.

לאחר ההחלפה יחסי העברה עדיין נשארו כמו של פולו 1400 ולא 16V, ולכן היה לי חשד שהוא לא התאמץ בכלל להחליף את הגיר, למרות שלטענתו הוא הביא גיר אחר.

בקיצור הגיר עכשיו עושה באלגן והוא אומר לי להביא את הרכב לעוד 4 ימים שהוא יחליף מייסבים וכ'ו (על חשבונו כמובן), ואין לי ממש כוח למשחקים האלה, ולכן אני רוצה לדעת כמה שיותר מהר לפני שאני מכניס את הרכב אם יש אפשרות להרכיב גיר של פולו 1400 בפולו 16V.

ועוד שאלה קטנה, האם אפשר לראות את מספר הגיר ללא פירוקו? האם הוא חשוף שמספיק להכנס מתחת לרכב ואפשר לראות את המספר גיר?

תודה לעונים.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

כל גיר של פולו מצאים לכל פולו מה שמשתנה בין בגירים זה רק יחסי העברה.

ניתם לראות את דגם הגיר (אותיות באנגלית שמשני צידהם ישנם מספרים אך לרוב משתמשים באותיות באנגלית)

ליד החיבור של המצמד לגיר שזה יוצא גם ליד הפקק מילוי שמן גיר ואין צורך לפרק את הגיר.

מקווה שעזרתי ...

בתודה , אבי עמור

פורסם

ידידי היקר,

אל תצפה שצ'מפיון או היצרן יתנו לך פיתרון שהוא לא סטנדרטי ולא מופיע בספרים.

מהו קוד המנוע של הרכב שלך כפי שמצויין ברשיון הרכב ואני הגיד לך איזה תיבה מתאימה לכול פולו, יש בידי תוכנה וגם ספרות מקצועית.

לכול גיר יש תיאור מדוייק תאריך ייצור, קוד גיר ודגם, במידה וקיבלת גיר עם אות אחת שונה במק"ט אז הוא לא מתאים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אפשר אבל יפגע משמעותית בביצועי הרכב.

שמעתי על כמה חאפרים שביצעו כזאת החלפה....

יש לברר את המק"ט המדוייק (במחסן המרכזי של צ'מפיון ישמחו לעזור לך) ולבדוק שהמק"ט בגיר שקיבלת זהה.

במידה והוא שונה אפילו בפסיק, זרוק את הגיר הזה מהרכב...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שאמרו קודמיי מבחינה פיזית כל גיר של פולו מתאים ,הבעיה הם יחסי מסירה

שונים בין גלגלי השיניים של הגיר .

למעשה למצוא גיר של פולו 16 V משומש זה משימה קשה עד בלתי אפשרית

ואני מניח שאתה כבר יודע את זה לכן היה שווה להתאמץ ולנסות לשפץ את הגיר

שלך ,אם הוא אינו בר שיפוץ ולא מוצאים גיר מתאים של אותו דגם אז רק קומבינה

של גיר מפולו אחרת יכולה לבוא בחשבון ,השאלה אם אתה תוכל לחיות עם זה

את זה כבר תדע בהמשך אם וכאשר לא ימצא גיר מתאים .

דרך אגב האותיות שמתארות את דגם הגיר מופיעות שלוש אותיות בחלקו העליון של הגיר

בחיבור עם המנוע(האוזינג).

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...