Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כבר תקופה אני חושב איך לעשות את זה, יש לי על ההדק החיובי של המצבר משהו כמו 5 חוטים שונים שמתחברים יחדיו עם בורג ועוד על הצד של הקונקטור עוד איזה חוט או 2.

האם ניתן לקנות כבל קצר עבה, 8 מ"מ, לחבר לו חיבור עגול משני הצדדים שלו, צד אחד לחבר ל + וצד שני לחבר את כל החוטים עם בורג ואום ולבודד את הכל עם איזולירבנד אדום...האם זה תקין.

כך לפחות יהיה לי חוט אחד עבה מרכזי וזהו,בלי כל הבלאגן.

מה אתם אומרים?

פורסם

היי

כבר תקופה אני חושב איך לעשות את זה, יש לי על ההדק החיובי של המצבר משהו כמו 5 חוטים שונים שמתחברים יחדיו עם בורג ועוד על הצד של הקונקטור עוד איזה חוט או 2.

האם ניתן לקנות כבל קצר עבה, 8 מ"מ, לחבר לו חיבור עגול משני הצדדים שלו, צד אחד לחבר ל + וצד שני לחבר את כל החוטים עם בורג ואום ולבודד את הכל עם איזולירבנד אדום...האם זה תקין.

כך לפחות יהיה לי חוט אחד עבה מרכזי וזהו,בלי כל הבלאגן.

מה אתם אומרים?כן,

תדאג שהכבל המרכזי יהיה עבה מספיק ע"מ לאפשר הולכת זרם תקינה(עבה לפחות כמו כבל ה(-) שמתחבר לגוף הרכב(בערך 10 מ"מ עובי אצלי)). ושהמגעים יהיו חזקים ולא רופפים.

הפוטנציאל החשמלי של כל החוטים יהיה כמובן אותו פוטנציאל לכן נושא הבידוד אינו קריטי(כל עוד אין מוליכים חשמלים אחרים בסביבה שלא אמורים לקבל (+) מהמצבר).

ניצן

פורסם

האם כבל של התקנות מגברים, מלא סיבים, 8 MM , חתיכה של 20 ס"מ תעשה את העבודה?

האם כבל 8MM מספיק עבה?

• תוכן חדש...