Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרי מהמכבש...

TShavit
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש עכשיו קיבלתי באימייל את המחירים המעודכנים של פאגאני. אז שלא תגידו שלא ידעתם:

- model Zonda C12S Euro 414.000, ex works + taxes, optionals not included

- model Zonda Roadster Euro 481.500, ex works + taxes, optionals not included

- model Zonda F - standard version 602 HP Euro 478.000, ex works + taxes, optionals not included

- model Zonda F - Clubsport version - full optionals Euro 551.525, ex works + taxes

שימו לב טוב - המחירים לא כוללים מע"מ...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

רשום עם מיסים

אבל בטח לא של מדינת ישראל

תוסיפו עוד איזה 50 אחוז משווי הרכב ופחות או יותר תקבלו את המחיר בישראל:wink:

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

סוף סוף יש לי על מה לשבור את קופת החיסכון בצורת חזרזיר וורוד שלי!!:-P

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני חושב שזה בושה שבשביל עוד פחות מ-50 כ"ס צריך לשלם בערך 60 אלף יורו יותר. עדיף כבר לקנות איזה נובל M400 במחיר הזה, ואני מכיר מישהו שיסכים איתי :-P:-D

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני,

את האמת? אני מסכים איתך במאה אחוז.

בוא נגיד, אבל רק נגיד, שמפלצת כזאת היתה עוברת תקינה במדינת ישראל, מה היית מעדיף?

וכן אני מדבר מבחינת מחיר...

בשבילי אריאל אטום אחת, בצבע כסף.

אלעד

פורסם
TVR בשבילי, תודה רבה:wink:

אור.

אני מבין שאתה נהג מרוצים.... כי אחרת אתה לא תסע רחוק בטיויאר...

האוטו פשוט לא אוהב אספלט... ממה שראיתי בטופ גיר אפילו קלרקסון, שעל הנהיגה שלו אני לא חושב שמישהו כאן יכול להגיב(אולי מוטי?), הסתבך עם הטיויאר....

חוץ מזה האמינות= רקטום :)

בשבילי רק

KOENIGSEGG CCR

מיאווו.....

יותר טוב ממקלארן F1 :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רשום עם מיסים

אבל בטח לא של מדינת ישראל

תוסיפו עוד איזה 50 אחוז משווי הרכב ופחות או יותר תקבלו את המחיר בישראל:wink:

טעות !!!

תוסיפו עוד 130 אחוז... זה הנתון היותר מדוייק.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
אני מבין שאתה נהג מרוצים.... כי אחרת אתה לא תסע רחוק בטיויאר...

האוטו פשוט לא אוהב אספלט... ממה שראיתי בטופ גיר אפילו קלרקסון, שעל הנהיגה שלו אני לא חושב שמישהו כאן יכול להגיב(אולי מוטי?), הסתבך עם הטיויאר....

חוץ מזה האמינות= רקטום :)

בשבילי רק

KOENIGSEGG CCR

מיאווו.....

יותר טוב ממקלארן F1 :D

דווקא בסרט של GUMBALL 3000 באמריקה,הקוני' הייתה הכי פחות אמינה,כ"כ לא אמינה למעשה שהוא היה צריך רכב עם טכנאי צמוד אליו כל הזמן

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

פורסם

כן.. רק שלא הייתה שם TVR שתתחרה בחוסר האמינות של הקוניגסג..

בכלל - מי שחושב שהמכוניות על האלו הן אמינות, אפילו אם תנסו להשוות לרכב צרפתי שידוע כלא אמין במיוחד - הן ממש לא.

מהכרות עם בןאדם שיש לו מספר פרארי ולמבורגיני ואסטון מרטין ועוד מכוניות שמוגדרות כ"מכוניות על", הן ממש לא אמינות.

למעשה, הן עוברות טיפול כל 3K קילומטר..

(הידעתם שיש באנגליה חברה מיוחדת שדואגת לבוא אליך הביתה ולטפל במכונית העל הפרטית שלך בחנייה שלך?)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הם לא אמינות מהסיבה הפשוטה שאין דרישה לייצר אותן אמינות..

מי שקונה פרארי/למבורגיני ודומיהן, אכפת לו אמינות..?

גם ככה הוא לא מנצל את מה שיש להם להציע.

אור.

פורסם

אני יודע על אנשים שמעדיפים לדוגמא, פורשה טורבו או מרצדס SL AMG או SLK AMG וכו'

על פני פרארי ולמבורגיני ומאזארטי - מסיבה עיקרית של תחזוקת הרכב.

כשבןאדם קונה רכב שמתחיל ב150אלף דולר/יורו לפני מיסים - הוא מצפה לרכב שישרת אותו נאמנה, ולא רכב שכל שבוע יצטרך לעבור טיפול.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

טוב אז ככה, הזמנתי גם TVR (ספיד 6 אבל ה סרברה 12 או איך שהיא לא נקראת בדרך..)

גם אריאל אטום (בצבע שחור שתתמזג עם הכביש, אולי לא יעלו עלי הגלאים של המשטרה)

גם נובל M400 בשביל הפוזה.. אוטו בן בן בן *ונה שבטופגיר אמרו עליו רק דברים יפים,

ואת החלום שלי גם כן, קוניגסג CCR, כן כן, הרכב המהיר ביותר בעולם בייצור סדרתי כמעט נגח ב400קמ"ש.. (מהירות הכי גבוהה*)

500אלף פאונד בשביל זונדה נכון? לא חבל? בכלל אני לא מבין מה מתלהבים מהאוטו הספיציפי.

וכולה 600סוסים ..

עדיף לקנות צי של אימפרזות ואיבויים, בשביל שימוש חד פעמי יומי ותאמינו לי עם תכללו את כולם את עוברים מהר מהר מאוד את ה 600סוסים,

חשבון פשוט (אם אני לא טועה בנתון המטבע)

500אלף פאונד = אנחנו מדברים על משהו באזור ה 4מיליון ש"ח. = אנחנו מדברים על משהו באזור ה 900אלף דולר.

אימפרזה בארץ הקודש (ארה"ב) עולה 32אלף דולר והיא מגיע עם 300כוחות סוס, מה שאומר ש..

ב900אלף דולר אפשר לקנות בערך 30 אימפרזות, שזה אומר קרוב ל9000כוחות סוס!!

עכשיו תגידו לי מה שווה????????????

-------

יש לכם ספק בכלל שלמי שיש כסף למכונית על אמיתית, כמו הקוני או הזונדה בכלל בודק את האמינות הרכב, יש לכם בכלל דאגה לכיס שלו? כאילו, האנשים האלה אמורים* להיות כ"כ טחונים ברמות שאני מאמין לפחות שהם יכולים להרשות לעצמם להחזיק תכנאי אם לא מוסך צמוד אליהם.

• תוכן חדש...