Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו SX 97, מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי פיאט בראבו למכירה, שנת 97, דגם SX.

האוטו נראה חיצונית במצב טוב מאוד (ידני 1.6), והמוכר מבקש סביבות 15K (מחירון סביבות 18)

לאוטו יש 145K ק"מ.

מה דעתכם על האוטו?

דברים מיוחדים שצריך לדעת? (חיפוש העלה תוצאות לא כל כך ברורות, חלק אומרים על אמינות טובה לעומת אחרים על אמינות נמוכה, בנוסף לטענות על צריכת דלק גרועה מול צריכת דלק סבירה).

אשמח לקבל תשובות, תודה.

פורסם

פיאט בראבו.

אוטו רגיל לחלוטין, הגרסא הידנית נחשבת יותר אמינה.

הוא לא שתיין דלק ביצועים בינוניים.

מה שכן לדעתי 147K לאוטו שנת 97 זה הרבה.

למה דווקא בראבו?

ועוד משהו, כדי שאוטו יראה טוב חיצונית, לוקחים אותו לשטיפה שלא תחשוב שאוטו שנראה טוב מבחוץ גם במצב טוב מבפנים.

פורסם

היתה לי אחת גם 97 עד לפני חודשיים

בכללי אוטו סבבה ונותן תמונה למחיר

יש לו מחלה של התחממויות-מושבים נוחים -נוסע סביר-מראה "ספןרטיבי" קצת

אם אתה מחפש חוזק תלך על הגרסה החזקה יותר של הבראהו 2.0 או 1.8 לא זוכר

תבדוק טוב מנוע-אם עבר עליו ראש מנוע אל תגע!!! זה מחלה!!

בהצלחה

מגאן קופה 1.6

פורסם
הגירסה הספורטיבית היא מנוע 2000, והוא כנראה לא ימצא אחת כי יש בארץ בודדות!
זה כבר סיפור אחר -אמרתי אם הוא מחפש קצת יותר חזקה מה1.6

מגאן קופה 1.6

פורסם

אני מדבר על ה 1.6 ורוצה לקבל עוד חוות דעת בבקשה.

למה דווקא בראבו? כי זאת שמצאתי נראית במצב טוב, אולי מחר אקח אותה לסיבוב.

מצב טוב אצלי זה לא אוטו נקי מרחיצה, אלא אוטו בלי מכות,חלודה או סימנים אחרים, וגם מבפנים האוטו שלם ולא "רוטט".

עוד סיבה למה בראבו? שנתון מתקדם יחסית בסכום נמוך יחסית.

התקציב שלי הוא מקסימום 20, ואני רוצה להפיק ממנו כמה שיותר. במסגרת מה שאני אמצא.

פורסם

גם אני ראיתי פעם פיאט מריאה נקייה מבחוץ בלי מכה ובלי חלודה, אחרי מבטים יותר לעומק גיליתי שכל הצד האחורי של האוטו לא שלו כולל השלדה.

במחיר הזה תוכל לקנות פיאט מריאה שנת 98 אוט', אבל כנראה שאתה לא מעוניין.

הבראבו לא אוטו מיוחד, לא אוטו ספורטיבי, לגבי האמניות שלו אני לא יודע כי בזמנו חיפשי פיאט מריאה ובראבה- ורוב האנשים שמהם ביררתי האמניות שלהן לא בשמיים (ביררתי לגבי גרסה אוט').

אם תשאל אותי, אני היתי בוחר משהו אחר ב 20K.

תכתוב בחיפוש FIAT BRAVO או פיאט בראבו דיברו פה הרבה על האוטו הזה.

פורסם

חיפוש העלה הרבה תוצאות ויש בהן תגובות של הרבה אנשים, לשני הכיוונים, בעד ונגד, דעות שסותרות אחת את השניה (אמין-לא אמין, חסכוני-בזבזן ועוד).

מה גם שהנושאים שנמצאו בחיפוש לא ממש עדכניים ומאז המחירון עוד ירד, ובגלל זה אולי השאלה רלוונטית יותר עכשיו כשהמחירון הוא משהו כמו 18 אלף.

מישהו בכל זאת יכול לעזור?

תודה.

• תוכן חדש...