Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיחזור המפגש בצפון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם.

אז ככה כמו שאתם אולי יודעים או אולי לא, המפגשים בר"ג כבר גוססים בזמן האחרון ובצפון הם כבר מזמן היסטוריה.

אני החלטתי לקחת יוזמה ולהרים שוב את המפגש בצפון , המקום הוא מרכז מסרחי רגבה נהריה.

בסיס למה שיהיה לראות כבר יש ,אבל צריך הענות , השבוע יום שישי בשעה 5 .

דעות,מענות,בקשות... אתם מוזמנים .

תודה והמשך יום נעים.

פורסם
:? ממש חכם מצידך..כולם יצליחו להגיע לצפון,אני מציע שנעביר את זה לחנייה גדולה ליד הבית שלי בדרום..אתה גם מוזמן..תל אביב זה המרכז כך שרוב הסיכויים שם זה יהיה גם הכי נח לכולם להגיע ולהיפגש.(מה שבצפון..לכולם יהיה קשה יותר).
פורסם
:? ממש חכם מצידך..כולם יצליחו להגיע לצפון,אני מציע שנעביר את זה לחנייה גדולה ליד הבית שלי בדרום..אתה גם מוזמן..תל אביב זה המרכז כך שרוב הסיכויים שם זה יהיה גם הכי נח לכולם להגיע ולהיפגש.(מה שבצפון..לכולם יהיה קשה יותר).
מיכוון שאין פה פורום צפון/מרכז אני פניתי לצפונים שבנינו:wink:
פורסם

למה לך לנסוע רחוק עד נהריה תעשה את זה כבר פה במעלות.נראה לך שאנשים יבוא מהמרכז ומהדרום?

אני הייתי במפגש סאונד האחרון בכפר סבא,והגעתי ממעלות עד לשם ולפי דעתי היה חסר שם אנשים,היתה לי ציפיה ליותר אנשים,וזה גם כן היה במרכז הארץ וגם שם הגיעו בקושי אנשים למרות שיכל להיות מפגש בהרבה יותר גדול.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לכל הצפונים שפה , אנחנו מרימים מפגש של מכוניות משופרות לא סטנדרטיות יש מקום ושעה אז מי שמעוניין בבקשה להגיע כולם מוזמנים!

פורסם

אני לא מבין, אתם בפרוש מפרסמים פה מפגש של מכוניות משופרות\לא סטנדרטיות....

אח"כ מתלוננים שהמשטרה קורעת....

פורסם

אם יהיה לי איך להגיע אז אני יגיע

אז מפגש אספנות ב'ילו' לב המפרץ

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם
מה הקטע של רק משופרות בדיוק?

היונדאי באייקון שלך משופרת? או שתבוא עם רכב אחר?

הוצאת לי מילים מהפה...

מה הסיבה? רוצה לראות מכוניות עם קיטים ומדבקות - כנס ל-"גוגל".

רוצה להקים מפגש של "ערסמובילים"? (אני מצטער,פשוט כ-90% מהרכבים בארץ,שבעליהם מכנים אותם "משופרות",נראות זוועה)

והשאלה החשובה: האם אתה,בתור "מקים" מפגש,מוכן לשאת באחריות על התרחשויות במהלך המפגש (צלחות,פתיחות וכו'),מה שיביא את "ידידנו השוטר" במטרה להוריד מהכביש את הרכבים? מה תאמר אחר-כך לאותו בעל הונדה,סובארו,VW שיקבל כנס,בסכום שעולה על מחיר הכונס והספויילר שלו? כי אתה יודע,זה קצת לא חוקי...:roll:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
  • תוכן חדש...