Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה טורבו אוטומטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נכים קונים רכב חדש (פחות מס או ללא מס, תלוי בדרגת הנכות).

לרכב חדש יש אחריות יבואן.

חוששני ששינוי כמו העלאת ההספק של הפורסטר טורבו עלול לגרום לאיבוד האחריות.

פיני

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

Pיני אתה צודק במאת האחוזים אך נכים לא מחוייבים לרכוש רכבים חדשים, מה לעשות שיש גם כאלה שהמצב הכלכלי לא חייך אליהם בנוסף לנכות ועליהם להסתפק ברכב משומש!?

בכל אופן, סתם נתתי דוגמא לא-כל-כך-מציאותית שעלתה לי לראש מכיוון שהמנועיםבפורסטר טורבו ובאימפרזה הם מנועים זהים ומה שמבדיל ביניהם זה רק מחשב ניהול המנוע.

שבוע טוב לכולם

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

לטורבו

לנכה עדיף לקנות רכב חדש, ואם יש לו בעיה כלכלית עדיף רכב חדש וזול מאשר רכב משומש, כי הוא קונה אותו ללא מסים (או מופחתים משמעותית).

מנסיון של זוגתי: נכה 100%, שאינו משלם מסים, מחליף כל 4 שנים לרכב חדש, ומשלם על החדש בערך את אותו הסכום שהוא מוכר את המשומש (אם מדובר על רכב באותה רמה, וכל עוד הוא לא חורג מהמסגרת שאושרה לו על ידי הביטוח הלאומי).

וכמו שכבר כתבתי: בניגוד לרכב שעבר את תקופת האחריות, רוב השינויים ברכב חדש עלולים לגרום לאובדן האחריות.

פיני

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

לפיני שלום רב,

ידוע לי כי כל שינוי ברכב חדש אכן מבטל את האחריות וגורם להתנערות החברה לטפל ברכב שנקנה ובצדק.

וכמו שאמרתי קודם, המצב שתיארתי הוא תאורתי בלבד!

לעניין אחר של פרויקט למי שמעוניין (ע"ע חתימתך :twisted: )...

שבוע טוב ידידי

(ובהצלחה)

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

שימו לב: מגיע לארץ בימים אלו פורסטר חדש דנדש, עם מנועים חזקים משמעותית.

גרסת הטורבו מגיעה עם מנוע 2.5 ליטר שמפיק 230 כ"ס, נשמע מבטיח. (וגיר אוטומט)

בניגוד לאימפרזה טורבו, יש לרכב הזה גם יתרון של אפשרות טיולים לשטח (קל, לא להיסחף...) כי הוא יותר גבוה.

והלינק:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3111052,00.html

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...