Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה טורבו אוטומטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים,

תעזרו לי בפתירת דילמה אישית שכבר מתגלגלת הרבה זמן במפשחה,

ידוע לי שקיימות אימפרזות טורבו אוטומטיות באוסטרליה וכו'..

אבל השאלה היא, אם קיימות בארץ (מקוריות)?

ואם בכלל אפשר וכמה יעלה להמיר את התיבת הילוכים הידנית באימפרזה (GT או STI לא משנה.. גם WRX תקף ;-) ל אוטומטית.

(נ.ב לפני איזה חודש ראיתי באתר לוחות באינטרנט מישהי רשמה מודעה למכירה אימפרזה טורבו אני חושב* היא רשמה אוטומטית ב50אלף..)

פורסם

אימפרזה טורבו אוטו'?? למה לך??

:?

עמוס

עמוס עם כל הכבוד, רגע בשביל ידע כללי, אתה לא בדיוק עוזר ולא עונה על השאלה

דבר נוסף, אם זה יותר טוב או פחות טוב זה עניין שלי,

ועיקר העניין סובב את נושא אבא שלי שהוא נכה ונוהג מנגנון (מכשיר שמאפשר לאנשים עם "בעיות" ברגליים" לנהוג עם "מוט", ותמיד עניין אותנו נושא האימפרזה טורבו האוטו' ..

(שדרך אגב, אם הוא יקנה, אני ממש לא יתנגד לנהוג עליה גם אם היא מאיצה 2 שניות יותר ל100)

אז אני מקווה שענית לך על "למה לך", למרות שזה לא היתה הכוונה שלי, אבל לא נורא, אני מקווה שאנשים ילמדו מזה ואולי יגיעו תגובות לעניין.. (דרך אגב, ידעתי שיהיה מישהו שירשום את זה במקודם או במאוחר, אבל לא רציתי לרשום את זה בהודעה כי אז הייתי נשמע סנוב מדי - כאילו שאני לא נשמע סנוב עכשיו..) :-)

שוב תודה למי שיעזור ;-)

פורסם

שוב אנשים, לדעתי צריך להציב כאן אנטנה באמצע הפורום, למה לאנשים פה אין קליטה,

עזבו למה לך אימפרזה אוטומטית, חלאס עם השאלה, 3 הודעות אחת אחרי השנייה כולם שאולים אחרי שכבר הסברתי למה,

מה לעשות, אנחנו במשפחה אוהבים אמפרזה, לא רוצים פאגאני זונדה אוטו' ולא רוצה למבורגיני גייארדו אוטומטית, וגם ה B4 3 ליטר בעזרת השם יבוא , אבל אותנו כרגע בשביל ידע כללי עניין נושא ה אימפרזה טורבו האוטו',

האוטו עצמו לא בהרכח פרקטי שכן כמובן יש רכבים יותר חזקים אוטומטיים, אבל בשיא הפשטות בשביל הידע הכללי שלי, עניין אותי אם היה קיים האותו הזה בארץ, ואם אפשר יהיה להתקיים!?

אז חלאס, מי שלא רוצה לענות שלא יסתם יזרוק תשובה SPAM בשביל שיהיה רשום לו בהודעות,

תסלחו לי על זה שאולי אני רושם הודעת מנהל פה, אבל לפחות זה תשובה שמנהל צריך לתת,

באמת, אז חלק מהאנשים פה אחלה נתנו תשובה לעניין ואחלה כל הכבוד ותודה, אבל למה סתם לטחון מים במיוחד שלא טוחנים את התשובה.......

אז שוב תודה,

וגם לאלה שסתם רשמו הודעות SPAM למיניהם.

*** עריכה - הודעות ה"סתם SPAM" נמחקו ***

פורסם

אימפרזה טורבו אוטומטית (בדגמי WRX) מיוצרת אך אינה מיובאת משום שאין לה תקינה אירופית, תקינה שבה חייבת כל מכונית המיובאת לארץ (הקלות לאמריקניות).

אם אתה רוצה להיכנס לפרויקט, יכול להיות שתוכל לייבא מחו"ל (יפן) את אותו גיר אוטומטי שמשמש את הטורבו (חשוב לבחור בדיוק באותו גיר, ודא לפי מק"ט, כדי להבטיח יחסי העברה מתאימים ויכולת עמידה בעומסים) ולמצוא כאן בעל מקצוע שיעשה את ההסבה. אבל תזכור שיש כאן פוטנציאל לפרויקט הנדסי יקר מאוד ומורכב לביצוע.

פורסם
עמוס עם כל הכבוד, רגע בשביל ידע כללי, אתה לא בדיוק עוזר ולא עונה על השאלה

דבר נוסף, אם זה יותר טוב או פחות טוב זה עניין שלי,

ועיקר העניין סובב את נושא אבא שלי שהוא נכה ונוהג מנגנון (מכשיר שמאפשר לאנשים עם "בעיות" ברגליים" לנהוג עם "מוט", ותמיד עניין אותנו נושא האימפרזה טורבו האוטו' ..

(שדרך אגב, אם הוא יקנה, אני ממש לא יתנגד לנהוג עליה גם אם היא מאיצה 2 שניות יותר ל100)

אז אני מקווה שענית לך על "למה לך", למרות שזה לא היתה הכוונה שלי, אבל לא נורא, אני מקווה שאנשים ילמדו מזה ואולי יגיעו תגובות לעניין.. (דרך אגב, ידעתי שיהיה מישהו שירשום את זה במקודם או במאוחר, אבל לא רציתי לרשום את זה בהודעה כי אז הייתי נשמע סנוב מדי - כאילו שאני לא נשמע סנוב עכשיו..) :-)

שוב תודה למי שיעזור ;-)

האמת, אתה צודק. מצטער..

בהצלחה,

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

כאמור, לא יובאה לארץ (בסדיר) אימפרזה טורבו אוטומטית.

בהתחשב בסוגיה הספציפית של אבא של פותח הת'רד אני

לא הייתי ממליץ לייבא גיר אוטומטי מתאים ולהחליף אלא לקנות פורסטר טורבו אוטומט.

הוא מבוסס על שילדת האימפרזה, הוא חולק מכלולים רבים ומגיע לביצועים נאים.

ראיתי מספר רכבים כאלו אשר עברו התאמות לנכים (רבות ומגוונות), בבית הלוחם בת"א.

פורסם
כאמור, לא יובאה לארץ (בסדיר) אימפרזה טורבו אוטומטית.

בהתחשב בסוגיה הספציפית של אבא של פותח הת'רד אני

לא הייתי ממליץ לייבא גיר אוטומטי מתאים ולהחליף אלא לקנות פורסטר טורבו אוטומט.

הוא מבוסס על שילדת האימפרזה, הוא חולק מכלולים רבים ומגיע לביצועים נאים.

ראיתי מספר רכבים כאלו אשר עברו התאמות לנכים (רבות ומגוונות), בבית הלוחם בת"א.

וניתן להעלות את ההספק מ170 סוסים די בקלות :twisted:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
וניתן להעלות את ההספק מ170 סוסים די בקלות :twisted:
Nישהו אמר החלפת מחשב ניהול מנוע?!?! :wink:

כמו שקודמי הציע זו יכולה להיות אופציה טובה.

האימפרזה האוטומטית לא הגיעה ארצה וכנראה שגם לא תגיע, ולהסב אחת לכזאת יעלה הרבה מאד כסף.

חוץ מהפורסטר שהוצע כאן, גם הבי 4 3 ליטר יכולה להיות אופציה מעולנ, כח יש והמון שלדה מצויינת, אוטומטית ויכולה לשמש רכב לנכים.

בהצלחה

ותתחדש

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

GARGOYLE, נראה לי שהתבלבלת קצת. ב"אוטו" הייתה מיאטה אדומה 1600 אוטומט למכירה ולא אימפרזה טורבו אוטומט. אין סיכוי שגם בטעות היא תכנס לארץ כי אין לה תקינה אירופאית כפי שציינו מעליי. vbmenu_register("postmenu_631005", true);

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קיימות בארץ.אני אישית ראיתי אחת בחיפה בצבע כחול.מה שכן שמתי לב היה לה 15 בסוף המספר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
קיימות בארץ.אני אישית ראיתי אחת בחיפה בצבע כחול.מה שכן שמתי לב היה לה 15 בסוף המספר.

אז להכניס לרשימת הנדירות...

רק בגלל הסיומת למה אחרת זה איזה פוזאיסט שיש לו סתם 1.6L/2.0L אוטומטיות שהוסיפו לה כיתוב של WRX או STI או שבאמת יש כזאת....

חחח

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

• תוכן חדש...