Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את אותו הרכב בדיוק (אפילו אותו צבע תכלת כזה מאותו שנה) :)

אצלי כמובן אין צו'ק אוטומטי ולדעתי גם אצלך לא ,אלא אם כן מישהו התקין את זה.

בכל יום שהאוטו נוסע יורדת ההסתברות שהוא ייסע מחר

פורסם

אצלי היה שנת 86 גיר רגיל עם אותו קרבורטור בול(צ'וק אוטומטי)! אם אתה מעוניין יש לי את כל השירטוטים והחיבורים הנכונים של הקרבורטור הנ"ל.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

צביקה מה דעתך ?

לדעתי זה קרבורטור של שרייד משנות ה80, למנועי ה1000 סמ"ק.

:razz:

כן, אני יודע שאני לא הצביקה שהוא דיבר אליו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
צירפתי תמונות של הצ'וק האוטומטי והקרבורטור.

צביקה מה דעתך ?

TTYT שלום רב!

ראשית הבהרה לחברי הפורום את תמונת הקרבורטור במבט על אני ביקשתי לצלם, על מנת שתנתן האפשרות לאבחן מרחוק את הבעייה של TTYT אשר יצר איתי קשר בהודעה פרטית והתלונן על סלד סרק גבוה בדיהטסו שרייד מנוע 1000 ,בעל צוק אוטומטי,אשר מעולם לא נתקלתי בשרייד בקרבורטור בעל צוק אוטומטי כמו בתמונה , אלא רק באפלאוז!!

לכן ביקשתי ממנו שאם הוא יוכל לצלם את הקרבורטור במבט על , זה יקל עלי, ויוכיח לי שאכן הקרבורטור הוא כמו באפלאוז!

לכןTTYT אבקשך בקשה נוספת לצלם שוב במבט על כשהמנוע חם ולסרוק שוב את התמונה של הקרבורטור לאחר כ 10 דקות עבודה על מנת לראות עם מצערת הצוק נפתחת, אם לא הצוק תפוס!

ולידיעת כולם נדיר מאד שיהיה בשרייד צוק אוטמטי!

ובמקרה זה המנוע לא מקורי והוחלף כבר על ידי בעלים קודמים!

בברכה

צביקה קרבורטור( לא פיק)

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום רב,

האם בבקשה תוכל לשלוח לי את השרטוטים ?

האם אלו גם שרטוטי הרכבה ופירוק קרבורטור או רק חיבורים למנוע ?

תודה רבה על העזרה ואני שמח שיש לך מידע כזה.

אצלי היה שנת 86 גיר רגיל עם אותו קרבורטור בול(צ'וק אוטומטי)! אם אתה מעוניין יש לי את כל השירטוטים והחיבורים הנכונים של הקרבורטור הנ"ל.
פורסם

בתמונות שצורפו לדייהטסו מופיע מצד שמאל של המנוע בצמוד אליו עיין חלק לבן כזה , מה זה?

בכל יום שהאוטו נוסע יורדת ההסתברות שהוא ייסע מחר

פורסם

שלום.

לצביקה! יתכן שהורכב מנוע יבוא והשאירו את הקרבורטור שהגיעה אם המנוע. ואז תיתכן בעיה כי במנועים מיבוא אם צוק אוטומטי בדרך כלל יש צמת חוטים נוספת שמתחברת למחשב הרכב שאין לא. ואז הקרבורטור לא יכול לתפקד נכון לצערי חסרים זויות צילום. כלומר שיצלם את הקרבורטור מכיון קיר האש קלפי קדימה ושיצלם את כול החיבורים שיוצעים מהקרבורטור גם אם הם לא מחוברים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...