Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו ג'סטי 93 1000 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכולם.

הרכב אינו שלי אני שואל שאלה בשביל חבר.

מדובר בג'אסטי אוטומטית מנוע 1000 שנת 93

חבר שלי מטפל אצל מוסך ויש לו ספק לגבי אמינות המוסך.

אז ככה לפני חודש בערך הוחלפה הצירייה שמתחברת למנוע-ולפי מה שהמוסכניק אמר הוא החליף את כל הצירייה לחדשה,כמו כן אותו מוסכניק החליף גם מנוע בערך לפני חצי שנה.

החלפת מנוע- 4000 שקל כולל עבודה.

צירייה -750 שקל.

אתמול שוב הרכב נתקע-עם אותם סימפטומים של צירייה שבורה.

הרכב נשלח שוב למוסך והמוסכניק אומר שעכשיו שהחלק שמחבר בין הצייריה למנוע הלך ודורש 1200 שקל.

האם נראה לכם שזה הגיוני כל התיקונים האלה?

האם יש בסיס לטענת חבר שלי שהיות שהוחלף גם מנוע וגם צירייה הגיוני שגם החלק המקשר בין השניים הוחלף?

אודה לתגובתכם.

ואם אפשר גם על המחיר שהוא לקח ,והמחיר של התיקון הנוכחי.

פורסם

מוסך הצמד - ברחוב העצמאות בצ'יק פוסט חיפה.

האם מישהו יכול לתת קצת יותר אינפורמציה לגבי עלויות ,הקשר בין החלפתמנוע+צירייה לבעיה הנוכחית אם ישנו קשר והאם יש בסיס לטענת חבר שלי שהחלק שמקשר בין המנוע לצירייה אמור להיות קשור באחד מהתיקונים הקודמים?

אודה לתשובתכם המהירה -הרכב במוסך וחבר שלי אמור לתת תשובה בקשר להמשך הרומן המתמשך...

אולי אפשר תפרסם את שם המוסך שנדע לאן לא ללכת ....כמה אופייני , חולבים את הבן אדם.
פורסם

נראה לי שסידרו את חבר שלך, בין המנוע לגלגל ישנה ציריה ואם הוא החליף אותה קומפלט כמו שכתבת אז אין עוד חלק שמחבר. הציריה עצמה מורכבת מכמה חלקים וכתבת שהוא החליף את כולה לא נראת סיבה מה עוד צריך להחליף שם. מחיר ציריה לסובארו DL הוא בממוצע 300 ש"ח, המחיר שהוא גבה עבור העבודה מופרז אין יותר מדי עבודה בהחלפת ציריה בסובארו. לא נראה סביר לגבות 400 ש"ח על עבודה, בדוק במקום אחר.

פורסם

כל המחירים שנתת הם כפולים ומכופלים.

למה הוא לא בודק בכמה מקומות לפני שניגש לתקן?

פורסם

לי יש ג'סטי 1.2 (_אגב, למכירה_), החלפתי ציריה לא מיזמן, העלות? 650 ש"ח לשני הצדדים, כולל מע"מ ועבודה. ציריה חדשה ולא משומשת/משוחזרת/משופצת/עשויה מחימר או מפימו...

בקש מחבר שלך לגשת למוסך, שיראה לו מה בדיוק נישבר, שיפרט בחשבונית, ושיתן לו את החלק השבור...

לפני זה אולי כדאי לגשת עם מישהו שיותר מבין... במיקרה והמוסכניק לא רוצה להסביר מה לא בסדר וכו' (חשוב לא לבוא בגישה תוקפנית) שילחו מיכתב מנומק וכתוב יפה לאיגוד המוסכים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...