Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי מצלמות חדשות הותקנו לאחרונה בנוסף לארבע הקיימות. ואני שואל, למה ? יש לכם כבר ארבע מצלמות, למה אתם צריכים עוד שתיים על קטע שהוא רק 1.5 ק"מ ! ?

הכביש הזה נהיה מלכודת מהירות וזה נהפך לגועל. אין ספק שמדובר פה בניסיון לחלוב מאיתנו עוד כספים. הרי בכביש הזה מספר התאונות הוא דיי נמוך יחסית לכבישים מהירים (80-90 קמ"ש), אז למה ? ? ?

שמוליק, נגעל כל יום מחדש

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כל מי שנוסע שם קבוע כמוך וכמוני יודעים שיש שם מצלמות, ויודע להיזהר, כך שה"בעיה" מסתכמת בעצם בכך שאי אפשר ליסוע שם מעל 90. טיפטיפה מעצבן בכביש כזה, אבל עד כדי כך? אתה רק מנסה לחדד איזה נקודה? או שאתה באמת מתפוצץ מזה?

פורסם

לא יודע מה איתכם חבר'ה אותי זה ממש לא מעצבן..

משייטים על 80-90 את כל הכביש וזהו. היו שם הרבה תאונות בעיקר שנבעו ממהירות (=השתוללויות) לדוג' נכנס בחבר שלי (כשהוא רכב על קטנוע) מאחורה רכב שבא במהירות עצומה ולא שמר מרחק כמו שצריך למזלו הוא היה ממוגן וסבל רק ממכות שטחיות.

עוד דוגמא בסיבוב של התחנה עם העמודים של חברת חשמל לפני הפנייה לבר-אילן התעופפו הרבה מכוניות (מספר חברים שלי ראו אותם בשידור חי) וזה כביש שהוא בשיפוע חיובי ונראה מאוד כיף לצבירת מהירות וזה מסוכן.

ד"א שמוליק בכביש יש יותר מ8 מצלמות (אבא של חבר שלי שוטר הראה לנו את כולם) ויש אולי 1-2 שהם דמה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
כל מי שנוסע שם קבוע כמוך וכמוני יודעים שיש שם מצלמות
ומה עם אלו שלא נוסעים שם קבוע?

הרי על פניו הכביש נראה נהדר, כביש מסודר בעל 3 נתיבים, התנועה זורמת, ולכן מדוע שתיאסר שם הנסיעה במהירויות לו בנוי הכביש?

אני אישית הייתי עד ל-2 פלאשים של חברה מסכנים שנסעו בנתיב השמאלי במהירות טיפה יותר גבוה משל כל השאר, שנראתה לגיטימית בהחלט.

אגב, לפני שנפתח הכביש לציבור הרחב נעשתה נסיעה קצרה לבדיקת הכביש, במהירות 280 קמ"ש.

(לא זו לא טעות כתיב).

פורסם

כמו חבר שלי...

שנסע, ראה כביש רחב ומרווח - שלא מפריע לאף אחד שנוסעים שם 100-110.. וקיבל 2 פלאשים מ2 מצלמות שונות...הלכו 1500 שקל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...