Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון רכב/טרקטורון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אפשר הייתי רוצה לדעת אם רישיון רכב זה גם רישיון לטרקטורון.בהתחלה חשבתי שבשביל לנהוג על טרקטורון חייב להיות לי רישיון על טרקטור,עד שחבר שלי אמר לי שרישיון הרכב שלי מספיק.

האם זה נכון???ואם כן יש כל מני תנאים(נהג חדש וכאלו...)??..

תודה לעונים.

פורסם

מעל גיל 17.5 כמדומני - הרשיון 02 תופס גם לטרקטורון.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אוקיי, התעדכנתי - מרגע שיש לך רשיון מסוג ב' (אופנוע עד 500) - יש לך רשיון גם לטרקטורון עד 500.

מרגע שיש לך רשיון מסוג ג' (אופנוע ללא הגבלה) - יש לך רשיון גם לטרקטורון (ללא הגבלה).

מרגע שיש לך רשיון מסוג 02 - יש לך רשיון גם לטרקטורון (ללא הגבלה).

מידע נוסף - http://mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CT/.p/5_0_9F/.d/0?PC_7_0_CT_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_21#7_0_CT

פורסם
אוקיי, התעדכנתי - מרגע שיש לך רשיון מסוג ב' (אופנוע עד 500) - יש לך רשיון גם לטרקטורון עד 500.

מרגע שיש לך רשיון מסוג ג' (אופנוע ללא הגבלה) - יש לך רשיון גם לטרקטורון (ללא הגבלה).

מרגע שיש לך רשיון מסוג 02 - יש לך רשיון גם לטרקטורון (ללא הגבלה).

מידע נוסף - http://mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CT/.p/5_0_9F/.d/0?PC_7_0_CT_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_21#7_0_CT

אוקיי,תודה רבה על העידכון.ז"א שאני ראשי ליסוע בטרקטורון כי הרי יש לי רישון רגיל==02.:wink:

פורסם
אוקיי,תודה רבה על העידכון.ז"א שאני ראשי ליסוע בטרקטורון כי הרי יש לי רישון רגיל==02.:wink:
הינה המדויק..

רגה 02 סוג רשיון נוסעים פרטי + פרטי דו שימושי +

חשמלי + מדברי ומסחרי

עד 4000 ק"ג + אוטובוס זעיר

פרטי - כאשר מסיעים עד 8

אנשים למעט הנהג + גרור

עד 1500 ק"ג +טרקטורוןגיל מינימלי ללימוד 16.5גיל מינימלי למבחן מעשי 17גיל מינימלי לקבלת רשיון 17מס' שיעורים מינימלי 28תנאים נוספים

ניתן להסיע 8 נוסעים מלבד הנהג.

בהיתר מרשות הרישוי ואחר סיום קורס עיוני לאוטובוס זעיר,

מותר להסיע בו עד 15 נוסעים

*לפי האתר שהעלת.:wink:

פורסם

טרקטורון.

אף אחד לא דיבר על מיול, תומקאר וכו'...

לדעתי, הכלים הללו דורשים רשיון טרקטור. בלי קשר לרשיון 02..

בדיוק כמו שאתה לא יכול לנהוג על טרקטור עם רשיון 02...

• תוכן חדש...