Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועדיין לכל צבאות הקשקשנים לא ניתן פה הסבר נורמאלי וממצה למה הגולף היתה יותר מהירה מכל ההאצ'בקים הקטנים החמים והחמודים בג'ימקאנה...אני ממתין

אני אובייקטיבי בוויכוח פה ואין לי שום דיעה בעד או נגד הגולף מבחינת התנהגות (אין לי ניסיון איתה, רק קראתי תגובות וכתבות עליה. ולמען האמת בכתבות לא הכי החמיאו לה) - אבל אל תעלה את עניין הג'ימיקאנה יותר מדיי.

ג'ימיקאנה זה 90% נהג.

Back to the original - NC again.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני אובייקטיבי בוויכוח פה ואין לי שום דיעה בעד או נגד הגולף מבחינת התנהגות (אין לי ניסיון איתה, רק קראתי תגובות וכתבות עליה. ולמען האמת בכתבות לא הכי החמיאו לה) - אבל אל תעלה את עניין הג'ימיקאנה יותר מדיי.

ג'ימיקאנה זה 90% נהג.

בהחלט!!! במיוחד בארץ שאין הרבה קטעים של ישורת , והכל טכני בעיקר עם סיבובים

וכל מזדה 3 ופוקוס יכולות להיכנס, כבר ראינו אחד שהציג בצורה מצויינת

עם פוקוס!

Greddy Type S - טעם החיים 8)

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם! קוראים לי רפאל ויש לי tt235 כוח. רציתי לדעת איך אני יכול הגדיל את הכוח שלה ומה זה גורם לרכב מסביב : בלאי, תקלות, דלק... ובנוסף יש לי פורק לחץ והוא לא פורק יותר מה זה יכול להיות? צריך להחליף פורק?

אני מאוד ישמח אם המבינים שביניכם יוכלו לענות לי ולתת חוות דעת.

פורסם

מזה דגם חדש 235 ?

אנו מכירים שיפורים רק ל 225 ומטה8)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בתור בעלים של לאון (4) שיושבת על אותו בסיס של הגולף אני יכול להעיד שזו לא הנעה קדמית מדהימה, יציבה כן אבל לא הרבה פידבק מהשלדה ההגה ונטיה לתת הגוי.

היתרון בהאלדקס זה להבין את המנגנון, ליזום החלקה פרובוקטיבית בכניסה לפניה ולהמתין שהציר האחורי ידחף קדימה ויתקן.

בקיצור השלדה לא רעה אבל בטח לא משהו להלל.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...