Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אאני חושב שהכותרת אומרת את הכול !!

אני רוצה לבנות תיבה לסאב שלי 12W7 של JL שיתן את המירב (SPL) בתדר 55 HZ.

וכנל לגבי סאב של אינפיניטי קאפא פארפקט 12.1.

וכמובן - תיבה עם פורט רגיל, או דואל בן פאס עדיף .

אני מדבר על נפח, גודל פורט, עומק,

הרכב הוא רנו קליאו .

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אתה רוצה לכוון לתדר מאוד גבוה, אני במקומך הייתי מנסה לדלות מידע מאנשים שיש להם את הסאב הזה והם השתמשו בו לSPL או לפחות מכאלו שיש להם ניסיון רב עם תכנון תיבות לSPL.

נסה גם לשלוח מייל לJL.

פורסם

אייל הוא מכוון את זה לתדר מדידה של התחרות

פירוט לגבי תיבה יש תוכנות רבות יש לך פירוט גם בחוברת של הסאב..

לא חסר מאיפה לדלות את המידע שאתה מבקש...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הבנתי מה הוא רוצה לעשות. אני לא חושב שבחוברת של הסאב תהיה תיבה עם תדר כיוון כל כך גבוה. אני לא הייתי ממליץ למישהו שאין לו ניסיון בבניית תיבות לSPL נטו פשוט ללכת על פי תוכנה, זה שונה מתכנון תיבה לSQ.

פורסם

אני רוצה לבנות לשני הסאבים תיבה , רק לתחרות שתהיה מכוונת ל 55 HZ ל SPL מקסימלי.

כבונן מבלי לההרוס את הסאבים.

תיבה עם פיר בודד / תיבה עם פיר כפול, או תיבה דואל בן פאס.

אני צריך מידות נטו,

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...