Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש!!!! היא נוסעת!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנני להודיע בקול גדול שלאחר השבתה שנמשכה מאז יום העצמאות, המוסטנג שלי, בבת נפשי, העלתה קיטור, הרימה מפרשים, פלטה מה שפלטה מהאגזוז ונסעה עם קרבורטור משופץ, נקי ונוצץ.

כזכור, נתקעתי איתה בלי דלק (אני לא אשם, כבוד השופט...זה המצוף במיכל הדלק כבוד השופט..מה אתה רוצה ממני כבוד השופט...תעניש אותו...).

אז דבר גרר דבר ולכלוך גרר לכלוך והקרבורטור נכנס למצב טרמינלי.

קצת קשה לתאר את נחת הרוח שהיתה לי בעקבות תגובות חמות ואמפטיות והצעות לעזרה מחברי המועדון והפורום, לאחר שזעקתי עלתה השמימה (כלומר לשמיים הוירטואלים). היו רגעים שהבגאז של הקורדובה שלי נראה כמו מחסן קרבורטורים (ולכו תסבירו לשומר בחניון של הקניון...).

בסוף, לאחר נסיונות הירואים של חברים להרכיב את קרבורטור זה או אחר שהסתיימו בהתזת דלק או בחוסר יכולת לסגור את מכסה המנוע (אבל עם הרבה רצון טוב וחברות) הצליח איש קרבורטורים מהרצליה לעשות מארבעה אחד (כולל חלקים שנשלחו לי מארה"ב) והעסק זז...

יש עוד דברים קטנים לכוון ולסגור אבל אני מקווה שבקרוב אגיע איתה סוף סוף לת"א...

Mvc-034f.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
יש עוד דברים קטנים לכוון ולסגור אבל אני מקווה שבקרוב אגיע איתה סוף סוף לת"א...
אני מבינה שמעכשיו לא נפסיק לראותך במפגשישי?

קצת נמאס לראות אותך בירוק סוף סוף נראה צבעים אחרים (והס מלהזכיר מגבלות ראיה, אני זוכרת) , מזל טוב!!!

אירית

פורסם

סוף-סוף...

הייתי בטוח שלא תמשוך את זה זמן רב כ"כ.

לא היה פשוט יותר לקנות חדש/משופץ ונוצץ מארה"ב?

בברכה,

משכנתא זה קל

פורסם

יש אפשרות לקנות בארה"ב חדש ולמען האמת אני עובר ליד חנות גדולה במדינת ניו יורק (לא רחוק ממפלי הניאגרה, אגב) אבל אין לי סבלנות לחכות עד ספטמבר. ולמה זה לקח זמן? נו, יש לי כאן לנהל גן ילדים וזה לוקח זמן..

מה קשים חייו של מנהל פורום ובעל מוסטנג...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

מזל טוב! אין כמו להחזיר את האוטו לכביש אחרי קרקוע ממושך.

אם לי היתה אפשרות לקנות קרבוראטורים חדשים לאוטו שלי, הייתי קופץ על ההזדמנות, אבל לצערי דבר כזה לא קיים.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

למה לא להיות גאה בברנדה?

ועוד שהורכבה בארץ?

למה לא להיות גאה בפורד מודל T שכשהייתי ילד היו כאלה זרוקות בחצרות ולא מקור לגאווה?

ולמה לא לכבד כל אספן שהרי איסוף מכונית ענתיקה זה לא מדע מדוייק אלא מדע רגשי?

• תוכן חדש...