Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

רציתי לדעת אני מעוניין לשים ברכב שלי רשת מאחורה (הייתה לי אבל נקראה) עכשיו אני בדילמה קטנה יש לי שני אפשרויות:

אפשרות ראשונה: לחפש מקום שמוכר את הרשת + כיתוב מודפס עלייה - אין לי מושג איפה או מי עושה דבר כזה אז אם מישהו מכיר אשמח לשמוע

אפשרות שניה : לקנות רשת ובמדפסת הביתית להדפיס את הכיתוב על נייר מדבקה לחתוך אותו יפה ואז להדביק על הרשת, מה דעתכם??

אולי אפשרות שלישית זה לקנות רשת חלקה ויש מקום שעושה הדפסות על רשתות??

תודה מראש על כל העזרה

אריק

פורסם

יש לי עוד רעיון בשבילך:

1)תקנה רשת וספריי צבע בצבע שאתה רוצה

2)תכין לך איזה שבלונה מחומר קשיח עם הכיתוב שאתה רוצה

3)תשים את השבלונה על הרשת ותרסס עם הספריי

פורסם

מה זה הרשת הזאת? זאת המדבקת פרסומת שיש על השמשה האחורית במכוניות חברה?

אם כן יש עסק בקראון והם מבצעים בדיוק את הדברים האלה, אין לי את הפרטים אבל אולי תמצא בדפי זהב משהו.

שתדע שזה לא זול, מדובר באיזה 100 דולר בערך לGMC סוואנה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם הבנתי נכון אתה מעוניין בוילון אחורי.

קנה וילון ובמקביל קנה סמל של האוטו שאותו אתה רוצה לחבר לוילון ותעשה כמוני.

מדוד בדיוק קו אמצע ותפור את הסמל בחוט דק ושחור!!

יוצא חבל"ז.

אורן.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

SAGO אחלה רעיון אולי באמת זה מה שאני יעשה במקום הרעיון של המדבקות!

תומר לא אחי אתה מתבלבל לא המדבקה שיש על החלון האחורי כמו בGMC שזה דבוק לחלון אני מתכוון רשת שיש אחורי כל חלון אחורי ברכבים פרטיים יש רשת עם כיתוב עליה של חברות ביטוח או דגם הרכב

יש עוד רעיונות ועצות אקבל בברכה

תודה ויום טוב

אריק

פורסם

קיימים כאלה כמעט לכל רכב..

עולה 40 שקל בכל חנות אביזרי רכב ליד ביתך. גם החלקים עולים בסביבות ה40 לכן נראה לי שעדיף לקנות כבר כאלה עם ההדפס מוכן.

פורסם

תעשה טיפול במוסך מורשה והם כבר ידאגו לשים לך וילון עם הפרסומת שלהם מאחורה.

במחשבה שנייה, לא ניראה לי שתחסוך כסף בדרך הזאת 8)

פורסם

לא אני לא רוצה סתם פירסומת של הונדה אני רוצה עם כיתוב שלי שאני אחליט עליו למשל שם של אתר

זה הרעיון ודרך אגב הרעיון של תפירת הכיתוב בעזרת חוט ומחט נשמע מעניין אבל זה לא יקרע לי את הרשת עם הזמן???

תודה לכל העוזרים

אריק

• תוכן חדש...