Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית גיר הפולו 16v

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהלכתי למוסך הוא בא בטענה שהמספרים על שתי הגירים תואמים וזה גיר של פולו 16V ונשאר בעמדתו.

הבהרתי לו שאני לא מרוצה מהגיר והוא אמר שכנרה האוטו מגיע ל25 קמ"ש יותר בממוצע משום שהעלתי את המידה של הצמיג מ

185/55/14

ל

195/50/15

הוא אומר יכול להיות שזה קורה בגלל זה...

אבל עדיין זה לא עונה לי על התשובה איך האוטו שלי כ"כ איטי פתאום והסל"ד מטפס כמו חילזון.

וגם האוטו יושב במהירויות הגבוהות על סל"ד יותרנמוך ממש שישב בעבר.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

העסק מריח לא משהו..

המוסך שפנית אליו התקין לך גיר שונה.

אם הוא ממשיך להתעקש שזה קשור להחלפת הג'אנטים - שים את הישנים..

או לחילופין תמצא בעל מקצוע אמין שיתקין גיר נכון!

Audi A3 Sportback עם כסאות תינוק מאחורה :wink:

פורסם
הוא אמר שכנרה האוטו מגיע ל25 קמ"ש יותר בממוצע משום שהעלתי את המידה של הצמיג מ 185/55/14 ל 195/50/15

הוא אומר יכול להיות שזה קורה בגלל זה...

שטויות במיץ עגבניות.

החלפת הצמיגים גרמה לסטייה של 3% בלבד בקריאת הספידומטר, וההשפעה על התאוצה/המהירות אליה מגיע הרכב קטנה פי כמה וכמה.

משמע שכשמד המהירות מראה לך 100 קמ"ש, בפועל עקב שינוי מידות הצמיגים מהירותך היא 98.5 קמ"ש וההבדל בין מס' הסיבובים שעושים שתי הגלגלים לק"מ הוא 9 סיבובים לק"מ (זעיר בעליל).

ע"פ הנאמר לך בשרשור זה, ככל הנראה הורכב לך ממסרה שאינה מתאימה - חזור למכונאי והתמקח עימו על הנושא.

בברכת הצלחה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

אני הייתי עושה את התהליך הבא.

הולך למוסך מורשה פולקסווגן, מבקש שיזהו את הגיר. יש עליו קוד, וניתן לדעת אם הוא שייך לפולו 16V או לא. במידה והגיר לא של 16V, מבקש שיוציאו בכתב את האבחנה.

ניגש עם המכתב לבעל המוסך, ומבקש ,בעצם לא מבקש, דורש\צועק\מקלל או כולם ביחד להרכיב גיר

מתאים, ומוודא באופן אישי שהוא אכן מתאים. לאחר מכן שולח מכתב תלונה לאיגוד המוסכים עם כל הממצאים, ומפרסם פה את שם המוסך. ברמאויות והשקרים שהרסו פה כל חלקה טובה יש רק דבר אחד לעשות- להילחם,להילחם ולהילחם.

כל זאת כמובן, במידה והגיר אכן לא מתאים לדגם רכבך.

פורסם

המוסכניק אומר לי שזה מספרים תאומים בגיר הישן לגיר החדש שהוא שם לי.

הוא אומר שהוא רוצה להרכיב את הג'אנטים הישנים שלי להיות בטוח שזה לא הג'אנטים לפני שהוא הולךלצעוק על הפירוקיה ולריב איתם.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם
אז ככה לחבר שלי יש polo 16v ולפני כשבועיים הלך לו הגיר והגיר הוחלף

עכשיו לאחר הרכבת הגיר ההילוכים ניהיו יותר ארוכים וחברי מרגיש ירידה מאוד גדולה בכוח של הרכב

מה יכולה להיות הבעיה?

מתחת לידית יש תותב אוקולון, על הגיר יש מהפכי תנועה עם תותבים גם כן.

כשהתותבים נשחקים הם לא מעבירים את מלוא תנועת הידית לגיר ואתה תקוע בחצי הדרך לשילוב מלא ובגלל זה הרעש.

• תוכן חדש...