Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 שעות, Yuvalino כתב:

נשים בצד את היעדר מבחני הריסוק, או כל סממן אחר לכך שמישהו בכלל חשב ברכב הזה על בטיחות בתאונה, 

אבל 2 כריות אוויר? ב-2026? 

טוב, לפחות יש מולמטימדיה 9 אינצ'.

מסך המולטימדיה הגדול הוא קיר מגן בזמן תאונה = מינימום עוד 4 כריות אוויר.

• מצחיק 3
פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, discoTD5 כתב:

שתי כריות אוויר מחזירות אותנו יותר מ 20 שנים אחורה

לא מסכים בדיוק. זה רק אומר שהרכב מתאים אולי יותר לאדם או שניים שנוסעים ברכב. לא חסרים כאלו.

ועוד קצת על התחום:

image.png.d9103aa8c31dc2e6a7540f1bc45460aa.png

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

אתה טועה, כי שתי כריות אוויר מגנות רק מלפנים. שתי (או ארבע, תלוי בתכנון) הכריות הנוספות מגנות מהצדדים, והכרית השביעית מגנה על ברכי הנהג. לכן כל הכריות נדרשות להגנה גם על שני נוסעים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 25 דקות, mcaspi כתב:

לא מסכים בדיוק. זה רק אומר שהרכב מתאים אולי יותר לאדם או שניים שנוסעים ברכב. לא חסרים כאלו.

טוב שלא רשמת שגם לפרארי יש שתי כריות אוויר. או ארבע. לא ספרתי. אז באיק זה או שווה לפרארי או חצי. 

אני מבין שמצאנו את הלקוח לרכב הזה. נשארו עוד 399. 

לפני 29 דקות, mcaspi כתב:

ועוד קצת על התחום:

image.png.d9103aa8c31dc2e6a7540f1bc45460aa.png

אפשר לרשום הכל. אבל עם כל הכבוד לאתר של CM עד שאני לא רואה מפרט, זה לא שווה את הפיקסלים על המסך.

רגע. ראיתי מפרט. הוא מפורסם. 

אני ממליץ לכל מי שמגן על הרכב הזה להיכנס לאתר של רמי לוי, ללחוץ על הרכב, ולהיכנס לכל שלוש הלשוניות. בהתחלה תהיו מופתעים, אח"כ תצחקו, אח"כ תבינו שהבדיחה היא על חשבון הלקוח.

הציבור בישראל מזמן לא מטומטם. הדוגמה הכי טובה היא הנבלות שהביאו לכאן EVMOTORS, דגמי JAC. אף חתול עם מודעות עצמית בסיסית לא קנה אותן. הן נשלחו לאחד המגרשים של חברות הליסינג הגדולות ושם מכרו אותן ללקוחות ולמוניות. 

גם הן היו בסדרה מוגבלת של 400 יחידות, ובהשוואה לבאיק הספציפית הזו (כי לבאיק יש דגמים מצוינים ומודרניים) ה JAC הוא רכב סופר מודרני ומתקדם.

• מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

במקום להביא את השטות חסרת התקינה הזו, שיביאו 400 יחידות של ג'ימני 5 דלתות, ובא לרצון גואל!

spacer.png

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 4 דקות, שחר 1 כתב:

אני היחיד שהקישור הזה מוביל אותו לעמוד שמוגן על ידי סיסמה? 

Screenshot_20260619_101336_Brave.thumb.jpg.446218dbbaae930604f1a441c4c834d1.jpg

זה בסדר, גם לי זה עושה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני כשעה, discoTD5 כתב:

הציבור בישראל מזמן לא מטומטם. הדוגמה הכי טובה היא הנבלות שהביאו לכאן EVMOTORS, דגמי JAC. אף חתול עם מודעות עצמית בסיסית לא קנה אותן. הן נשלחו לאחד המגרשים של חברות הליסינג הגדולות ושם מכרו אותן ללקוחות ולמוניות. 

גם הן היו בסדרה מוגבלת של 400 יחידות, ובהשוואה לבאיק הספציפית הזו (כי לבאיק יש דגמים מצוינים ומודרניים) ה JAC הוא רכב סופר מודרני ומתקדם.

ה-JAC הגיע אחר כך לעוד סיבוב תחת אוטומקס שפשטה רגל ובסוף זה נגמר בכמה טנדרים חשמליים שהגיעו למגרשי מכירות.

לבאיק ול-JAC עוד נתנו מחירים נמוכים ביחס לקטגוריה, מי זוכר את התמחור המופרזה להונדה סיטי בייבוא מקביל? היה 155 אלף בזמן שמאזדה 3 התחילה ב-150 אלף והיתה ידיפה בהרבה.

הדבר החיובי היליד קאני רואה פה, זה שייבואנים אחרים יורידו מחירים כדי להתחרות, כמו שהיה עם הקורולה הקנדית שהגיעה עם אבזור חסר לעומת הטורקית, אבל עם מחיר שהתחיל ב-160 אלף, שגרם לסקודה וסיטרואן אחר כך להוריד מחירים לקטגוריה שב-15 שנה האחרונות אף ייבואן לא העז להוזיל אותה.

לפני שעתיים, hans כתב:

לא צריך ללכת רחוק.

טרנספורטר עם מושבים שהותקנו בארץ - באדיבות היבואן, חדש מניילונים - שתי כריות.

סיטרואן ג'מפי עם מושבים שהותקנו בארץ - באדיבות היבואן, חדש מניילונים - אתה תשלם כמעט 300,000 שקל על 2 כריות אוויר.

תחי אירופה.

ממה ששמעתי, כבר לא מאפשרים בקטגוריה הזאת להביא רכבים מסחריים ולדגם אותם בארץ.

זה הסיבה שיונדאי סטאריה, טויוטה פרואייס ושאר המתחרות כבר מגיעות בגרסאות הנוסעים בדיגום המקורי שלהם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 10 דקות, שחר 1 כתב:

לא ברור למה אתר שנועד להיות שיווקי הופך לחסום פתאום... 

לפני 10 דקות, שחר 1 כתב:

לא ברור למה אתר שנועד להיות שיווקי הופך לחסום פתאום... 

כי הוא עוד לא מוכן ולא הושק.

פורסם
לפני 39 דקות, שחר 1 כתב:

Screenshot_20260619_101336_Brave.thumb.jpg.446218dbbaae930604f1a441c4c834d1.jpg

you pay peanuts you get monkeys

רמי לוי התראיין לתקשורת על ה רמי לוי סטוק מוביליטי. אז כנראה שאין כאן טעות אלא נתן לכולם להתלהב, קיבל חשיפה, ואפשר להמשיך לעבוד על האירוע. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, itsik170 כתב:

ממה ששמעתי, כבר לא מאפשרים בקטגוריה הזאת להביא רכבים מסחריים ולדגם אותם בארץ.

זה הסיבה שיונדאי סטאריה, טויוטה פרואייס ושאר המתחרות כבר מגיעות בגרסאות הנוסעים בדיגום המקורי שלהם.

פרואייס זה ג'אמפי. מעולם לא הגיע לארץ פרואייס בדיגום מקורי לנוסעים.

אבל אתה צודק, בדקתי עכשיו ואני לא מוצא את ההצעות שראיתי מלפני שנה - לפחות באתרים לא מוצעת שום "גרסת נוסעים". גם לא רנו טראפיק. בקיצור, אין כלום בקטגוריה הזאת חוץ מפולקסווגן קראוול / סטאריה (לא יודע אם אפשר לקרוא לקרניבל ואן). כלום. 

לפני 31 דקות, discoTD5 כתב:

you pay peanuts you get monkeys

בהנחה ואתה משלם בוטנים.

רמי לוי ידוע בתור אחד שמחליט שרירותית לא לשלם לספקים מדי פעם, ושיקפצו. 

בוא נסכים שכל מי שהחליט לקנות את הרכב הזה, מגיע לו. 🤪

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, שחר 1 כתב:

לפני שעה, Gavrik כתב:

כי הוא עוד לא מוכן ולא הושק.

מעניין, אתמול האתר כן היה פעיל, הצילומסך בהודעה שפתחה את השרשור היא מהאתר הזה. 

מעניין למה נחסם.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

"ברמי לוי סטוק מוביליטי לא מציינים הספקי טעינה, ועל סמך המידע שכן מפורסם ניתן לשער כי טעינה מהירה DC תהיה בהספק של עד  50Kw, ואילו טעינה איטית AC תהיה בהספק מקסימלי של 5.6Kw, נתונים שמתאימים לרכב חשמלי בסיסי מלפני שנים."

מדובר בריקשה חשמלית עם חלונות, אולי היא נעימה בפנים אבל לשלם במחיר משולש/מרובע מעל בימבה שתיתן VFM יותר טוב, מי הפריאייר התורן?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...