Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ ציריה בירושלים

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Tom_22,

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש בירושלים מקום שמשפץ ציריות כולל פירוק מהרכב? כל המוסכים ששאלתי שולחים לשיפוץ במקום אחר כך שהרכב מושבת לכמה ימים 

פורסם

בדיוק חבר שאל אותי את אותה שאלה אתמול.

אם הרכב עדיין נוסע עם הציריה התקולה, תזמין חדשה מחו"ל ותוכל להחליף תוך שעה.

יעלה לך פחות משיפוץ בארץ.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מדובר בברלינגו חשמלי 2022 אין לזה ציריה חליפית מקורי עולה 3500 לפני מע"מ ועבודה 

שיפוץ זה רק הפעמון העלות 1000 אבל זה לשלוח לשיפוץ ולהשבית את הרכב לכמה ימים לכן אני רוצה להגיע ישר למי שמשפץ לחסוך את הזמן שהרכב מושבת 

פורסם

1000 על פרוק שליחה לשיפוץ והרכבה אבל לא אכפת לי לשלם יותר אם זה יחסוך לי להשבית את הרכב לכמה ימים

האמת שלא חשבתי על הזמנה מחול איך אני מאתר את המקט ואיזה אתר מומלץ להזמנות

פורסם (נערך)

המוסך יכול להזמין צירה משופצת  מאחת החברות המדייק או המדביק  אם יש להם על המדף ולהחליף.

אביזרים מחול יכולים להיתקע במכס אלא אם זה מוצר עם תקן ברור 

עריכה אחרונה על ידי avri6
פורסם

זה השנה הראשונה של הדגם החשמלי בארץ והוא רק עכשיו יצא מאחריות 

עשיתי סבב מוסכים כולם חיפשו ולא מצאו שלחו אותי למקורי 

• פיתרון
פורסם
לפני שעה, אהרן ג כתב:

לא מצליח למצוא מקט בשום אתר זה לא מזהה את מס השלדה 

משהו יכול לאתר לי צריה ימנית למס שלדה VR7EAZKXZMJ964703

ככל הנראה (לא ע"ב קטלוג מסודר לפי VIN) - 9844355780. יתכן וניתן לראות גם במדבקה על הציריה הנוכחית.

זה מק"ט שמשותף גם לרכבים מקבילים מבית פיג'ו/אופל/טויוטה (אם כי אולי עם מק"ט חברה שונה).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...