Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, גולדן191 כתב:

לא שמים טוטאל

לא מומלץ לפג'ו לחסוך על איכות השמן.

בכל אופן אלתי לא מזמן מוסך שנחשב ''יקר'' ורצה 650 לטיפול שנתי סטנדרטי

משתדל לעזור

פורסם
לפני 9 דקות, PASHUT כתב:

לא מומלץ לפג'ו לחסוך על איכות השמן.

אומרים ש MANNOL שעולה חצי מטוטאל גם ברמה מאד גבוהה ככה שלא חייבים טוטאל

לפני 9 דקות, PASHUT כתב:

בכל אופן אלתי לא מזמן מוסך שנחשב ''יקר'' ורצה 650 לטיפול שנתי סטנדרטי

הם יודעים שאתה מבין בתחום? הם יודעים שאתה קשור בצורה כזו או אחרת לחבר אחר שמבין בתחום ויכול לטפל? יש להם אינטרס שתגיע לטפל ולא לבד? הם שמים שמן טוב או שאתה לא יודע?

הם יודעים שאתה יכול לקנות פילטרים ולהגיע אליהם והם מנסים לחסוך את זה?

מוזר שבירושלים זה יותר זול מב"ש, ובמוסך שאני מדבר עליו אין יועץ שירות יש מנהל מוסך מכונאים ופקידה אחת בלבד.

מה הם יודעים עליך שהמוסך שאני הגעתי אליו ב-2023 לא יודע עלי? הרי לא היה לי שום קשר לטיפולים אז, אני חושב שרק החלפתי פילטר מזגן לפי סרטון ביוטיוב, לא ידעתי בכלל איפה הפילטר אוויר, שמן וכו'.

פורסם

פשוט מאוד: שמן 200, פילטר 70, פילטר אויר 40, פילטר מזגן 40, כמה אנחנו? 350, עבודה 200 סה''כ 550 מע''מ 100 יוצא לנו  650 זה הכל לא מסובך

אגב מדובר במוסך גדול כללי

מוסך אחר לידו רצה 600

גם 800 עוד מסוגל להבין איכשהו

1050 על הנ''ל נשגב מבינתי.

משתדל לעזור

פורסם

1050 במוסך יבואן זה בגלל שיש יועץ שירות עם מכופתרת, במשמרת יש לדעתי אפילו 2-3 כאלה, ו2-3 פקידות / מזכירות.

מאמין שאם אתה אומר להם שתלך למוסך אחר יסגרו איתך על 1,000 או פחות, תלוי מה אתה אומר. 

ממני ב 2022 רצו על טיפול מלא (שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר, פילטר מזגן) 900 שקל ואני בטוח שעלה מאז.

סגרתי על 700 כי לא רציתי להחליף פילטרים אוויר ומזגן כי ידעתי שהחליפו שנה קודם.

שנה אח"כ במוסך כללי רצו 700 על שמן ו-3 פילטרים. סגרתי 600 כי החלפתי פילטר מזגן לבד.

ואנחנו מדברים על 2022-2023 כן?

יש מצב שבירושלים לוקחים פחות כי התחרות גדולה?

פורסם (נערך)

כמה עולה החלפה של תושבת מנוע שמאלית מקורית + תושבת אחורית מקורית / חליפית + עבודה ? אני יודע שלהחליף 2 תושבות מנוע זה גג שעה ! המחירון שעת עבודה זה בין 200-400 שקל ? לפני מעמ ? נגיד תושבת מקורית 650 שקל שמאלית תושבת תחתונה אולי 450 / חליפית 250 ? עבודה 350-400 ? אני צודק ? 1500 שקל גג כולל מעמ ? , שאני אלך למוסך הוא יגיע לי 2200 - 2500

עריכה אחרונה על ידי Schweppes
פורסם

עדיין לא העלת סריקה/צילום של קבלת המוסך.

מקריאה חוזרת (חויה לא קלה במקרה שלך) של דברייך, אני מגיע למסקנה שלא מדובר בנוכל.

משתי סיבות עיקריות:

1) הרכב שלך תוקן כראוי, נכון?

2) נוכל לא משתף את הלקוח הנעקץ, במנגון ובסיבות לחשבון הוא הגיש לו.

אם אתה לא מעלה את הקבלה, אני מציע לסגור את הדיון.

הערה אחרונה.

אם אתה מתכוון להתלונן על המוסך בכתב.

כדאי שתעשה את זה בצורה שונה ממה שרשמת את ההודעות שלך כאן.

סגנון הכתיבה הצפוף שלך, בלי חלוקה ברורה למשפטים פסקאות ורווחי שורה, לא יתקבל בהבנה במוסדות הרשמיים.

הערה אחרי אחרונה.

איך זה שבדיון ש"שוופס" פתח.

24 מתוך 79 תגובת שייכות לגולדן191?

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, גולדן191 כתב:

1050 במוסך יבוא

מסכים לחלוטין, גם מצבר של 650 עולה 1100 ביבואן..

אבל היה מדובר במוסך כללי בתלפיות, כמו כל מוסכי המדרכה ולכן כעסתי שעקץ את הבחור הנ''ל שסיפרתי עליו.

לפני 40 דקות, IsraCar כתב:

שלא מדובר בנוכל.

גם הוא לא אמר נוכל, אלא יקרן וכולם הסכימו איתו

משתדל לעזור

פורסם
לפני כשעה, Schweppes כתב:

כמה עולה החלפה של תושבת מנוע שמאלית מקורית + תושבת אחורית מקורית / חליפית + עבודה ? אני יודע שלהחליף 2 תושבות מנוע זה גג שעה ! המחירון שעת עבודה זה בין 200-400 שקל ? לפני מעמ ? נגיד תושבת מקורית 650 שקל שמאלית תושבת תחתונה אולי 450 / חליפית 250 ? עבודה 350-400 ? אני צודק ? 1500 שקל גג כולל מעמ ? , שאני אלך למוסך הוא יגיע לי 2200 - 2500

אתה שואל ועונה לעצמך אבל אתה וגם אנחנו לא באמת יודעים. אז בוא תבדוק עם מוסך אחר ותבקש הצעת מחיר *כתובה* לאותה עבודה עם אותם חלקים , ואז יהיה מול מה להשוות. 

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...