Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב ללא רישום לאחר הורדה מכביש.  [בערבית משטובה הכוונה ''מחוק'', נפוץ בשטחים בכפרים שאין בהם אכיפה]

אסור לנהוג בו, צריך לגרור אותו לחניה ולפרק אותו וככה מתלמדים

משתדל לעזור

פורסם

כן אבל עדיין אני צריך מישהו שיסביר לי את הדברים המינימלים גם להחליף ברקס זה לא בעיה אבל איך בדיוק לדחוף את הבוכנה זה הבעיה ואיך מחפשים רכבים שירדו מהכביש 

פורסם

כבר כתבו לך ואתה מסרב להפנים. 

למוסך אסור להעסיק בחינם. נקודה. 

זה לא חוקי. כל מי שעובד שם חייב להיות עובד מהמניין מבחינת חוקי ההעסקה והביטוח הנדרש. אחרת, אם קורה לך משהו זה על המעביד. 

מעבר לזה, הזמן שאתה לוקח מעובדי המוסך כדי ללמוד לא שווה העסקה  של חצי יום השבוע. התרומה שלך לעבודה תהיה שלילית מבחינת תפוקה. נוסיף על זה את הטעויות שעושה כל עובד חדש, את הצורך להשגיח עליו שלא יעשה שטויות לא בכוונה, ומתקבל שאין לבעל העסק שום אינטרס לשלם לך (ושוב, הוא לא יכול לא לשלם). 

עכשיו, מנקודת מבט של מעסיק. 

בא אדם ואומר, התרומה שלי היא אפס. אני שווה אפס משכורת ואני לא בא להתנדב ולתרום, אני בא ללמוד, בשבילי. 

איזה אינטרס יש לו ללמד אותך, גם אם היה אפשרי ללמוד משהו בחצי יום בשבוע?

אני לא אומר שזה יעזור, אבל לפחות הייתי בא בגישה של תן לי לראות בלי להפריע ובתמורה אני עושה ניקיונות בסוף היום. לחשוב למה זה משתלם לו. 

אישית… הערה לחיים, אתה לא מראה רצינות.

קודם כל, אתה לא מתייחס לתשובות שאתה מקבל פה. דבר שני, אפס יוזמה. רוצה שילעסו לך פתרונות מסוכמים בפורום ולא קם מהכסא כדי ללכת לבדוק בעצמך מה אפשר לעשות. 

למשל, עניין המכוניות לפירוק. 

אני לא יודע איך מחפשים מכוניות לפירוק, אבל עשית לפחות חיפוש בגוגל לראות מה יש ברשת?

חיפשת טלפונים של פירוקיות וניסית לדבר עם מישהו?

לסיכום, אני לא מאמין בקיצורים בחיים. מי שאני מכיר מהפורום ומבין במכונאות , גם כתחביב, השקיע בזה המון זמן ולא מעט כסף וטעה (וטועה) הרבה. יש היום הרבה מידע באינטרנט, ואנשים עושים ומתחזקים רכבים מיוחדים יותר ופחות בעצמם, אבל גם עם כל המידע הזמין… זה עולה להם וזה לוקח שנים להתמקצע. 

ללמוד משהו מחצי יום בשבוע נראה לי לא אפשרי. 

אבל גם אם כן לנסות, הייתי מתחיל מלחפש עבודה במוסך בתור מנקה בשכר מינימום שבא בסוף היום. תראה לבעל העסק שאתה אדם רציני שעובד טוב, קודם כל. אחרי זה תראה אם אפשר להתקדם משם, אחרי שתוכיח שאתה תורם וחיובי. 

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...