Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן
מחפש גרניק מקצועי, אחרי שתי מכונות של Lavor שהיו אכזבה טוטאלית (Vertigo 28 pro) ולא הפסיקו להתקלקל, מחפש משהו שיהיה גם אמין, ישמש גם לנקות את החצר וכו', 
קרשר הייתה לי בעבר הרחוק K2 שהתקלקלה שלושה שבועות אחרי תום אחריות, מאז לא התקרבתי למותג, גם השירות שלהם היה לא משהו בלשון המעטה, את הבוש אני לא מכיר אבל נותן רושם של מכשיר מקצועי, מישהו מכיר את הסדרה?

תודה

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מצטרף לאכזבה מהמותג LAVOR. המכשיר לא החזיק יום מעבר לתום תקופת האחריות. במקום זה רכשתי מותג מדף סיני כלשהו לפני מס' שנים שעובד עד היום. לא הייתי פוסל בהתאם לצרכים.

פורסם

אני עם קארשר K3 בסביבות העשר שנים. קליל (כ-5 ק"ג) ונוח לשימוש וניוד, ועם לחץ מספק מבחינתי.

כל שבועיים-שלושה שוטף את האוטו/אופנוע/אופניים ומנקה את החצר (כשעה וחצי של עבודה לסירוגין)

ופעם בחודשיים-שלושה בין שעתיים ל-4 שעות של עבודה די רצופה בלחץ מירבי.

אפס תקלות עד היום, למעט זרוע התזה שהתבלתה והוחלפה במקורית זהה (160₪).

לפני החג ניקיתי איתו כמה עשרות מ"ר של גרנוליט שלא טופל באופן יסודי הרבה שנים.

למרות שאני מכיר את המכשיר, התפלאתי מהיעילות והעמידות שלו בכ-4 שעות של עבודה רצופה.

Unti8tled.thumb.jpg.5b49aead1b97e07aa8cfeeba27acddb1.jpgUnti88tled.thumb.jpg.a4ef0e9322df1e9e41640168fd42b714.jpg

בתאריך 9.4.2026 בשעה 10:37, ArikC כתב:

הבוש אני לא מכיר אבל נותן רושם של מכשיר מקצועי, מישהו מכיר את הסדרה?

את הכחול אני לא מכיר, אבל את הירוק הביתי אני מכיר מקרוב. פח זבל...

• אהבתי 1
פורסם

עם K5 להערכתי קרוב לעשור. מרוצה מאוד, חוץ מהמשקל.

אני חושב שאתה פוסל את המותג בגלל חוסר מזל שהיה לך.

לעומת זאת אם השירות לא טוב ואתה חושש שיש לך מזל נאחס, זה סיפור אחר.

פורסם

מה התקציב שלך זה לא אמרת..

אם אתה לא רוצה קארשר או משהו מהמותגי מדבקה אתה יכול לנסות אולי את המכשיר של ARxp דגם box 5, מוצר שנכנס לא מזמן לשוק הישראלי ואין עליו הרבה מידע באינטרנט אבל הנתונים טובים מאוד (160 באר, 2 משאבות, חברה איטלקית) למחיר (700) 

ARxp היא נגזרת של AR שהוציאה לשוק כמה מהמכשירים הכי טובים שיש היום (AR365).

אני אישית חמש שנים כבר עם K4 וחמסה שום בצל אין בעיות.

פורסם
לפני 17 שעות, שחר לוי. כתב:

מה התקציב שלך זה לא אמרת..

אם אתה לא רוצה קארשר או משהו מהמותגי מדבקה אתה יכול לנסות אולי את המכשיר של ARxp דגם box 5, מוצר שנכנס לא מזמן לשוק הישראלי ואין עליו הרבה מידע באינטרנט אבל הנתונים טובים מאוד (160 באר, 2 משאבות, חברה איטלקית) למחיר (700) 

ARxp היא נגזרת של AR שהוציאה לשוק כמה מהמכשירים הכי טובים שיש היום (AR365).

אני אישית חמש שנים כבר עם K4 וחמסה שום בצל אין בעיות.

התקציב סביב 2500

קרנזל הן מהמכונות הכי טובות בעולם, אבל מגיעות ערומות , מכשיר מקביל לK7 או לבוש זה כבר 5000 שקל, פחות בשבילי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לפני 59 דקות, ArikC כתב:

התקציב סביב 2500

קרנזל הן מהמכונות הכי טובות בעולם, אבל מגיעות ערומות , מכשיר מקביל לK7 או לבוש זה כבר 5000 שקל, פחות בשבילי.

עם תקציב כזה הייתי ממתין שיחזרו המשלוחים מחו"ל ומזמין איזה active 2.0/2.3

IMG_9989.png

פורסם

השנקל שלי:

אני מחזיק בשתי מכונות של קרשר, האחת k4.80 משנת 2008 !  ששדרגתי לה את החיבור לאיבזור סטנדרטי Quick Connect, אקדח קצר ודיזות שונות, צינור לחץ 15 מטר (מאמזון) . עדיין פועלת במלוא המרץ, 140 באר, רציף. (יש לי שירשור על השדרוגים וגם למה חשבתי שמתה 😉 , כי המעגל שחיברתי אליו היה לא תקין) .

בגלל ״התקלה״ רכשתי k7 , לפני שנתיים, חזקה יותר ,180 באר, לחץ משתנה, מניפות שונות, וגם איתה משתמש במתאמים לציוד אוניברסלי, בעיקר לניקוי החצר והקירות.

בגדול, קרשר מהסדרות 4 ומעלה מצדיקות את המחיר. שרות אמנם ״אדיש״ אצל דן שלדן, אבל מחירים טובים אצל all karcher וגם אצל 4Karcher (נדמה לי שזה אתר נוסף של דן שלדן היבואן הרשמי).

לאחרונה החלו להופיע בארץ מכונות שמביא עץ האורן מצפת, תחת מותג פרטי שלו - בוליאון 

https://www.etzhaoren.co.il/items/9010548-BullionWO312

חברים מספרים שזה vfm ממש טוב.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 11.4.2026 בשעה 20:15, BoazB11 כתב:

למרות שאני מכיר את המכשיר, התפלאתי מהיעילות והעמידות שלו בכ-4 שעות של עבודה רצופה.

אני גם מתפלא

בקרשר K2 שיש לי,הגיע דף שמפרט כמה דקות עבודה רצופה מותר בכל דגם,מ2 עד 6 אאל"ט

אלא אם כן היו לך פיקים של הפעלה רצופה של חצי שעה פלוס.. ? בחוברת לצרכן מפחידים שהמכשיר יתקלקל\המנוע יילך...

בתאריך 15.4.2026 בשעה 16:28, zaf כתב:

אני מחזיק בשתי מכונות של קרשר, האחת k4.80 משנת 2008 !

תפנה לקרשר העולמית,יש מצב שגם הם יידהמו וייתנו לך מכונה מתנה :P

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני 38 דקות, ezuf כתב:

אני גם מתפלא

בקרשר K2 שיש לי,הגיע דף שמפרט כמה דקות עבודה רצופה מותר בכל דגם,מ2 עד 6 אאל"ט

אלא אם כן היו לך פיקים של הפעלה רצופה של חצי שעה פלוס.. ? בחוברת לצרכן מפחידים שהמכשיר יתקלקל\המנוע יילך...

תפנה לקרשר העולמית,יש מצב שגם הם יידהמו וייתנו לך מכונה מתנה :P

תתפלא, יש לא מעט עדויות על מכשירים ותיקים מתפקדים, רובם אם אם כולם בשימוש ביתי לא מקצועי תכוף. 

הפעלה של עד שעה פעם בשבוע זו ממש לא הרבה. ניקוי החצר/דק זה עד 20 דקות ברצף. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בגלל זה התפלאתי כי הוא כתב 4 שעות במצטבר,השאלה מה היה "הפיק" שעבד רצוף המכשיר...

ובוא נניח שמותר 20דק רצוף והוא עבד 25 או 30דקות זה לא מה שיגרום למכשיר לקרוס..סתם היסטריה בהוראות לכסתח את עצמם

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...