Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחליף ל- sting / yes

guya72

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בקרוב (10.4), חברת יס תתחיל להוסיף שידורי פרסומות (כנראה) בערוצי ה-VOD שלה.

בתור אחד שמשתמש בעיקר ב-VOD - זה מבאס.

ולכן אני פונה אליכם, מח-כוורת -> מחפש חברת (אפליקציית) שידורי טלויזיה אשר יחליפו את יס / סטינג, ומאוד מאוד מאוד רצוי - ללא פרסומות.

דרישה : שידורי סדרות וסרטים (סדרות קלילות בסגנון NCIS, הטירון וכו' - כלומר, סדרות+סרטי מתח, מד"ב וכו'.  לא מעוניין בסדרות סבון).  עם תרגום מובנה.

מהיכרות שלכם - מי עומד בדרישות (המועטות) הנ"ל ?  (אמזון, HBO, נטפליקס וכו').

פורסם

הייתי מחכה למאי ומתרשם מהשינוי. לפי התיאור הפרסומות האלה לא אמורות להציק יותר מידי.

גילוי נאות - חוץ מחדשות אני כמעט לא צופה בטלוויזיה. לעומת זאת אישתי צופה הרבה ב-VOD של YES. מי שמחרפן אותי עם פרסומות זה יוטיוב, במיוחד בערוצי הילדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

מי שמחרפן אותי עם פרסומות זה יוטיוב, במיוחד בערוצי הילדים.

מנוי עולה 23 שקלים

• רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הבעיה היא שזה עוד מנוי ועוד מנוי ולא נגמר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

מי שמחרפן אותי עם פרסומות זה יוטיוב, במיוחד בערוצי הילדים.

שכחתי מה זה פרסומות ביוטיוב.

במחשב אתה בטח יודע איך לבטל,

מאנדרואיד.. תתקין F-Droid ואז PipePipe

שכח מפרסומות.

פורסם

צריך את זה בממיר של yes

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

יש סיכוי שזה יהיה במנוי מוזל ואז הכל סבבה.

כבר הודיעו שאין שינוי במחיר.

לפי פרסומים באתרי טכנולוגיה, התוכנית היא בעתיד להוסיף מנוי ללא פרסומות (במחיר כמובן יותר גבוה).

לפני 6 שעות, sperial כתב:

הייתי מחכה למאי ומתרשם מהשינוי. לפי התיאור הפרסומות האלה לא אמורות להציק יותר מידי.

מבחינתי, אפילו פרסומת אחת (ועוד לפני VOD ?) - היא פרסומת יותר מדי.. 

פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, guya72 כתב:

מבחינתי, אפילו פרסומת אחת (ועוד לפני VOD ?) - היא פרסומת יותר מדי.. 

אתה צודק. אתה משלם ליס כסף כל חודש, יש אנשים, כמוני, שלא משלמים לאף ספק תוכן, רק לאיזה IPTV של סיני מעליאקספרס (סביב 80 ש"ח לשנה, עובד סבבה לגמרי ברוב המוחלט של המקרים, אסור לסמוך על זה אם ממש חשוב לבנאדם ליגת האלופות בשלבים המכריעים, ולפעמים זה נתקע בלי קשר לכלום, אבל לא בקבוע)

בגלל שאתה משלם בכלל לא אמורים להיות לך פרסומות. לא מבין את זה איך דוחפים פרסומות ב VOD.

אם היית משלם להם נניח 250 ש"ח בשנה, הייתי אומר מילא, שידחפו פרסומת פה ושם כי הסכום קטן.

אבל אני חושב שאתה משלם לפחות פי 4 מזה בשנה לא?

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

מבחינתי לא הייתי מתחבר אפילו לעידן פלוס. אבל אישתי לא תוותר על ה-VOD, והיא רגילה ליס - אז זה סגור. היא צרכנית הטלוויזיה העיקרית ולא תוותר על מה. שהיא מכירה. אז היא תצטרך לסבול את הפרסומות.

הבעיה שאני רואה היא שאם לא יהיו הרבה מאוד פרישות מיס כל הספקים יאמצו את השיטה בוריאציה כזו או אחרת תוך מספר חודשים.

פורסם (נערך)

עונה לפות"ש,

יש לך את אפל טיוי, 26 שח לחודש, מבחר הסדרות מצומצם יחסית, חלקן נחשבות טובות מאוד (סברנס, פלוריבוס, פאונדיישן, סלואו הורסז וכו'), יש לא מעט מתחום המדע הבדיוני.

בנטפליקס הולכים על כמות, הרוב בינוני מינוס. החל מ 39 שח נדמה לי ויש חודש חינם. 

יש קומדיות נחמדות להעביר את הערב, לאחרונה התווספו סרטים מהניינטיז. 

מדי פעם עולה סדרה טובה ממש (בייבי ריינדיר, the fall וכו').

מה שנחמד בנטפליקס זה כשהם חותמים חוזה עם שחקן/הפקה מסויימת, הם מעלים את כל התוכן שלו.

ככה פתאום אפשר לראות את מארק וולברג בכל סרט שני, כל סרטי אדם סנדלר וכו'.

אם זה מישהו שאתה אוהב, זה מצוין.

בעבר הייתי מנוי לסלקום, יש להם VOD עם סרטים לא רעים. מנוי עולה 69 שח, נראה לי שיש חודש ראשון חינם. 

מביאים סדרות טובות מ HBO (הלוטוס הלבן, יורשים ועוד).

יש את ערוצי הספורט החינמיים ואפשר לשלם על הנוספים. 

בסוף מצאתי את עצמי תמיד בסוף היום רואה ווילרז דילרז.

בקיצור יש חלופות, תתחיל במשהו ותראה איך זה.

מכיר כאלה שצוברים רשימה בכל חברת סטרימיניג, מתחברים לחודש חודשיים, רואים הכל ועוברים להבאה. 

ממה שניסיתי האפליקציה של נטפליקס הכי נעימה וזורמת, של אפל קצת אחריה ואחכ סלקום. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני שעתיים, SurfHigh כתב:

בעבר הייתי מנוי לסלקום, יש להם VOD עם סרטים לא רעים. מנוי עולה 69 שח, נראה לי שיש חודש ראשון חינם. 

מביאים סדרות טובות מ HBO (הלוטוס הלבן, יורשים ועוד).

HBO יצא מסלקום tv.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...