Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מאומת על ידי כמה סטודנטים שדיברתי איתם כבר,

בשנתיים האחרונות לפחות, אין יותר מחברות, כולם עם טאבלטים. אני סיימתי לפני 4 שנים וכמה חודשים, וזה לא היה ככה.

במערכות מידע בבן גוריון זה רק אייפדים, אין אנדרואיד.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני 3 דקות, Haim_gds כתב:

סורפייס מחודש/משומש, במחיר כזה אתה יכול מכשיר מבוסס ווינדוס עם מפרט של מחשב נייח מבחינת זיכרון/ביצועים. קניתי אחד לפני מספר שנים וגיליתי שהוא יכול לשמש כלאפטופ כשצריך וטאבלט חזק כשרוצים. אני מעדיף את סדרת הסורפייס כי אני חושב הם אמינים ויציבים. את הסורפייס שלי הילדה "השאילה" כשנכנסה לאוניברסיטה ואחרי שנתיים רצופות שום דבר לא נדפק.

היה לי את הסרפס בוק (כשמנתקים מהמקדלת זה כמו הסרפס).

מכשיר מעולה אבל אין לו באמת את הניידות של טאבלט מבחינת משקל + לפחות אצלי הסוללה לא החזיקה מספיק זמן.

לפני 3 דקות, גולדן191 כתב:

במערכות מידע בבן גוריון זה רק אייפדים, אין אנדרואיד.

זה בגלל שהם בטוחים שזה תואר שעושים איתו מיליונים ורק אחרי הלימודים מגלים שלא

פורסם
לפני 1 דקה, GTאי כתב:

זה בגלל שהם בטוחים שזה תואר שעושים איתו מיליונים ורק אחרי הלימודים מגלים שלא

ביחס לכימיה/מכונות/תעשיה וניהול הם עושים אחלה משכורות :) מי שמתכנת, לא יודע לגבי ניהול פרויקטים וכל הדברים האלה

פורסם
לפני 1 דקה, GTאי כתב:

היה לי את הסרפס בוק (כשמנתקים מהמקדלת זה כמו הסרפס).

חשבתי שהסורפייס תמיד כולל את המקלדת+עט, היא נצמדת מגנטית כך שקל מאוד להפריד אותה. לא הרגשתי שהמשקל כזה גבוה (במיוחד לגודל כזה). הסוללה אכן גבולית לפעמים, אך בוא לא נשכח שאחרי הכל הוא עדיין מחשב ווינדוס חזק..

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, GTאי כתב:

אז תגיד שזה הנדסת מערכות מידע.

זה לא זה. יש שם אחר.

יש הנדסת מערכות מידע, ויש משהו אחר, כנראה לא שם ותיק, אבל שהוא לא הנדסת מערכות מידע ולא הנדסה תעשיה וניהול. שכחתי את השם. 3 שנים תואר.

יש שם גם תכנות היא אמרה, פייתון ועוד כמה, וגם אלגוריתמים (לא יודע באיזה רמה) וגם מהעולמות של תעשיה ניהול.

אני חושב שלקחו את הקטע של "אנשים מעדיפים בבן גוריון מדעי המחשב ולא הנדסת תוכנה" (בגלל שזה 3 שנים) ויצרו תואר בין מערכות מידע לתעשיה וניהול.

עריכה: השם הוא ניהול מערכות מידע.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני 6 שעות, Gosser1860 כתב:

לקח 2 עמודים יותר מידי עד שזה נכתב :lol:

לצערי הוא הרים להנחתה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כל אחד וכוס התה שלו.

למי שהטלפון עושה 90 אחוז מהעבודה הייתי מהמר על להשקיע בטלפון fold באמת לא צריך מעבר לזה.

למי שמחפש ניידות קלה למשימות קטנות, בעיני טאבלט נותן מענה נהדר ואם רוצים טיפה מעבר אז טאבלט שמריץ win.

כל דבר מעבר, לפטופ.

אם אני עובד או מבצע סריקת תלת מימד, חייב כוח מחשוב רציני גם הסרפייס פרו פשוט לא מסוגל למה שלפטופ עם i7 או i9 ו48 גיגה זיכרון מסוגלים לו.

עם הסרפייס אני למשל מסוגל להריץ diagbox9

ותוכנות לעולם הסאונד מדידות וכוונים.

עם טאבלט אנדרואיד ברור שלא 

מה ששמתי לב לבית שלי, טאבלטים הם המחשוב העיקרי. לאחרים זה כנראה יוסלס

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 5 שעות, ברווז כתב:

זו לא ההיא ששרה על פרווה ווזווז קשה בגזוטרה משהו? 

[אפרופו שרשור השירים בקריאה מליצית]

לפני שעתיים, lanosforce כתב:

איכשהו ידעתי שנראה כאן את קריסטינה מגעילרה או קריסטינה עגילרה וחשבתי על מולאן רוג'

זה הקאבר הדפוק, אם כבר אתם מצטטים אז תשתדלו עם זה:

• אהבתי 1
פורסם

הבעיה אינה מקום. הבעיה היא שהוא… נייח. והרבה אנשים זרוקים למכשיר שיעבור בין החדרים או ייסע ברכבת.

לגבי סטודנטים - כל הדור הצעיר שלי, כולל הכלות (שניים תואר ראשון ושלושה תואר שני, חוץ מאחד שעדיין לומד כולם סיימו לפני 5-6 שנים) עשו/עושים זאת עם נייר ועפרון ועם מחשב, נייח או נייד. נראה שהמעבר המאסיבי לטאבלטים הוא אירוע חדש לגמרי. מעניין מה השפעתו על הלימודים, שכן מבחינה פסיכולוגית-פיזיולוגית תהליך הכתיבה שונה לחלוטין מתהליך ההקלדה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, falou כתב:

מבחינת כוח מחשוב ואיכות מסך, לגמרי.

מבחינת מערכת הפעלה ונוחות הקלדה - פחות

לא נכון עם המקלדת המקורית של אפל

היא מעולה ברמה של לפטופ טוב

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 44 דקות, sperial כתב:

הבעיה אינה מקום. הבעיה היא שהוא…

לא מדברים כאן על דסקטופים או מחשבי סטייל NUC 

אפרופו לפ-טופ 

עולה ירך 

אוקה ביי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
לפני שעה, גולדן191 כתב:

זה לא זה. יש שם אחר.

יש הנדסת מערכות מידע, ויש משהו אחר, כנראה לא שם ותיק, אבל שהוא לא הנדסת מערכות מידע ולא הנדסה תעשיה וניהול. שכחתי את השם. 3 שנים תואר.

יש שם גם תכנות היא אמרה, פייתון ועוד כמה, וגם אלגוריתמים (לא יודע באיזה רמה) וגם מהעולמות של תעשיה ניהול.

אני חושב שלקחו את הקטע של "אנשים מעדיפים בבן גוריון מדעי המחשב ולא הנדסת תוכנה" (בגלל שזה 3 שנים) ויצרו תואר בין מערכות מידע לתעשיה וניהול.

עריכה: השם הוא ניהול מערכות מידע.

זה תואר של המחלקה לניהול... אני צדקתי :)

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

נייח או נייד. נראה שהמעבר המאסיבי לטאבלטים הוא אירוע חדש לגמרי. מעניין מה השפעתו על הלימודים, שכן מבחינה פסיכולוגית-פיזיולוגית תהליך הכתיבה שונה לחלוטין מתהליך ההקלדה.

אצל המוהנדסים כבר לא מקלידים. הייתה קפיצה בזהוי כת״י ובעיקר יכולת כתיבת נוסחאות מתימטיות מורכבות.

העריכה ושילובי סיכומים עדיין נעשים בלפטופים.

ניסית לכתוב משהו כזה בוורד? (אפשרי אבל איטי להחריד) גם בלאטך זה לא מאד פשוט.

{\displaystyle r_{-1}=\sum _{i=0}^{l-2}\alpha _{i}b^{l-2-i}}

• מצחיק 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...