Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 32 דקות, ברווז כתב:

יקירי, אני סימנתי את החלקים שהודבקו.

טעות שלי. תודה על ההסבר.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפחות אנחנו לחלוטין מסכימים על כך שלהדבקה הזו אין משמעות כל כך מבחינת החוזק.

אני פשוט מופתע שאפילו בקורות פשוטות באיקאה יש גם הדבקות. 

העבודה+הדבק לא עולים יותר מהפחת? יותר זול לרכוש קורות צרות יותר ולהדביק אותן לרוחב אחר, אחרי שצריך לנסר (ואולי עוד קצת עיבוד נוסף) חלקים נוספים? 

אני לא ממש מצליח לראות את ההיגיון הכלכלי פה, בכנות מלאה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

חטפת ורצחת את השרשור...

קורות רחבות מתעוותות יותר. במיוחד קורות דקות. ברגע שאתה מדביק רצועות צרות לרוחב אתה מבטל את העניין לגמרי. חוץ מזה זה מאפשר לעבד עצים צעירים עם גזע דקיק. לגבי עבודה - בכל מקרה מדובר במפעלי ענק ממוכנים מכף רגל ועד ראש. 

וכמו כל דבר בחיים, עצם העובדה שזה קיים היא ההוכחה שזה משתלם...

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 32 דקות, hans כתב:

קורות רחבות מתעוותות יותר. במיוחד קורות דקות. ברגע שאתה מדביק רצועות צרות לרוחב אתה מבטל את העניין לגמרי. חוץ מזה זה מאפשר לעבד עצים צעירים עם גזע דקיק.

נקודה מעניינת שלא חשבתי עליה. חשבתי על ההתרחבות הטבעית של העץ, כן, שאין לה הרבה יותר מדי משמעות פה, אבל לא על העיוות. 

לפני 32 דקות, hans כתב:

וכמו כל דבר בחיים, עצם העובדה שזה קיים היא ההוכחה שזה משתלם...

זהו, מנסה להבין איך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...