Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Michazzz כתב:

על היפני טסונודה כואב לי, הוא יכול להיות נהג מצוין בקבוצה שלא מתחרה על אליפות.

לדעתי טסונודה הוכיח בפעם העשירית בערך שמקומו לא בפורמולה 1. זה היה מרושל להפליא. יש איזה 10 נהגים אחרים בגריד שהיו מצליחים לעכב את לנדו לפחות הקפה אחת, שלא לדבר על לקלרק...

כולנו קיווינו לנס ז'לגיריס... סליחה, נס ורסטאפן, אבל מקלארן לא עשו שום טעות מטופשת ונוריס היה מפוקס, מגיע לו. נצבט הלב על פיאסטרי, אבל זאת אליפות שהוא שמט במו ידיו בבאקו. הוא עוד צעיר ועוד יזכה.

אם כבר נסים, דרוש נס נוסף כדי שלקלרק יקבל סוף סוף צוות ראוי עם מכונית נורמלית. נהג כל כך מוכשר, חבל.

ורסטאפן אגדה, אין מה להוסיף. נהג טהור. בלי שטויות מסביב ובלי תצוגות אופנה או מצעדי פזמונים או מה לא.

עריכה:

בנוגע לשידורים - מעולם לא שקלתי את האפשרות להתחבר לאיזה ערוץ ישראלי, אני משלם על מנוי והילדים לומדים אנגלית בהדרגה. כבר תפסתי אחד מהם צופה במירוצים מהעבר תוך כדי שאיבת סטטיסטיקה. 😆

20250503_100116.jpg

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 5

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 23 שעות, Michazzz כתב:

היה מרוץ משעמם

דווקא היה נראה שבמרכז הגריד מעניין, ומלא אקשן. רכבות, קרבות, עקיפות הלוך חזור.

מסיבה שלא ברורה לי, הבמאים החליטו שלהציג 95% מהזמן את הטופ 3, כשהמרחק בין מכונית למכונית הוא לפחות 5 שניות, איכשהו מעניין יותר.

• מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...