Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית C5 AIRCROSS

buyacar

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, IsraCar כתב:

איזה מרווחים גדולים?

איזה 20 אלף ק"מ ?

רק הטיפול הראשון היה במרווח כזה.

תראה רק את ההחלפות שמן אחרי 20 אלף ק"מ ומעלה, או שאני מפספס משהו?

וכרגע הרכב עומד על 87 אלף בלי טיפול, של החלפת שמן, מ 62

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה פיספסתי.

לא עשיתי "ראיית חשבון" קפדנית של המסמך שהעלת.

פשוט עברתי מהר על טור הקילומטראז' וזה נראה לי תקין.

אם עכשיו על 87K ק"מ, כנראה שלקראת הסוף קצת הזניחו.

אכן, מנוע בנזין 3 צילנדר 1200 סמ"ק טורבו של פז'ו-סיטרואן מחייב טיפול בזמן. (רגיש להזנחה)

פורסם
לפני 3 דקות, IsraCar כתב:

נוע בנזין 3 צילנדר 1200 סמ"ק טורבו של פז'ו-סיטרואן מחייב טיפול בזמן. (רגיש להזנחה)

מדבור במנוע 1.6 שאמור להייות יותר אמין

ושאלה נוספת עדיף רכב שנת 2020, לפני מתיחת פנים, שעבר 55 אלף ק"מ? ההבדל במחיר פחות מ 10K

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, buyacar כתב:

ושאלה נוספת עדיף רכב שנת 2020, לפני מתיחת פנים, שעבר 55 אלף ק"מ? ההבדל במחיר פחות מ 10K

תעשה נסיעת מבחן על 2 הדגמים (לפני ואחרי) ותשווה אם אחרי מתיחת פנים זה משמעותי עבורך וכמה.

בגדול פחות משמעותי לפני או אחרי מתיחת פנים - יותר משמעותי איך התייחסו לרכב.

עדיף לקנות רכב ישירות מהבעלים, שאתה רואה ממי אתה קונה, והאם הוא אהב את הרכב או

מראש תכנן אותו לאחזקה קצרה בתקופת האחריות ואז להיפטר. תבדוק בהיסטוריית טיפולים כמה

הבעלים היה מוכן "להשקיע" (מקורי מול תחליפי, תדירות, וכו), מה מצבו של הרכב בפנים ובחוץ תחת הבעלים, האם לרכב היו תקלות ומהן.
כמובן שברכב אירופאי קילומטרז נמוך יותר זה יתרון.

כשהרכב ישירות מהסוכנות - מייפים את המציאות בשבילך קשה כבר יותר לדעת איך הבעלים התייחס אליו.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי MRobot
פורסם
לפני 13 שעות, MRobot כתב:

כשהרכב ישירות מהסוכנות - מייפים את המציאות בשבילך קשה כבר יותר לדעת איך הבעלים התייחס אליו.

נכון אבל פחות סיכויים ליפול על רמאים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז ראיתי מודעה לעוד רכב, נראה שעבר מעט אבל לא טופל במוסך היבואן (לא נורא בגדול) אבל נראה שהטיפולים שבוצעו לא היו מלאים, לדוגמה לא הוחלף נוזל בלמים ועוד שאני יודע שצריך

והדבר השני שאני יותר חושש ממנו זה שאני רואה שבוצע
"ווקום ומילוי גז ושמן" - כלומר כנראה הייתה דליפה במזגן, כמה יקר יכול להיות לתקן משהו כזה במידה ועדיין יש דליפה?

או שעדיף להמשיך לרכב הבא?

פורסם
לפני 11 שעות, buyacar כתב:

אז ראיתי מודעה לעוד רכב, נראה שעבר מעט אבל לא טופל במוסך היבואן (לא נורא בגדול) אבל נראה שהטיפולים שבוצעו לא היו מלאים, לדוגמה לא הוחלף נוזל בלמים ועוד שאני יודע שצריך

והדבר השני שאני יותר חושש ממנו זה שאני רואה שבוצע
"ווקום ומילוי גז ושמן" - כלומר כנראה הייתה דליפה במזגן, כמה יקר יכול להיות לתקן משהו כזה במידה ועדיין יש דליפה?

או שעדיף להמשיך לרכב הבא?

עקרונית, יש לא מעט מוכרים שנתקלים בתקלה גדולה ברכב ומנסים לגלגל אותה הלאה לבעלים הבא, בלי לספר.

האם "הווקום ומילוי גז ושמן" בוצע השנה? אם כן זה מחשיד ויכול להעיד על פתרון זול לתקלה יקרה, שלא טופלה עד הסוף.
אם המוכר לא שקוף בעניין, הייתי ממשיך לרכב הבא, מתוך מחשבה שיש עוד דברים שאולי מנסים להסתיר ממני.

פורסם
לפני כשעה, MRobot כתב:

האם "הווקום ומילוי גז ושמן" בוצע השנה

לפני כחצי שנה

לפני כשעה, MRobot כתב:

אם המוכר לא שקוף בעניין

כחלק מהשיחה הראשונית שאלתי אם המזגן תקין ואמר שכן, יאמר לזכותו שלא שאלתי האם היו תקלות במזגן בעבר

אשאל אותו על זה ונראה מה יגיד

נניח ובאמת יש נזילה של גז שלא טופלה כראוי מה העלות לתקן את הבעיה כמו שצריך?

פורסם
בתאריך 13.12.2025 בשעה 16:00, indium94 כתב:

אין מה לפחד, המנוע 1.6 טורבו באמת מוצלח (והגיר 8 הילוכים גם טוב) אבל יש לרכב כל מיני בעיות כמו לכל רכב אחר שכדאי להיות מודעים אליהן. רוב הדברים שתיארתי גם כנראה נכנסים תחת הקטגוריה של "בלאי טבעי" (טוב, אולי בלאי מואץ..)

לצער אני לא מכיר מוסך מומלץ בצפון, אבל אני לחלוטין הייתי מחפש מוסך שמתמחה ברכבים צרפתיים ושיש לו ניסיון עם הדגם הנ"ל. הם בדר"כ יודעים להסתכל על הדברים הבאמת מעניינים וגם לתת הצעת מחיר שתעזור לך להתמקח עם המוכר.

סורי על האיחור בתגובה אבל זה די קישקוש כל הבלאי המואץ הזה. להורים היה עד לאחרונה במשך עשור ומעל 100,000 קילומטר סוזוקי שלא נגעו לה בכלום, לא משולשים, לא רדיאטור, לא משאבות מים. נאדה. רק - בלמים, מצבר, צמיגים זה כל מה שהם הכירו מחוץ לטיפולים השוטפים. 

פורסם
בתאריך 28.12.2025 בשעה 22:14, buyacar כתב:

בהחלט יותר אמין. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...