Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לא חושב שיפסלו לך בטסט אבל זו לא הבעיה האמיתית שלך. אנחנו בפתח החורף. הצמיגים מראים סימני יובש, שזו הבעיה העיקרית בארץ, לא "בשר" או שחיקה. הקילומטרז' שלך גבולי או עבר מעבר לגבולי.

עקרונית, אלה צמיגים טובים, יותר טובים מפאלקן וכד' שמי שמסתכל על הגרוש יסתפק בהם. 

אז מה, תחליף עוד חצי שנה? בשביל מה? החלפת צמיגים היא אחת ההשקעות הנכונות והנמוכות בתחזוקת רכב. הצמיגים הללו בני 4+, חדשים יעלו לך 42 ש"ח לחודש אם תמשיך להחליף מדי 4 שנים. זו הוצאה שצריך בכלל להתלבט בה?

אתה אומר שאם תעביר לבת שלך תחליף בוודאות, ואני לא מבין -- הבטיחות שלך ומי שנוסע איתך ובסביבותיך חשובה פחות? ואם היא תיקח את הרכב לסיבוב תשב ותכסוס ציפורניים?

מישהו כתב פה שמחליפים צמיגים כל 6 שנים, וזה הבל מוחלט, בבקשה אל תכתבו שטויות כאלה. 

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 19 שעות, zvigolden כתב:

51000 ק"מ

מבחינתי כאן הדיון נגמר. זה יותר מידי בלי שום קשר למספר השנים. ואם לא החלפת כל 10000 ק"מ בין ציר קדמי לאחורי אז בכלל.

אם המידה אינה נפוצה - ממליץ שתעשה הזמנה בהקדם לסט שרצוי לך. שאם יצטרכו להביא אותו ממחסן או מחו"ל עוד תוכל להמתין כמה שבועות. 

כשתיתקע עם צמיג קרוע, תיאלץ להתפשר על האיכות הנמוכה שיש במלאי.

אישית התאכזבתי מהגודייר EGP למרות שהרבה ממליצים עליו. החליק לי המון מיומו הראשון.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
Just now, amosbmw כתב:

אישית התאכזבתי מהגודייר EGP

יכול להיות שזה תלוי ברכב, סגנון נהיגה, לחץ ניפוח. אצלי הם תפקדו מצוין -- אלה הצמיגים המקוריים של הרכב -- ועברתי לקונטי רק כשלא מצאתי אותם. 

יש יצרנים שהאיכות שלהם בין מודלים לא אחידה (דנלופ) אבל לא חושב שגודייר הוא אחד מהם. 

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני כשעה, amosbmw כתב:

אם המידה אינה נפוצה - ממליץ שתעשה הזמנה בהקדם לסט שרצוי לך. שאם יצטרכו להביא אותו ממחסן או מחו"ל עוד תוכל להמתין כמה שבועות. 

גם החשש הזה דוחף אותי להחליף באופן יזום על סמך נסיון לאחרונה במשפחה.

לבן שלי נקרע צמיג שממילא היה צריך להחליף את הרביעיה והיה במלאי או דאנלופ SPFM800 או לינג-לונג עלום .

המידה נפוצה ויחסית לא יקרה אבל במצב הזה וגם היה לפני טסט לקחו את הדאנלופ שנוא הפורום והמחיר הפתיע אותי לרעה.

הבת נפסלה בטסט על 2 צמיגים , גם אצלה המידה נפוצה אבל היא רצתה לסיים עם זה וקנינו צמיגי CEAT וגם כאן הבחירה היתה הנ"ל או לינג-לונג עלום

פורסם

רק כדי לדייק - קרע בצמיג יכול לקרות תמיד , גם דקה אחרי שיצאתי מפנצ'רייה שהחלפתי בה רביעייה . 

הזמנה מוקדמת פותרת את הבעיה של צמיג ישן שניגשים איתו לטסט - אולי יעבור ואולי לא ואז כשנפסלים יש לחץ

פורסם
לפני 5 דקות, zvigolden כתב:

רק כדי לדייק - קרע בצמיג יכול לקרות תמיד , גם דקה אחרי שיצאתי מפנצ'רייה שהחלפתי בה רביעייה . 

קרה לי

שכחתי שאסור לתת הגה חזק לכיוון המדרכה, לומדים מטעויות

הדופן זה הכי הכי רגיש בצמיג, אפשר לקבל פנצ'ר ממדרכה בלי בעיה אם לא שמים לב ואגרסיביים קצת

פורסם
לפני 5 שעות, zvigolden כתב:

מחליפים 5 צמיגים לא 4, כולל הרזרבי בחדש מאותו סוג. ואז אם נקרע צמיג משתמשים ברזרבי, ולא צריך להתפשר בינתיים בזמן שמחפשים. 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...