Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יצאתי מהעבודה הנעתי את הרכב כרגיל שילבתי ל drive ונסעתי לדרכי כעבור חצי שעה מרעננת של פקקים הגעתי הביתה בא לשלב רוורס ומגלה לתדהמתי שהרכב נשאר ב -d כלומר על הלוח מכוונים הרכב מציג סמין d אומר אוקיי נשלב ל p גם כלום הרכב נשאר על d בנוסף אני מרגיש שכאילו הידיית זזה חופשי המזל שלמרות שהרכב מציג d הצלחתי לשלב p ולכבות את הרכב אבל מאז אי אפשר להתניע את הרכב כי הוא חושב שהוא ב d בנוסף הסתכלתי על הלוח שעונים ואני חושש שכאילו החום מנוע קצת עלה אז בסוף כיביתי את המנוע והכול נראה תקין אין טחינה בשמן (יש מספיק שמן גיר עד לקו העליון ב -hot) ומספיק נוזל רדיאטור ירוק ויפה במיכל עיבוי שום דבר שיחשיד על בעיה מה הבעיה לדעתכם ?

IMG_2410.HEIC

פורסם
לפני 3 שעות, ereznaa כתב:

מרגיש שכאילו הידיית זזה חופש

מכיוון שאתה מרגיש שהידית זזה חופשי היתי מחפש חופשים בכבל מתכת שמקשר בין הידית הילוכים לבורר ההילוכים בתיבה:

לא יודע איך זה בלאנסר שלך אבל בדר''כ ניתן לזהות את הכבל, הוא כנראה בתוך צינור מגן.

הוא מתחבר לתיבה לידית קטנה שם שזזה למעלה/למטה. צריך לבדוק בספרות המקצועית מה המצב התקין שלה - בדר''כ יש סימון איפה היא צריכה להיות בהילוך מסוים.

זה לא נפוץ שזה קורה אבל יכול להיות, פעם היה לי תקלה דומה וחיזוק וכיול של הכבל הנ''ל סידר את זה.

פורסם

יש שתי אפשרויות, שתיהן קרו לי בעבר.

או שהגלגל שיניים שנמצא בתוך התיבה של ידית ההילוכים נשברה (קרה לי ביונדאי i25, תוקן ב250 שח)

או שהגלגל שיניים שמחבר בין הכבל שמגיע מהתיבת הילוכים לחיבור לגיר נשבר (קרה לי בשברולט קרוז, עשו לי קומבינה עם חוט ברזל ואזיקון ב50 שח. כמובן שאפשר לרכוש חלק תואם ולהרכיב)

אם אין לך ידע טכני תמצא צדיק כזה שיקפוץ אליך ויסדר לך.

הגיר לא הלך ברוך השם...

פורסם

להבנתי אתה תקוע עכשיו בחניית הבית בלי יכולת להגיע לתיקון במוסך?

צור קשר עם חילוץ רכבים. (יש לך גרר ביטוח?) הם יודעים איך לסדר את הגיר זמנית, כדי שתוכל לצלוע למוסך או לעלות על גרר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אצלי קרה בעבר בלנסר 2008 הצורה הישנה תקלה דומה.

הסיפור היה פשוט מאוד.

בצד ראש ידית ההילוכים יש בורג קטן, תוציא אותו החוצה ותשלוף רק את קצה הידית.

יש שם פלסטיק לבן קטן שמחבר בין הראש לבין הידית, קורה הרבה פעמים שהוא נשחק.

אני הגעתי עם החלק השחוק לחנות לחלקי רכב ומכרו לי חדש ב-25 שקל, הרכבתי את החדש והידית הילוכים חזרה לעבוד.

שווה לבדוק אם זו התקלה אצלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...