Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוי מודפס למגזין רכב

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש לעשות מנוי חודשי למגזין רכב מודפס

כרגע, מנוי למגזין אוטו. 🚗. האם יש מגזינים אחרים מומלצים? 

תודה 🙏 

פורסם

לא נראה לי ששרדו מגזינים אחרים בישראל. אתה יכול לעשות מנוי למגזין מחו"ל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מניסיון אישי עם מגזינים (לא רכב) - יש להם להגיע באיחור או בכלל לא. אם יש לך אייפד או מכשיר מתאים אחר (טאבלט ״10-12) עשה מנוי דיגיטלי או משולב. כך תקבל את העיתון מייד עם יציאתו לאור ולא תסבור מהאיחורים והאובדנים בדואר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שכתבתי פעם תמיד חשבתי שאוסף המגזינים המפואר שלי הוא משהו שאוריש לילדים, ושיהיה לו ערך רב.

אבל גם אני מודה היום אני מוצא יותר עניין בערוצי היוטיוב האהובים עליי, שמותאמים בדיוק לתחומי התוכן שאני אוהב.

ובכל זאת, אני חושב שיש עדיין ערך גדול למגזיני פרינט במיוחד כשמדובר במגזין שעומד בסטנדרטים גבוהים של עיצוב וצילום.

אחד כזה הוא The Road Rat חוויה אמיתית של מוצר. הוא לא זול, אבל בעיניי יש לו ערך אספני אמיתי.

Edition No.20 | The Road Rat Magazine | The Reimagining of Singer https://share.google/aYu1U6HSw7cwXxPLA

Screenshot_20251023_133938_Chrome.jpg

Screenshot_20251023_133926_Chrome.jpg

Screenshot_20251023_133839_Chrome.jpg

Screenshot_20251023_133817_Chrome.jpg

Screenshot_20251023_133722_Chrome.jpg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...