Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ג'ק עגלה שעד היום הייתי מרים איתו את הרכב ומניח על בוק, עכשיו התחדשתי בפיג'ו 5008 ואני מרים את הרכב עם הג'ק עד הסוף והגלגל עדיין על הקרקע ולא עולה אפי' ס"מ אחד.

ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי - איזה ג'ק מתאים לרכבים גבוהים ?

תודה וחג שמח

פורסם

א. אם הרכב מגיע עם גלגל חלופי(היום זה לא מובן מאליו), אז מן הסתם מגיע גם עם מפתח גלגלים וג׳ק. הג׳ק המקורי(אם קיים) מרים את האוטו ללא ספק לגובה שאפשר לפרק גלגל.

ב. ג׳ק חשמלי(עלות של כ500-600 ש״ח בקניה בארץ, הרבה פחות אם מזמינים מהדוד הסיני ״עלי״

ג. ג׳ק ״מספריים״ גבוה, נפוץ מאוד בשנים האחרונות, מיועד לפתור את בעיית הגובה בג׳קים הסטנדרטים שלא עולים מספיק גבוה כדי להרים רכבי SUV. מגיע עם רצ׳ט במקום מנואלה-מה שעושה את השימוש בו לנוח בהרבה. מחיר זול, 200-250 ש״ח.

ד. ג׳ק בקבוק הידראולי. צריך לוודא גובה מינימלי של הג׳ק וגובה מינימלי של הרכב כדי לוודא שבעת הצורך הג׳ק יכנס למקומו.

פורסם
בתאריך 6.10.2025 בשעה 18:18, צ'ופצ'יק כתב:

א. אם הרכב מגיע עם גלגל חלופי(היום זה לא מובן מאליו), אז מן הסתם מגיע גם עם מפתח גלגלים וג׳ק. הג׳ק המקורי(אם קיים) מרים את האוטו ללא ספק לגובה שאפשר לפרק גלגל.

ב. ג׳ק חשמלי(עלות של כ500-600 ש״ח בקניה בארץ, הרבה פחות אם מזמינים מהדוד הסיני ״עלי״

ג. ג׳ק ״מספריים״ גבוה, נפוץ מאוד בשנים האחרונות, מיועד לפתור את בעיית הגובה בג׳קים הסטנדרטים שלא עולים מספיק גבוה כדי להרים רכבי SUV. מגיע עם רצ׳ט במקום מנואלה-מה שעושה את השימוש בו לנוח בהרבה. מחיר זול, 200-250 ש״ח.

ד. ג׳ק בקבוק הידראולי. צריך לוודא גובה מינימלי של הג׳ק וגובה מינימלי של הרכב כדי לוודא שבעת הצורך הג׳ק יכנס למקומו.

תודה על הרעיונות.

ג'ק שמגיע עם הגלגל חלופי, בפיג'ו 5008 זה "ערכה" שנמצאת מתחת לרכב ככה שצריך "לפרק" את זה וזה כאב ראש.

ג'ק חשמלי גם באליאקספרס עולה כ 400-500

ג'ק מספריים גבוה אבדוק את זה, וכן ג'ק בקבוק..

פורסם

הייתה לי בעיה דומה עם יונדאע טוסון גק בקבוק של 2 טון בסוף המהלך לא הרים את הרכב סמ, קניתי גק בקבוק של 4 טון והבעיה נפתרה אבל גם ממש על הקצה.

• רעיון טוב! 1

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני שעה, nadavd4 כתב:

פתרון בטוח יותר הוא לקנות ג'ק עגלה של פנצ'ריות, שמיועד להגיע לגובה הרמה יחסית גבוה. למשל:

https://www.brandtools.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=24753&gad_source=1&gad_campaignid=21230268193&gclid=Cj0KCQjw9JLHBhC-ARIsAK4PhcqxRwk5EQkKjGHXQKDavLkaLGXloILaqVN3gee1J2mfU1n47dft8mkaAmj6EALw_wcB

יקר במחיר הזה כבר הייתי קונה ג'ק חשמלי 5 טון ב 430 ש"ח והיה נשאר לי עודף

פורסם

ג'ק מספריים שמגיע עם חיבור לראצ'ט. אפשר להרים ככה עם מברגה (פוטר, לא אימפקט. המכות של האימפקט יהרסו את הג'ק אחרי כמה פעמים), וזה ממש נוח. 

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני 19 דקות, שחר 1 כתב:

ג'ק מספריים שמגיע עם חיבור לראצ'ט. אפשר להרים ככה עם מברגה (פוטר, לא אימפקט. המכות של האימפקט יהרסו את הג'ק אחרי כמה פעמים), וזה ממש נוח. 

צריך חיבור (ביט) מיוחד של המברגה שמסובב את הג'ק אאל"ט (האמת שסתם ככה הזמנתי מTEMU את זה אבל עדיין לא הגיע)

פורסם
לפני כשעה, Deutz912 כתב:

יקר במחיר הזה כבר הייתי קונה ג'ק חשמלי 5 טון ב 430 ש"ח והיה נשאר לי עודף

אם זה רק עבור מצבי חירום/פעם באף פעם, יכול להיות שהג'ק החשמלי מעלי יחזיק. למי שמטפל ברכב שלו (או אפילו בכמה רכבים) לבד ומתכנן להרים רכבים על בסיס קבוע, עדיף משהו עמיד יותר.

פורסם

ג'ק מספריים 2 טון, עולה 100-120 שקל ומגיע לגובה של 44 ס״מ. אם אתה עובד על הרכב הרבה ממליץ על ג'ק עגלה איכותי שעולה 700-800 שקל. אני אישית קניתי מאגרועוז של ROHER אחרי שנים שהשתמשתי בקטן מאוטודיפו וזה תענוג לעבוד על הרכב. בהצלחה!

פורסם
לפני 7 שעות, Aviv13467 כתב:

ג'ק מספריים 2 טון, עולה 100-120 שקל ומגיע לגובה של 44 ס״מ. אם אתה עובד על הרכב הרבה ממליץ על ג'ק עגלה איכותי שעולה 700-800 שקל. אני אישית קניתי מאגרועוז של ROHER אחרי שנים שהשתמשתי בקטן מאוטודיפו וזה תענוג לעבוד על הרכב. בהצלחה!

התקציב שלי לדבר הזה לא גבוה, אסתפק בג'ק מספריים עם ראצ'ט כדי להניח אותו על הבוקים. תודה לכולם

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...