Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב שני שיתאים גם לעגלת תינוק,

חשבתי על האופציות הבאות:

יונדאי i20, סיאט איביזה, קיה ריו, פולסווגן פולו.

תקציב ~40K

בעיקר לנסיעות עירוניות

החיפוש שלי בכיוון? אשמח להמלצות או כיוון מה לחפש ומה לבדוק,

תודה!

פורסם

מניסיון במשפחה - יונדאי i20 יוכל להכיל עגלה - אפילו אמבטיה - אבל בצפיפות קשה. לדעתי חפש רכב טיפה יותר גדול, כדוגמת ארונה (שהיא איביזה מוגדלת)

אם הזכרנו את תוצרת VAG שים לב לתיבת ההילוכים שפחות אוהבת אתֶהעיר ומצריכה התרגלות.

אגב - הכי חשוב - מה תקציבכם?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי בודק ריו שהוא גם די מרווחת מאחור ואמינה.

לגרמניות תיבה רובוטית פחות אמינה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
בתאריך 8.9.2025 בשעה 19:36, yulianx כתב:

הייתי בודק ריו שהוא גם די מרווחת מאחור ואמינה.

לגרמניות תיבה רובוטית פחות אמינה.

תודה בודק, נראה שאין לה הרבה שוק, בקושי רכבים ביד 2

בתאריך 8.9.2025 בשעה 19:18, sperial כתב:

מניסיון במשפחה - יונדאי i20 יוכל להכיל עגלה - אפילו אמבטיה - אבל בצפיפות קשה. לדעתי חפש רכב טיפה יותר גדול, כדוגמת ארונה (שהיא איביזה מוגדלת)

אם הזכרנו את תוצרת VAG שים לב לתיבת ההילוכים שפחות אוהבת אתֶהעיר ומצריכה התרגלות.

אגב - הכי חשוב - מה תקציבכם?

כתבתי תקציב סביבות 40K, גמיש

נראלי שהאפשרויות שכתבתי למעלה לא באמת טובות, עכשיו אני מתמקד בחיפוש סיאט איביזה או קיה ריו כפי שהומלץ כאן

עריכה אחרונה על ידי theunreal
פורסם

סיאט איביזה (ואחותה הפאביה) גם הן סופרמיני ותצטרכו לבדוק את ההתאמה להובלת הילד והעגלה. זה לא רק המקום בתא המטען, זו גם נוחות הגישה לספסל האחורי על מנת לטפל בילד, וכאן יש יתרון לדגמים המוגבהים.

ושוב - כל משפחת פולקסוואגן עושה שימוש בתיבת הילוכים רובוטית שמצריכה התרגלות לנהיגה מתאימה, וסובלת מאמינות מופחתת בעיר. הבעיה מוגברת ברכישת רכב משומש שאינך יודע כיצד ננהג ועד כמה תיבת ההילוכים שלו נשחקה. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...