Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה קניתי יד שנייה סאב של קיקר 12 עגול. ואין לי שום נתונים עליו, הדבר היחיד שאני יודע זה מה שרשום עליו מסדרת comp. חיפשתי באתר שלהם ויש רק את הדגם היותר חדש של הסאב הזה. אני רוצה לבנות לו תיבה אטומה ובשביל זה אני צריך את הנתונים עליו.

אם מישהו יתן לי גם את המידות של התיבה שאני צריך לבנות זה יהיה בכלל טוב.

תודה מראש.

דני.

פורסם

אל תתפוס אותי במילה .. אני לא ממש בדקתי את הנושא

אבל אני חושב שהאנשים פה יצטרכו יותר מידע מהעובדה שהוא עגול והוא 12 "

(יכול להיות שזה הסוג היחידי שלהם אבל אני בספק)

אז יש לך אולי את השם שלו - שם של הדגם שלו ?

פורסם

עד כמה שראיתי באתר של קיקר הסדרה comp לא כל כך גדולה. הדגם שלי הוא כניראה הכי פשוט מבין ה12.

פורסם

מוזר חיפוש קצר בגוגל הניב לי תוצאות שנתנו קישורים לאתר היצרן ושם מצאתי את המידע הזה.

דבר ראשון יש לך קיקר קומפ (קיצור לקומפיטישין) שלפי מה שהספקתי לקרוא עליו מהווה תמורה מעולה למחיר שלו. מכיוון ששלך הוא בגודל של 12' שם הדגם שלך הוא C12

הוא יכול לבוא באחת משתי תיבות:

1. אטומה (קלה יותר לבניה) בנפח של 1.25 ועד 3.5 פיט רבוע. או בליטרים - 35.4 ועד מידה מקסימלית של 99.1 ליטרים.

2. "מאוררת" או עם פורט, יותר מסובכת לבניה כי צריך להתחשב בהרבה מאד גורמים. נפח מומלץ של 1.75 ועד 2.25 פיט רבוע. או בליטרים 49.6 ועד מידה מקסימלית של 63.8 ליטרים.

מקווה שעזרתי, והנה הקישור לאתר היצרן:

http://www.kicker.com/ShowPage.cfm?filename=compsub.html&menu=SUBWOOFERS

אחרי עריכה

------------------------

מצאתי לך גם את ספר ההדרכה...

תזכור שם הדגם שלך הוא C12.

http://www.kicker.com/images/manuals/03CompManual.pdf

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

תודה על המאמץ!

אל המידע הזה הגעתי לבד. הבעיה היא שיש לי את הדגם הישן, לא זה שמופיע באתר.

האם אני יכול להסתמך על העובדה שהחדש הוא מחליף ישיר של הסאב שלי ויש לו את אותם הנתונים?

פורסם

אין בעיה...

אטומה - 1.2 פיט רבוע. 40 ס"מ רבועים. משמע - 64 ליטרים.

עם פורט - 1.3 פיט רבוע. 43 ס"מ רבועים. משמע - 79.5 ליטרים.

והכל מחיפוש בגוגל..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...