Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שאמא שלי נסעה בחודש האחרון על האיביזה 1.0 2015 של אחי כשהיה בחו"ל, היא ביקשה ממני לפעול להחליף לה את הפוקוס 2008 שעליה היא נוסעת. 

הדרישה היא רכב סופר מיני אמין ונעים שמהווה תמורה לכסף בתקציב של כ-40 אלפי ש"ח. יאריס יקרה אש וגם יונדאי i20  יקרה וקשה מאוד למצוא רכב שמור. פאביה גם נדירה למכירה - בטח עם קילומטראז' נמוך. 

לגבי הצרפתיות- 208 C3 : הבנתי שהמנועי 1.2 טורבו הם אסון ורצועת הטיימינג הטבולה בשמן זה פתח לאין סוף צרות. אותו כנ"ל לגבי הקליאו 1.2 - צרות מסוג אחר.

האם ישנו רכב שפיספסתי? אמא נוסעת על רכבים עד שהם "מתים" ולכן הסחירות לא מהווה שיקול.

פורסם

מזדה2/ סוזוקי סוויפט/ קיה ריו/ הונדה גאז שגם להיה מרווחת במיוחד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאזדה 2 דגם חדש (אאלט 2015) - אמינה, מהנה לנהיגה, זריזה, תא נוסעים נעים לקטגוריה.

סוויפט - חסכונית מהמאזדה אך מעט צפופה יותר ותא מטען קטן, לדעתי גם תדרוש פשרה בשנתון.

אלו שני רכבים שיתנו ראש שקט לאחזקה ארוכת טווח של רכב משומש.

בהצלחה.

פורסם

יכול להמליץ בנוסף על קיה ריו 1.4 אוטמטית, דגם שהגיע החל מסוף 2018 מקוריאה ונמכר תקופה קצרה יחסית עד שהוחלף ב 1.0 רובוטי. 

ב 2017 ותחילת 2018 הגיע ממקסיקו בלי מערכות בטיחות. 

זה הקוריאני כולל מפרט מערכות בטיחות מלא לאותה תקופה, אמין מאוד, גיר 6 הילוכים. סוחב חלש אבל חוץ מזה רכב מצויין. מרווח, שקט ומודרני יחסית. זהה למעשה לסטוניק רק נמוך יותר בכמה ס"מ ונמכר במחירים זולים יותר. נראה שהשוק שלו פחות משוגע מאשר השוק של מאזדה 2 וסוזוקי סוויפט. 

פורסם

לי יש כבר כמה שנים סוזוקי בלנו 2017 אוטומטית glx, מאוד מרווח, מלפנים ומאחור, ללא בעיות אמינות מיוחדות(הייתה ידיעה על תקלה בהגה לנהגים שונים בעבר, אני לא חוויתי שום בעיה מיוחדת, ואני יודע על עוד שלא חוו) , שקטה יחסית בנסיעה בין עירונית ועם נסיעה "צפויה" ויציבה. 

החסרונות הן רעש מהגיר רציף בנסיעה עירונית, יחסית חלשה עם מנוע 1.2, ונראית מיושנת יחסית מבפנים. 

פורסם
לפני 21 שעות, dorw85 כתב:

לי יש כבר כמה שנים סוזוקי בלנו 2017 אוטומטית glx, מאוד מרווח, מלפנים ומאחור, ללא בעיות אמינות מיוחדות(הייתה ידיעה על תקלה בהגה לנהגים שונים בעבר, אני לא חוויתי שום בעיה מיוחדת, ואני יודע על עוד שלא חוו) , שקטה יחסית בנסיעה בין עירונית ועם נסיעה "צפויה" ויציבה. 

החסרונות הן רעש מהגיר רציף בנסיעה עירונית, יחסית חלשה עם מנוע 1.2, ונראית מיושנת יחסית מבפנים. 

הדגם הזה מגיע עם בקרת שיוט אדפטיבית ובלימה אוטונומית בכל מהירות מעל 5 קמ״ש?

פורסם
לפני 27 דקות, Step כתב:

הדגם הזה מגיע עם בקרת שיוט אדפטיבית ובלימה אוטונומית בכל מהירות מעל 5 קמ״ש?

בלימה אוטונומית לא, בקרת שיוט כן. 

פורסם

שים לב לבעיה בהגה החשמלי הגה חשמלי

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאזדה 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה מאוד תלוי מה היא אהבה בסיאט איביזה לעומת הפוקוס שלה. 

העובדה שיש מנוע טורבו? שהרכב פשוט מרגיש חדש ולא רכב בן 17 עם כול התלאות שהוא עבר? שניהם ביחד? 

כי אם היא התרששמה בעיקר מהמנוע, אין שום טעם להמליץ על רכב שהוא לא עם טורבו. 

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...