Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גי'פון משפחתי עד 80,000 לזוג + 3

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש ג'יפון משפחתי עבור זוג + 3 ילדים דיי קטנים( כיסא בטיחות + 2 בוסטרים), הדרישות העיקריות לפי הסדר הן אמינות, צריכת דלק טובה( 1:12 בפועל משולב), מרווח פנים נאה.

מהיכרות אישית, פסלתי את המאזדה CX5- ביטוחים יקרים וצריכת דלק לא הכי טובה.
יונדאי טוסון/ קיה ספורטז שקלתי רק את מנוע 2.0 שהוא האמין יותר אבל הצריכת דלק גם כן לא מעולה.

חשבתי על סקודה קארוק 1.5 ליטר- מכיר את ה"סיכון" עם הגיר לא רואה בזה ממש חיסרון כי אני מכיר את התיבה והכל אבל קראתי שיש בעיות במיזוג האוויר, ביחידה הפנימית שזה סיפור לא קטן.
פיגו 3008 דיזל- חסכוני, מרווח ואמור להיות אמין אבל קראתי על בעיות עם המיכל אוריאה(לא הבנתי לגמרי מה העלויות שם) ובעיה בטיימינג/ קאמשפט( גם כאן לא הבנתי לגמרי מה הבעיה ומה העלויות).

זהו בגדול, אשמח לדעת אם יש רכבים נוספים שלא חשבתי עליהם או לקבל חוות דעת יותר ברורה לגבי הרכבים שכן שקלתי.

תודה מראש

פורסם

לדרישות שלך, בדגש על מרווח ואחזקה נמוכה, כנראה שהטוסון / ספורטאג יהיו אפשרות טובה (מנוע 2.0).

אפשר לבדוק גם לגבי האאוטלנדר - לטעמי רכב בינוני שלא מצטיין בכלום, אבל תוכל לבדוק אפשרות של 7 מקומות ואז לשחק עם המיקום.

פורסם

סלטוס לא חזקה? מנוע 2000 סמ"ק עם 150 כ"ס כבר נחשב לעגלה? הבעיה שלנו שהתרגלנו למכוניות סיניות חשמליות עם 200 כ"ס לפחות שמאיצות למאה בחמש שניות ואז כבר כל מה שפחות מזה כבר מתחת לסטנדרט. תקרא ביקורות על הרכב ותופתע. יצא לך לנסוע עליה? אני נוהג בו כמעט בכל יום ושומע חוות דעת חיוביות כמעט מכל הלקוחות. היחידים שלא מרוצים הם אלה שיש להם בבית וולוו או פולסטאר עם 200 או 300 כ"ס ואז גם מאזדה cx5 שעשתה 10 אלף ק"מ "לא סוחבת" וכבר יצא לי להחליף לבכיינים כאלה רכב. חזירות סינית במיטבה. וגם לא מרווחת? איפה הימים ש-3 ג'אברים ישבו בספסל אחורי בפיאט אונו ואף תלונה לא נשמעה. היום כבר בקושי תמצא 3 אנשים יושבים מאחור והמכוניות הרבה יותר מרווחות ממה שהיה לפני 30 שנה. התרגלנו ללוקסוס בושה

פורסם

לא נכתב עגלה, אבל חזקה היא לא גם ביחס למתחרות בעלות מנועי ICE.

אומנם פעם היו נכנסים 6 ילדים באחורה של פיאט אונו, אבל היום כסאות הבטיחות תופסים מקום רב ולא יכנסו 3 בקיה סלטוס.

פורסם
לפני 31 דקות, נהגיסט כתב:

סלטוס לא חזקה? מנוע 2000 סמ"ק עם 150 כ"ס כבר נחשב לעגלה? הבעיה שלנו שהתרגלנו למכוניות סיניות חשמליות עם 200 כ"ס לפחות שמאיצות למאה בחמש שניות ואז כבר כל מה שפחות מזה כבר מתחת לסטנדרט. תקרא ביקורות על הרכב ותופתע. יצא לך לנסוע עליה? אני נוהג בו כמעט בכל יום ושומע חוות דעת חיוביות כמעט מכל הלקוחות. היחידים שלא מרוצים הם אלה שיש להם בבית וולוו או פולסטאר עם 200 או 300 כ"ס ואז גם מאזדה cx5 שעשתה 10 אלף ק"מ "לא סוחבת" וכבר יצא לי להחליף לבכיינים כאלה רכב. חזירות סינית במיטבה. וגם לא מרווחת? איפה הימים ש-3 ג'אברים ישבו בספסל אחורי בפיאט אונו ואף תלונה לא נשמעה. היום כבר בקושי תמצא 3 אנשים יושבים מאחור והמכוניות הרבה יותר מרווחות ממה שהיה לפני 30 שנה. התרגלנו ללוקסוס בושה

את האמת שהרכב היוצא הוא באמת וולוו S60 אבל הצריכת דלק השאירה חותם לא טוב ולכן מוכן לוותר מעט על ביצועים בשביל צריכת דלק משופרת, במיוחד שהרכב התחיל לשמש יותר את אשתי מאשר אותי ולכן זה פחות קריטי

פורסם
לפני שעה, o.r כתב:

לא נכתב עגלה, אבל חזקה היא לא גם ביחס למתחרות בעלות מנועי ICE.

אומנם פעם היו נכנסים 6 ילדים באחורה של פיאט אונו, אבל היום כסאות הבטיחות תופסים מקום רב ולא יכנסו 3 בקיה סלטוס.

אגב, אף פעם לא נכנסו 6 ילדים בפיאט אונו אלא אם אתה חי בהודו או שאתה בן דוד מיהודה ושומרון

פורסם

תבדוק סוזוקי ויטארה טורבו עם מנוע 1.4

אני אישית קניתי את המנוע 1000 ונורא מרוצה הוא נותן תחושה מאד טובה בנסיעה

וגם תאוצה נחמדה בגלל הטורבו 

פורסם (נערך)

זהו?

מהסיפורים על פיאט אונו הגענו לסוזוקי ויטרה בשביל 3 ילדים קטנים מאחור?

אם כבר סוזוקי, אז אולי  קרוסאובר, אבל לדעתי גם כאן יהיה צפוף מדי לכסאות בטיחות.

פותח השרשור, אם צריכת דלק של טוסון/ ספורטאז' מנוע בנזין 2000 סמ"ק לא מספקת אותך, תחפש פולקסוואגן טיגואן מנוע 1.4 מודל 2017-2018 ( או מנוע 1.5 מודל 2019 שדורש תוספת לתקציב ) במצב שמור. 

יהיה מרווח יותר מאשר בסקודה קארוק / סיאט אטקה.

גם כאן צריך לקחת בחשבון את נושא הגיר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...