Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

byd seal 5 dm-i

r.e.g.e.v

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי הזמנה של הרכב בסוף אפריל, ברור שהיה פה מלחמה ואין ספור דברים שמעכבים את המסירה.

היום התקשרו מהמוקד לבצע נסיעת מבחן וישר עוד לפני שהתחלנו לדבר הנציגה הצהירה שהנסיעת מבחן תהיה בסוף החודש כי כל הרכבים בפעילות של החברה. 

אני ישר דמיינתי מחוזות של ימית 2000 אבל הנחתי שלא מדובר על זה וציינתי בפניה שזה לא תשובה שהייתי מצפה לקבל אחרי חודשים שאני מחכה לרכב

בתגובה הנציגה ציינה שלא הבנתי טוב ומדובר על פעולה שאין ביכולתי להבין.

ולאור כל זה אני שואל בתור אחד שלא יכול להבין האם למישהו יש מידע בנוגע למה יכולים לעשות רכבי BYD בתור פעולות גיבוש ברחבי הארץ?

אני בעיקר חושש שלא מדובר על עדכון תוכנה אלא על משהו מכני או בטיחותי שהתגלה פתאום והחברה מעדיפה לעשות את זה מתחת לשטיח מאחר ולא נכלל בחובת גילוי נאות.

האם יש מישהו עם מידע בנושא?

פורסם (נערך)

העלת טיעון שלא חשבתי עליו אך יחד עם זאת אני רואה בכך שהרכבים הגיעו לפני כשלושה שבועות לארץ ולא היה שום יצירת קשר מהחברה מאז ובנוסף לכך שציינה שכל הרכבים ושמדובר על פעילות שאין בכוחי להבין קצת גרם לי לחשוד בדברים אחרים..

אתה מסכים איתי שהמשפט כל הרכבים כרגע משוריינים לנסיעות מבחן אחרות / יש עומס  היו פותרים את השאלה שלי ללא תהיות מאשר משפט שאומר שאין ביכולתי להבין את הפעולות הנעשות ?

*עריכה

בדקתי עכשיו בוואלה מדובר על דגם אחר לגמרי

עריכה אחרונה על ידי r.e.g.e.v
פורסם

ואני הייתי בטוח שלפחות היתרון הגדול אצל הסיניות זה יחסית מלאי שהוא כמעט ובלתי מוגבל.

אפילו נסיעת מבחן לא מצליחים לקבל במשך חודשיים וחצי?

פורסם (נערך)

לפני 2 דקות, redead כתב:

ואני הייתי בטוח שלפחות היתרון הגדול אצל הסיניות זה יחסית מלאי שהוא כמעט ובלתי מוגבל.

אפילו נסיעת מבחן לא מצליחים לקבל במשך חודשיים וחצי?

היה ברור מהתחלה שמדובר על דגם שלא בארץ אפילו שאין מאיפה להביא נסיעת מבחן תוסיף לזה את התימנים ואת המלחמה באירן כל מה שקרה אחר כך לא מובן בכלל

ההזמנה הוקפאה אבל קיוותי אולי למישהו יש קצת מידע מאחורי הקלעים

עריכה אחרונה על ידי r.e.g.e.v
פורסם

רשומות כרגע בישראל 113 מהדגם הזה.

אני מנסה לתאם אותו למבחן כבר הרבה זמן, ואומר בעדינות שמערבבים אותי לא מעט, וזה בסדר, היבואן יכול לתעדף כלי תקשורת בהתאם לרצונו. 

פות"ש מעלה שאלה מעניינת בנושא. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...