Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי חברים,

לצערי השאירו לנו מתנה ברכב חדש בן פחות משנה, מיצובישי אאוטלנדר 24, כמובן בלי פתק ובלי כלום.

אני מעדיף לא להפעיל את הביטוח כדי לא ללכלך את ההעדר תביעות, אז חשבתי לתקן רק את מה שקשור לפנס ערפל (2 חתיכות כרום, שעולות כמו זהב משום מה..) ולהשאיר את הפגם האסטטי כמו שהוא כי מבחינת אסטטיקה אני יכול לחיות איתו ולא בא לי להשקיע בזה כסף.

האם יכולה להיות בעיה לעבור טסט עם שבר כזה בפגוש? האם יכול להיות פגם בטיחותי במכה שכזאת?

תודה!

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Screenshot 2025-06-25 at 11.02.04.png

עריכה אחרונה על ידי arps
  • מבאס 1
פורסם

חפש את החלק מהניקל מפירוק או מחו"ל. לגבי הפגוש, אני לא הייתי נוגע, גג פוליש ותיקון מכחול נקודתי עם צבע מקורי. כל פחח ישמח לעשות צביעה נקודתית בעבור 500 שקל (פלוס מינוס) תלוי במיקום ובאיכות העבודה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, סולל הדרך כתב:

חפש את החלק מהניקל מפירוק או מחו"ל. לגבי הפגוש, אני לא הייתי נוגע, גג פוליש ותיקון מכחול נקודתי עם צבע מקורי. כל פחח ישמח לעשות צביעה נקודתית בעבור 500 שקל (פלוס מינוס) תלוי במיקום ובאיכות העבודה.

תודה על המענה!!

לדעתי יש שם נקודה שיש שבר בפלסטיק של הטמבון, אז לא בטוח שפוליש יעזור. אבל לגמרי איתך,  גם אני מעדיף לא לגעת בזה - בגלל זה רוצה לוודא שלא יעשו בעיות בטסט, שואל כי ראיתי כל מני פוסטים של אנשים שהכשילו אותם בטסט על שבר בפגוש.
3.jpg

עריכה אחרונה על ידי arps
פורסם

מבחינת חלקים של הפנס ערפל וכו, מסתבר שאני צריך 2 חלקים,

ניקל L תחתון 6407A273 

ניקל L לפנס ערפל 6400j965ha

https://www.mitsubishidirectparts.com/oem-parts/mitsubishi-lower-trim-6407a273
https://www.mitsubishidirectparts.com/oem-parts/mitsubishi-fog-lamp-bezel-6400j965ha?srsltid=AfmBOorTm58O62UgCBbHFMAYwduo_hLviEbHX4QKFmbbHE9EM6hkvhIs

האם כדי להרכיב אותם צריך לפרק את הפגוש או שזה משהו שגם מישהו בלי ניסיון טכני יכול לעשות? (מנסה להבין אם זה משהו שאני יכול להחליף בעצמי או שעדיף להשאיר לאנשי מקצוע).

תודה

פורסם (נערך)

בדרך כלל כל התוספות של הפגוש מתחברות בקליפסים ולא נדרש להוריד פגוש. חפש תמונות של החלקים משם אפשר בדרכ להבין איך הם מתחברים 

עריכה

יש לך אותם באלי אקספרס בכלום כסף. לפי התמונות זה קליפסים 

I just found this on AliExpress: US $20.00 | Car Styling for Mitsubishi ASX RVR 2020-2022 Chrome Strip Front Bumper Bar Trim Bump Fog Light Cover Shaper  ABS Car Accessories
https://a.aliexpress.com/_oF8pmfU

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 9 דקות, סולל הדרך כתב:

בדרך כלל כל התוספות של הפגוש מתחברות בקליפסים ולא נדרש להוריד פגוש. חפש תמונות של החלקים משם אפשר בדרכ להבין איך הם מתחברים 

עריכה

I just found this on AliExpress: US $20.00 | Car Styling for Mitsubishi ASX RVR 2020-2022 Chrome Strip Front Bumper Bar Trim Bump Fog Light Cover Shaper  ABS Car Accessories

תודה!!
אם יש איזה סירטון איך מרכיבים את החלקים האלו אני ממש אשמח.

פורסם
בתאריך 27.6.2025 בשעה 19:44, פריג'י כתב:

פחח יודע להלחים את השבר הזה ולהציל את הפגוש.

אם זה רק קוסמטי ולא מכשילים על זה בטסט מעדיף להשאיר ככה.

לגבי 2 החלקים של הניקל כן הייתי רוצה להחליף אבל מנסה למצוא סירטון שמסביר איך

פורסם

ניסית לקבל הצעת מחיר לתיקון? לעיין החובבנית שלי המקום נראה מעוות למדי, עם כמה שברים בפגוש. אבל, כאמור, זו התיחסות של חובבן לצילומים, אני הייתי מתייעץ עם פחח.

אגב, האם פנס הערפל יושב במקומו ויציב?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, sperial כתב:

ניסית לקבל הצעת מחיר לתיקון? לעיין החובבנית שלי המקום נראה מעוות למדי, עם כמה שברים בפגוש. אבל, כאמור, זו התיחסות של חובבן לצילומים, אני הייתי מתייעץ עם פחח.

אגב, האם פנס הערפל יושב במקומו ויציב?

מה הכוונה יושב במקומו ויציב? יש שם רק את המנורה

פורסם

הכוונה שיושב יציב ולא זז כש״משחקים״ בו - שלא שבורה איזה תושבת. וכמובן שהאלומה מכוונת נכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה לכולם.

בגלל שהנזק הקוסמטי הוא מינורי לדעתי, מעדיף לא לתבוע את הביטוח ולא לתקן את הפגוש.
כרגע נתקן כנראה רק את 2 החלקים, הניקל התחתון והחלק שמכסה את הפנס ערפל. לצערי בארץ המחירים גבוהים אז זה יעלה בסביבות 2600 פחות או יותר.
אבל כיון שהחלק השני דורש פירוק חלקי - ולי יש ידיים שמאליות - זה מה שיש, מעדיף לא לעשות את זה בעצמי ברכב חדש.

front1.png

front2.png

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 27.6.2025 בשעה 18:41, סולל הדרך כתב:

עריכה

הלוואי והייתי מצליח למצוא בעלי, הקישור ששלחת זה לא לאאוטלנדר. חיפשתי כמה פעמים בעלי לפי המקטים ולא מצליח למצוא.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...