Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, swiv כתב:

זאת אומרת שאם הייתי לי עלייה בשכר בחוזה החדש, אני אמשיך לקבל על פי שלשה חודשים אחרונים ממעסיק קודם?

ביטוח לאומי מחשב רק על פי תלושי משכורת ששולם עליהם ביטוח לאומי. המעסיק החדש כבר ישלם לך את השכר החדש ואז זה יתעדכן..

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא הייתי במילואים למעלה מעשור, אבל לא נראה לי שהיה שינוי גדול.

אם אתה מתחיל לעבוד באופן רשמי אצל המעסיק החדש, אז הוא אמור לשלם לך שכר לפי החוזה שחתמתם. והוא זה שאמור להתעסק עם בט״ל.

אם תחילת ההעסקה נדחית ואתה בסטטוס של בין עבודות, תצטרך להגיש תלושי שכר ולקבל החזר לפי השכר הקודם.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 15.6.2025 בשעה 02:24, יובל .מ. כתב:

בהנחה שהמעסיק שלך נורמלי ולא גנב, כן.

זה לוקח קצת זמן ואין פה חוקיות. לפעמים קיבלתי הפרשים אחרי חודש לפעמים אחרי 4 פתאום ראיתי את ההפרש בתלוש.

זה גם עניין של בלאגן בחוקים..ממש לא הכל ברור ונהיר גם לאלו שרוצים להיות בסדר

בתאריך 16.6.2025 בשעה 10:42, פינדר כתב:

לא הייתי במילואים למעלה מעשור, אבל לא נראה לי שהיה שינוי גדול.

אם אתה מתחיל לעבוד באופן רשמי אצל המעסיק החדש, אז הוא אמור לשלם לך שכר לפי החוזה שחתמתם. והוא זה שאמור להתעסק עם בט״ל.

אם תחילת ההעסקה נדחית ואתה בסטטוס של בין עבודות, תצטרך להגיש תלושי שכר ולקבל החזר לפי השכר הקודם.

תודה..מחפש מידע מהתקופה האחרונה

שוב תודה לכל העונים
די מתרכז לנקודה הבאה שלא לגמרי ברורה לי - 

אם עשיתי מילואים על ימים רגילים - אין תוספת

אם עשיתי כולל סופש - יש תוספת

הבנתי נכון?

וכל זה ללא קשר לכמות ימים בפועל - זא אם בחודש יש 30 יום ורק 22 ימי עבודה, ויצא שעבדתי 15 יום ועוד 15 מילואים, אקבל רק על סופש?

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם
לפני 30 דקות, oriporat כתב:

זה גם עניין של בלאגן בחוקים..ממש לא הכל ברור ונהיר גם לאלו שרוצים להיות בסדר

בנקודה הזו במיוחד כשמדובר במשרתי מילואים אני תמיד הולך על הגישה המקלה. מעדיף לטעות לטובת העובד ומקסימום נתקזז בהמשך מאשר לרעתו ולעשות לו חור בתזרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לגמרי מסכים איתך

לא בטוח שכלל המעסיקים כמוך בסוף היום המעסיק לא בדיוק מרוויח ממילואימניק אלא להיפך

" ! The fender bender bent more than just your fender "

• תוכן חדש...