Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, Nakamichi כתב:

אני שם לב לאחרונה שהרבה מאוד רכבים יקרים יחסית, גם מותגי יוקרה אך לא רק, נועלים צמיגים סינים עלומים.

אתה מתכוון לרכבים חדשים שמגיעים עם צמיגים סיניים (למשל גיטי) מהיצרן/יבואן או רכבים משומשים שכבר על הכביש?

פורסם (נערך)

גיטי לא חברה סינית אלא אינדונזית רשומה בסינגפור ומייצרת בסין, אינדונזיה וארה״ב.

בן המשחה האחד שנוסע על רביעיה במותג זה (הגיעה על ארונה) לא מרוצה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אנשים מתייחסים היום לרכב שהם קונים כמו לפלאפון. קונים מה שחדש שקורץ להם לעין וכן גם לפי מה שיש לשכן.

להחזיק רכב זה כבר סיפור אחר ולכן אנשים שלא מתעמקים ולא ממש מבינים מה ההבדל קונים את הצמיגים הזולים ביותר (שהבחור מהפנצריה דחף להם).

לכן אתה רואה רכבים במאות אלפי שקלים עם צמיג סיני מעאפן. אני רואה את זה לא פעם כשאני מגיע לפנצריות

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 12 שעות, Nakamichi כתב:

אני שם לב לאחרונה שהרבה מאוד רכבים יקרים יחסית, גם מותגי יוקרה אך לא רק, נועלים צמיגים סינים עלומים.

ואני תוהה לי כל הזמן מה הקטע?

זה נובע מקמצנות? קשה לי לקבל את זה. אתה  לא הולך וקונה אודי או מרצדס מקמצנות. אפילו סתם איזה גיפון חדיש שעולה לא מעט. 

מבורות? חושבים שכל הצמיגים אותו דבר?

לי ברור שהצמיגאי מרוויח הכי הרבה מצמיד סיני זול ולכן הם מנסים תמיד לדחוף אותם. 

אבל עדיין.

מי שם פה רביעייה סינית ויכול להסביר מה ההגיון שלו? (פרט ל- זה רכב ליסינג אז הם שמו או אני גם ככה הולך למכור אותה עוד חודש)

כמו שיש יצרן קמצן,יש גם יבואן

אין מצב שהיבואן בארץ מבקש בהזמנה מהיצרן,שיתקין צמיגים כמה שיותר זולים,דגש על סינים או חלופה זולה בהתאם ?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לגבי האחרון לא, 

היצרן סוגר עם כמה ספקים וכל הרכבים בקו הייצור יוצאים עם אותם צמיגים. גם בקטלוג אגב התחילו לפרסם את סוגי הצמיגים שמגיעים עם הרכב והדירוג האירופאי שלהם (רעש וכו')

טרם נתקלתי במקרים של רכב חדש עם צמיגים עלומים (למעט רכבים סינים ששם מובן מאליו שהצמיג יהיה... סיני וגם שם אגב - זה לא בהכרח).

פורסם

קצת אבסורד ומצחיק שכאשר זה צמיגים, אז חלק פה "סיני?! מעפן וזבל טהור, מה אני קמצן עם משאלת מוות?!"
אבל כשזה מגיע לרכבים סינים ביזאריים שמיובאים לפה חדשות לבקרים פר קילו, "?Please sir, can I have some more" או "שובר השוק החדש!"
...Mental Gymnastics at its finest

*תחסכו את ה "אבל הצמיגים זה מה שמחבר אותך לכביש!!1".
שניהם לרוב זה חתול בשק מכל מיני בחינות

• רעיון גרוע 1
  • מעניין 3
פורסם
לפני 3 דקות, YoJ כתב:

הנה התשובה לשאלה של פות"ש. תחסכו את האמת, לא מעניין. נצדיק את הקמצנות עם קונספירציה.

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

לא כל מי שיש לו רכב יקר זה אומר ש"יש לו כסף" (אני לא מדבר כמובן על רכבי פרימיום שעולים מאות אלפים אלא על ג'יפ עממי שעולה 100 אלף)

, וכשההוצאה על צמיגים מצטרפת לעוד מלא הוצאות אחרות של הרכב ובכלל, 

כשהמינוס בבנק לוחץ ובקושי עומדים בהוצאות החודשיות במקרה הטוב ,

בעל הרכב יעשה הכל בשביל לחסוך קצת, בעיקר כשמדובר במשהו אמנם פחות איכותי אבל תקני לחלוטין.

(אני באופן אישי לא הייתי קונה עכשיו צמיגים סיניים לרכב שלי)

עריכה אחרונה על ידי Uri82
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, YoJ כתב:

קצת אבסורד ומצחיק שכאשר זה צמיגים, אז חלק פה "סיני?! מעפן וזבל טהור, מה אני קמצן עם משאלת מוות?!"
אבל כשזה מגיע לרכבים סינים ביזאריים שמיובאים לפה חדשות לבקרים פר קילו, "?Please sir, can I have some more" או "שובר השוק החדש!"
...Mental Gymnastics at its finest

אם הביקורת שלך היא על הפורום, אז זה ממש לא נכון ועיקר ההמלצות כאן הן ממש לא לרכבים סיניים NO NAME 

תשמע כאן הרבה ביקורת על תוצרת לא אפויה (כולל מכותב שורות אלו אם תחפש)

יש לי שני חברים מהעבודה שקנו אקספנג G9. 

אחד מהם לא מפסיק לשבח את האוטו, סבור שזו מתנת האלים לאנושות ושמי שלא קונה כזה הוא מטומטם שלא מבין כלום.

השני מאוד ביקורתי כלפי הגליצ'ים בתוכנה, חוסר תפקוד תקין של מערכות "בטיחות" והעודף של האינפורמציה שלא עוזרת לך להיות נהג טוב.

מי צודק?

אגב על G9 מגיעים מישלן פיילוט.

לעניין השרשור, הבורות הזו היא דבר שמושרש גם על ידי גורמי ה"מקצוע".

כשתבקש צמיג לא סיני מקצין הרכב בחברה, הוא יגיד לך, לרוב, "זה מה ששמים זה מצוין עם תו תקן".

אחרי 20 אלף קילומטר, כשתגיע עם צמיגים בלויים לחלוטין (אחרי שהסט הקודם החזיק 60 אלף), הוא יגיד שהבעיה אצלך. לא אצלו שקנה זבל בחצי כסף וחשב שחסך משהו.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 3
פורסם

אחרי שבצמיגיה שדי אהודה בפורום הוצעו לי צמיגים סיניים no name וכשביקשתי צמיגים ראויים התגובה היתה ״מה אתה חושב שאתה מבין״ הבנתי שמדוברבקודם כל בקד״מ של מי שנהנה מהרווחים.

וגם חברות הליסינג - ש״משביחות״ את הרכבים עם אותו סוג של צמיגים. בלי לעדכן את הרוכשים על האפשרות לקבל זיכוי קטן ולבחור בצמיגים ראויים בתשלום נוסף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עם כל הכבוד לנהגי המרוצים כאן.

והזלזול בתוצרתת הסינית, כיום טכנולוגית הייצור בסין השתפרה פלאים רוחבית. לשם שינוי הפעם בפיקאסו שלי שמתי צמיגים סיניים ו וואלה אין שום שינוי מורגש בהתנהגות או באחיזה.

בעל הפנצ'ריה היה בחור הגון ולא ניסה לדחוף מכירה -אני מחליף רביעיות תמיד, וכשהבין ממני שהרכב מיועד למכירה הסב את תשומת ליבי שיש צמיג שהוחלף בעבר עקב קרע שאין צורך ממשי להחליפו.

היה מלא מבחר למידה שההיתי צריך והוא אמר לי שלעתו לרכב כזה סטנדרטי עם נסיעות מנהלתיות צמיגים יקרים וממותגים זה בזבוז.

לעומת זו לרכב השני שלי (טסלה לונג ריינג') למרות שהצמיגים מאוד יקרים כנראה שאקנה מחברה וסדרה מוכחת כי שם באמת יש שילוב של משקל גבוה מאוד יחד עם כח אדיר.

בקיצור צריך איזון בחיים....

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
  • אחראי פורום
פורסם
לפני 37 דקות, yd b-4 כתב:

והזלזול בתוצרתת הסינית, כיום טכנולוגית הייצור בסין השתפרה פלאים רוחבית. לשם שינוי הפעם בפיקאסו שלי שמתי צמיגים סיניים ו וואלה אין שום שינוי מורגש בהתנהגות או באחיזה

אין לך שום יכולת להבחין בהבדל.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...