Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 46 דקות, amosbmw כתב:

עניין הבלאי בשנת המתנה למכירה די שולי

איך בדיוק קבעת את זה? אתה בדקת רכבים חדשים שהגיעו לאחר שעמדו בנמל חודשים?

לפני 48 דקות, amosbmw כתב:

רכב 2 נקנה ישירות מהיבואן ומוצע באותו מחיר כמו רכב 1, אבל מוזנח.

אתה מבין את זה שרכבי יבואן בימינו בקושי עומדים יום? הביקוש בימינו גובר על ההיצע.

בעוד שרכבי 0 ק"מ מליסינג ברוב המקרים אלו רכבים שלא הצליחו למכור ולכן עמדו תקופה.

כן, יש פה ושם רכבים שבקושי עמדו, אבל זה לא הרוב, ואתה לא יודע מה תקבל. זה הימור.

אין פה סימטריה.

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, נירו72 כתב:

אתה מבין את זה שרכבי יבואן בימינו בקושי עומדים יום? הביקוש בימינו גובר על ההיצע.

לא יודע מאיפה הבאת את זה. אנחנו כבר לא בקורונה. אני רואה יבואנים שעושים מבצעים.
לא שמעתי על זמני המתנה חריגים, ניחוש שלי שהמצב הוא הפוך ו2025 היא לא שנה כזו טובה ליבואני הרכב.
בשוק הרכבים החשמליים אני אומר את זה במידה גבוהה של וודאות, היבואנים הצטיידו במלאים גדולים לפני עליית המס ונשארו להם עדיין המון רכבים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

לא יודע מאיפה הבאת את זה. אנחנו כבר לא בקורונה. אני רואה יבואנים שעושים מבצעים.
לא שמעתי על זמני המתנה חריגים, ניחוש שלי שהמצב הוא הפוך ו2025 היא לא שנה כזו טובה ליבואני הרכב.
בשוק הרכבים החשמליים אני אומר את זה במידה גבוהה של וודאות, היבואנים הצטיידו במלאים גדולים לפני עליית המס ונשארו להם עדיין המון רכבים.

אולי לגביי חשמליים ובמיוחד הסינים אתה צודק. לגביי השאר מכל מי שאני מכיר והזמין אף אחד לא קיבל במיידי, אלא חיכה תקופת המתנה של עד חודשיים. 

פורסם

״סוד״ קטן,

מאחורי כל ימי מכירות ובמבצע יש מלאי יבואן לא מכור שצובר גיל (דו״ח גיול, זוכר?) ולכן לפני שדוחפים את המלאי הלא מכור למכירה ב 0 קילומטר, יוצאים במבצע. ולכן הרכבים זמינים מיידית ממלאי היבואן.

זה כל הסוד/טריק.

יש גם מבצעים בגלל שיש מלאי בדרך וצריך לגלגל לשוק מהר , מסיבות פנימיות של היבואן, (סוף הדגם אצל היצרן למשל ולכן היבואן מקבל מחיר אטרקטיבי) אז מוכרים מהר לפני שמשיקים את הדגם החדש.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...