Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אשמח להתייעץ אתכם
אם אני סגור על רכב ודגם שאני רוצה לרכוש, אני גם יודע שאני רוצה לרכוש אותו יד ראשונה מסוכנות יונדאי
במקרה הזה יונדאי קונה דגם prestige
https://www.icar.co.il/יונדאי/יונדאי_קונה/יונדאי_קונה_חדש/version29386/
לפי icar מחיר הרכב הוא 179,990 ₪
כמה לדעתכם אפשר להוריד את הסוכנות?

על מה אפשר להתמקח?

איך מתמקחים בעולם הרכב מול סוכנות יונדאי?
פעם ראשונה שלי בנושא, כשאני רוצה לקנות דברים (הרבה יותר קטנים כמו טלווזיה או טלפון או מחשב) אני פשוט בודק בהמון אתרי השוואות, מבין את המחיר הכי נמוך שמציעים באינטרנט, בודק אם יש מבצעים מיוחדים שרצים בפורומים ואז לרוב מתמקח לסכום שאני מוכן לשלם.
אבל פה אין לי השוואות ואין לי מושג איך ללחוץ את המוכר

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה שהמוכר ילחץ? יש לו מוצר טוב חזק, עם ביקוש ער.

כלמוביל לא מוריד מחיר שלא בימי מכירות או כמבצע למועדונים (הוט, חבר, קרנות השוטרים) וגם אז ההנחות די מינוריות.

אם אתה צריך מימון, אפילו חלקי, אתה בידיים שלו. אם יש לך את כל הכסף זמין מיידי להעברה, תוכל לנסות לקבל הנחה מסוימת. אל תצפה להנחה משמעותית - עד 3000 שקל או הטבות אבזור כשווה ערך זה בדרך כלל המקסימום.

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בפסח היה מבצע הנחות. תנסה לבקש באולם התצוגה את ההנחות של פסח. לא בהכרח יתנו לך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

בינואר היה חבר...בפסח מבצע לכולם..עכשיו התחיל בדיוק לחברי הוט... בקיצור תמיד יש איזשהוא מבצע ולא קשה לקבל את אותה הנחה עם קצת מיקוח (דיי מזערית) על הדגמים המבוקשים. ויש גם  כל מיני "מתנות חינם" כמו התקנת מרימי שמשות קודנית ואיתורן.

היה לא מזמן גם מימון ללא ריבית 50 אלף שקל שזה דיי חריג לכולמוביל. בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי blackpolo
פורסם

יש גם מתנות בכאילו.  הרמת שמשות בלחיצה ארוכה על כפתור הסגירה בשלט - מוצג כתוספת אבזור (מקומי) ב 100 שקל במקום ביותר, כאשר כל מה שנדרש זה קידוד במחשב הרכב. 

הנציג יציע לך את זה בחינם, כהנחה. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

ככל שאני מכיר, בכל הרכבים שמיוצרים בארופה. זה בדיוק זה.

אולי באילו שמיוצרים בקוריאה (אני בספק) זה לא. בגע שיש חלונות חשמל ברכב, הכל נעשה דרך מחשב הרכב. יש התקן שמתחבר למנגנון שמעלה חלונות בלחיצה בודדת יחד עם נעילת הדלתות.

אולי זה מה שמתומחר.

זה:

https://www.facebook.com/watch/?v=243595819872640

image.png.b7d1482a608535ebe33942d5836c15c3.png

פורסם
בתאריך 1.5.2025 בשעה 19:46, YogiBear2k כתב:

אני אשמח להתייעץ אתכם
אם אני סגור על רכב ודגם שאני רוצה לרכוש, אני גם יודע שאני רוצה לרכוש אותו יד ראשונה מסוכנות יונדאי
במקרה הזה יונדאי קונה דגם prestige
https://www.icar.co.il/יונדאי/יונדאי_קונה/יונדאי_קונה_חדש/version29386/
לפי icar מחיר הרכב הוא 179,990 ₪
כמה לדעתכם אפשר להוריד את הסוכנות?

על מה אפשר להתמקח?

איך מתמקחים בעולם הרכב מול סוכנות יונדאי?
פעם ראשונה שלי בנושא, כשאני רוצה לקנות דברים (הרבה יותר קטנים כמו טלווזיה או טלפון או מחשב) אני פשוט בודק בהמון אתרי השוואות, מבין את המחיר הכי נמוך שמציעים באינטרנט, בודק אם יש מבצעים מיוחדים שרצים בפורומים ואז לרוב מתמקח לסכום שאני מוכן לשלם.
אבל פה אין לי השוואות ואין לי מושג איך ללחוץ את המוכר

ענו לך כאן אנשים שמכירים את הביקוש ואת היבואן. אני יוצא מנקודת הנחה שהם צודקים

גם אם סיכוייך נמוכים אין סיבה לא לנסות. ובסוף הטכניקה דומה. תגיע ותפגין רצינות אבל לא התלהבות ובודאי לא להסגיר את העובדה שכבר החלטת על הרכב והגימור. גם טוב להכיר חלופות בשוק.

תקבל הצעה תבקש הנחה והטבה. לא משנה מה ייתן פשוט תגיד שזה יקר לך מידי ושאתה תשקול צעדיך לגבי חלופות וצא מהאולם.

לך תדע, אולי ישפר הצעתו, אולי יתקשר בהמשך. זה אולי אופטימי אבל מה יש לך להפסיד? כי לקנות במחיר שהוא מציע (עם איזו הנחה שייתן בקלות שהיא כנראה עלובה וחצי פייק) אתה יכול תמיד.

כמו כן אם אתה צריך מימון תעשה שעורי בית לפני כי בבנק או מול קרן השתלמות תקבל הצעות יותר טובות. לא משנה כמה הצעת המימון שיציע לך טובה אתה כנראה תשלם פחות עם מימון ממקום אחר.

הטבה מסויימת שלא ציינו כאן והיא לא משמעותית, אבל לפעמים מושגת בקלות יחסית, זה טיפולים חינם או בהנחה במוסכי היבואן.

שווה לנסות תמיד.

בתאריך 1.5.2025 בשעה 19:46, YogiBear2k כתב:

פעם ראשונה שלי בנושא

לאור זאת אני מעלה עניין נוסף: למה החלטת לקנות רכב חדש? ולמה דוקא את זה?

לא שאני נגד רכב חדש או הרכב הזה, אבל לעיתים אנשים בלי ניסיון לא שוקלים לעומק את כל החלופות.

לעיתים חוששים יתר על המידה מרכב משומש, או לא מעריכים עד כמה יותר יקר רכב חדש ממשומש, או מתעדפים ביתר חסכון בדלק, או לא בודקים מראש עלויות ביטוח, או לא מפנימים מה המשמעות של הלוואה ועוד ועוד.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, razi_pazi כתב:

לאור זאת אני מעלה עניין נוסף: למה החלטת לקנות רכב חדש? ולמה דוקא את זה?

לא שאני נגד רכב חדש או הרכב הזה, אבל לעיתים אנשים בלי ניסיון לא שוקלים לעומק את כל החלופות.

לעיתים חוששים יתר על המידה מרכב משומש, או לא מעריכים עד כמה יותר יקר רכב חדש ממשומש, או מתעדפים ביתר חסכון בדלק, או לא בודקים מראש עלויות ביטוח, או לא מפנימים מה המשמעות של הלוואה ועוד ועוד.

למה דווקא את זה - עד כה אני ואשתי התנהלנו עם רכב אחד, סקודה פאביה.

המשפחה התרחבה ל -2 ילדים ונולד הצורך בתא מטען יותר גדול, קצת יותר מקום מאחורה אם צריך לדחוק את הגברת שתשב בשניהם בנסיעות בעיותיות (הייתה נסיעה שמרוב צעקות ובכי של שניהם אני הייתי חייב לעצור בצד ולנוח לפני שהגענו הביתה וזאת הייתה נסיעה של 40 דקות)

הוחלט על היברידי ולא על חשמלי כי אנחנו מרגישים שהטכנולוגיה לא עד הסוף בשלה.

אז לסיכום הוחלט על SUV היברידי.

למה דוקא זה - 

בגלל הסרטון הזה הבנתי שהאוטו גדל ל SUV C

הבנתי שהמתיחת פנים קרתה ב2024, כלומר רכבים של 2023 דרומה לא רלוונטים
לא מצאתי שום רכב מ 2024 בסוכנות והוא מתחת ל20K קילומטר
וכמו שאמרת, אני חושש מאנשים פרטיים כי אני לא כל כך יודע איך לבדוק את זה.

הבנתי שגם ראב4 יצא לו דגם ב2024, לא הצלחתי להבין את ההבדל בין הדגמים, אבל יש מצב שאם מישהו היה מחזיק לי את היד והיה מדריך אותי איך לקנות ראב4 משנת 2022/2023 יכול להיות שהייתי מעדיף לקנות את זה

תוך כדי שאני כותב את ההודעה הזאת אשתי אומרת לי שיש דבר כזה קיה ספורטאג' היברידית, יש מצב שזה טורף לי את כל הקלפים... לא יודע איך לא שמעתי על זה לפני

ציטוט

אני מסכים איתך, אני מהאנשים האלה

עריכה אחרונה על ידי YogiBear2k
פורסם

אם אתה חושש ממשומש ולא רוצה להתעסק עם אנשים פרטיים אני מציע לשקול חלופה אחרת.

רכישה של משומש מהיבואן. בד"כ רכבים טובים, לעיתים עם אחריות של היבואן. יש בעל בית. רכבים מטופלים.

נכון, זה יותר יקר ממשומש כי זה שירות, אבל זה חוסך הרבה בהשוואה לחדש.

יש שם לעיתים רכבים כמעט חדשים והחוויה היא של התפנקות ולא התכלבות בשוק המשומשות.

אני לא נגד חדש. תתפנק אם אפשר אבל דע לך שזה יקר מאוד.

אם אתה רוצה חלופה ולא לצלול לתחום המשומש אז מה שהצעתי זה רעיון שכדאי לשקול.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, razi_pazi כתב:

אם אתה חושש ממשומש ולא רוצה להתעסק עם אנשים פרטיים אני מציע לשקול חלופה אחרת.

רכישה של משומש מהיבואן. בד"כ רכבים טובים, לעיתים עם אחריות של היבואן. יש בעל בית. רכבים מטופלים.

נכון, זה יותר יקר ממשומש כי זה שירות, אבל זה חוסך הרבה בהשוואה לחדש.

יש שם לעיתים רכבים כמעט חדשים והחוויה היא של התפנקות ולא התכלבות בשוק המשומשות.

אני לא נגד חדש. תתפנק אם אפשר אבל דע לך שזה יקר מאוד.

אם אתה רוצה חלופה ולא לצלול לתחום המשומש אז מה שהצעתי זה רעיון שכדאי לשקול.

אני לא שולל כי אני פשוט לא מכיר את זה

מה זה משומש מהיבואן? איפה אני יכול לראות הצעות באינטרנט?

נכנסתי מספיק פעמים לאתר של יונדאי / קיה ולא ראיתי שום דבר מהסוג הזה באתר שלהם

פורסם

אני לא יודע ךגבי היבואנים של יונדאי וקיה (שני יבואנים נפרדים).

אבל בודאי לחלק מהיבואנים יש.

אישיתי יצא לי להתעניין בסוזוקי (בסוכנות בפתח תקווה) ובלקסוס בבית לקסוס.

יש טויוטה סלקט

https://toyota-select.co.il/?campid=19842914043&adgroupid=145556038285&ad_id=687269056548&utm_source=google&utm_medium=search_model&utm_campaign=Always_On_Select&gad_source=1&gbraid=0AAAAADiefN4I9PqTn_gMyLA7MJrvARF9C&gclid=Cj0KCQjwoNzABhDbARIsALfY8VM3HkzZ0X5HCfMC3Vkf-bFW5tYXghV1bkXIJIRC4fpJgfWZ65OnPz8aAi3_EALw_wcB

וולוו סלקט.

https://volvoselekt.co.il/volvo-cars/

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, YogiBear2k כתב:

קיה ספורטאג' היברידית, י

השקה מקומית קרובה , בשבועות הקרובים. המחיר גבוה מהיונדאי , צפוי להיות בסביבת 235-250 אלף. 

אם אתה מאוד חושש להתמודד עם מוכרים,שקול להעזר בליווי בלתי תלוי של מישהו . שווה לפנות ללוחש למכוניות. שכותב כאן. 

האם בדקת את הקורולה קרוס ההיברידית? למעשה היא המתחרה הישירה של  kona בגודל ובמחיר. 

עריכה אחרונה על ידי zaf

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...