Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

הייתי היום בקשר עם סוכנות רכב בנוגע לרכישת רכב, וכשביקשתי לקבל כת ספר הטיפולים של הרכב, אמרו שיתקבל רק לאחר הקנייה.

האם זה משהו מקובל או שזה דגל א-ד-ו-ם?

באופן כללי, מה נהוג ומה לא נהוג לקבל לפני הרכישה?

• רעיון טוב! 1
פורסם

לגיטימי לגמרי לבקש ולקבל לפני הרכישה - אם מסרבים, תבין לבד.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אצלי היסטוריה ודוח סליקה זה חובה. במקרה שלך הייתי עובר הלאה או לפחות מבקש שיציגו על המחשב. אם לא, להתראות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נכוותי בזה בעבר, הבטיחו לי את הסטוריית הטיפולים אחרי הקניה

חשבתי לעצמי מה כבר יכול להיות, הרכב עם 45000 ק"מ.

אחרי הקניה הבנתי שהרכב היה אחרי אובראול מנוע בעקבות lspi שנבע משגרת טיפולים הזויה שכללה שינמוש בשמן לא מתאים לרכב שקניתי (אופל אסטרה 2017).

אז אמנם קיבלתי רכב עם מנוע חדש אבל בהחלט הייתי שוקל שוב אם הייתי יודע איך הם מטפלים ברכבים שלהם.

הרכב נקנה מאלדן ומאז אני לא מכניס את הרגל לפתח של אף שניף שלהם.

אם מישהו מעוניין שלא תדע מה עבר על הרכב לפני שקנית אותו אז תבין שיש אחת מ2 סיבות:

1) לא באמת איכפת לו, מבחינתו זה לעבוד בשבילך וחלילה שינסה לקדם את המכירה, מאדם כזה אני לא קונה רכב !

2) יש משהו בהסטוריה שיכול ללמד אותך משהו שהם לא רוצים שתדע, אולי הוא נכנס ויוצא ממוסכים על בסיס קבוע ומדובר למעשה ברכב לימון, או שהרכב מאבד נוזלים וכל פעם נכנס למוסך להוספת שמנים או נוזלי קירור, אולי יש לו בעיות חוזרות של חום מנוע והוחלפו לו מלא חלקים...

ככה או ככה כדי לך לדעת לאיזו מיטה אתה מכניס את הראש שלך

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...