Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה שהיה כך היה (לגיסתי).

נהג פגע בה מאחור בזמן עמידה ברמזור, טוען שאין לו ביטוח וסרב לתת לה לצלם רשיונות. הנהג הפוגע הודה באשמה בפניה ואף חתם על מסמך שכתבו ביניהם שהוא מתחייב לתקן את החלק שנפגע (השאיר פרטים ומס' טלפון).

קיבלה שתי הצעות מחיר משני מוסכים שונים אך הוא טוען שהמחירים יקרים מידי וכעת לא מוכן לשלם.

חברת הביטוח שלה טוענת שאין לה איך לעזור לה כי לנהג הפוגע אין ביטוח.

איך מתקדמים מכאן? נשמח לעזרה.

הבנו שתביעה בבית דין לתביעות קטנות הוא תהליך ארוך ומייגע. יש אופציות אחרות?

תודה מראש.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

מה גובה הנזק?

שתי אפשרויות:

1. לתקן על חשבונכם ולתבוע את הפוגע בבית המשפט. הבעיה היא שההליך ייקח מספר חודשים ולא מובטח שהפוגע ישלם את הסכום שיפסק לטובתכם.

2. להפעיל את הביטוח שלכם ולתבוע מהפוגע את ההשתתפות העצמית ועליית הפרמיה. הטיפול בעיקר הנזק יהיה יותר מהיר, אבל תהיה לכם פגיעה בעבר הביטוחי, ושוב, לא מובטח שהפוגע ישלם את הסכום שייפסק. אפשר לקוות שחברת הביטוח תתבע את הפוגע בתביעת שיבוב, ואם היא תזכה וכל הסכום ישולם תזוכו בהשתתפות העצמית ובעלית הפרמיה. לא הייתי סומך על כך כי לחברת הביטוח שיקולים שונים משלך.

אם מדובר בנזק קטן הייתי בוחר באפשרות הראשונה, אם גדול - בשניה.

להביא בחשבון שתביעה עד 5,000 לא פוגעת בעבר הביטוחי.

להביא בחשבון שחוץ מהתיקון תצטרכו לשלם תמורת שמאות, סדר גודל של 1,000 ש״ח. גם אותם תתבעו מהפוגע או הביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה על המענה המפורט.

מבחינת גובה הנזק; היא קיבלה הצעת מחיר משני מוסכים שונים. הצעה אחת =10k והצעה שניה=7k.

היא שוקלת לקחת עורך דין, זה יכול לעזור לה במשהו?

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

עורך הדין לא עובד חינם, עוד הוצאה שלא בהכרח תושב.

בסכומים האלה מדובר בבית משפט לתביעות קטנות, שם אין ייצוג משפטי. מציע לה לבדוק מול הביטוח שלה, ייתכן שידריכו אותה בהליכים ויסייעו לה בניסוח כתב התביעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תראה, אני יכול רק להעיד מנסיון אישי למרות שמן הסתם זה בהחלט יכול שלא להיות תקף למצב שלך.

אני סוחב כל הזמן תביעה 3 שנים אחורה כי הפוליסה על שמי ומישהי דואגת שהעבר שלי לא יהיה נקי כל כמה שנים מחדש :| 

בכל אופן אני תמיד מצליח לקבל את ההנחה בגין העדר תביעות גם במעבר בין חברות ביטוח, זה פשוט עניין של מיקוח, הנציג "מדבר עם המנהל שלו", ואז אומר בסדר הוא אישר לא להתייחס לתאונה ואנחנו סוגרים.

זה בהחלט לא צריך להיות קליל כמו שאני מתאר, אבל גם לא מפחיד כמו שנוטים לחשוב, זה חד משמעית הימור על איזה נציג\חברת ביטוח נפלת.

• מעניין 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...