Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה למורה נהיגה על ידני במודיעין

דאבל קלאצ

פוסטים מומלצים

מחפש המלצות על מורה נהיגה על ידני במודיעין 

כמבון עדיף שיהיה זול וטוב, אבל עדיף טוב ויקר מאשר זול ומאפן.

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני למדתי לפני כשש שנים אצל צביקה שוהם, אחלה מורה שבעולם, מסביר טוב, סבלן

אני לא יודע אם הוא מלמד עדיין, אבל המוטו שלו היה - אוטומט זה לחלשים, אז אני מאמין שהוא עדיין לא עשה הסבה לאוטומט

המספר שלו נכון ללפני שלוש שנים זה 0526592449 והוא זמין רק בוואצאפ

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שני הבנים שלי למדו אצל חנן שייביץ -  052-4606266

הראשון למד על ידני השני על אוטומט.

שניהם עברו בטסט הראשון, ומליווי שלהם אחר כך היה נראה שהלימוד איתו היה טוב.

למיטב זכרוני, הזמינות של רכב ידני היא בעייתית יותר כך שיתכן ששיעורי הנהיגה בידני יהיו בתדירות נמוכה יותר.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למדתי ידני אצל מורה ממודיעין שאני שולח אליו את כל החברים שכבר כמה טסטים לא עברו וכולם מהללים אותו.

מאסטר אמיתי בתחום.

איציק סנדלר 0522641422

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמעתי המלצות מחברים על איציק סנדלר. לא מכיר אישית.

אני יודע שלא שאלת, אבל בשנה האחרונה אחד מכל 150 רכבים בערך שעלו לכביש היו ידניים. לפי היוזר שלך אני מבין שגם ידני ’רגיל’ זו פשרה....

עריכה אחרונה על ידי tinoki
  • מעניין 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש לא, ידני זה לא פשרה אצלי זה לכתחילה ממש, ולא קשור לכמה רכבים עלו על הכביש השנה אלא מה מחכה לי בחניה אחרי הרישיון, (ניסאן טראנו ינדנית) ואני לא מתכוון לעשות על אוטומט בלי קשר כי לדעתי זה לא נקרא לנהוג על אוטומט.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני למדתי אצל דורון בקו לפני בערך 7 שנים.

לדעתי מלמד מצוין.

1. אין לי כבר את המספר, מניח שגוגל ימצא.

2. לא יודע אם הוא עדיין מלמד ידני.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע אם הוא מלמד עדיין (הוא היה לפחות בשנות ה-50 לחייו כשאני למדתי אצלו לפני 20 שנה), אבל יוסף לב היה מורה מדהים. הלימוד אצלו אף כלל נסיעה לנס הרים על מנת לתרגל נסיעה בכבישים מאתגרים - ממש לא מובן מאליו. כמבן שאין לי את המספר, זה היה לפני שכל המספרים נשמרו וגובו ע"י גוגל. אבל אם אתה מוצא באינטרנט - שווה לבדוק. מעניין אגב לראות בשרשור המלצות על מורים שאני זוכר עוד מימים עברו כשלמדתי נהיגה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 19.1.2025 בשעה 07:55, tza כתב:

למדתי ידני אצל מורה ממודיעין שאני שולח אליו את כל החברים שכבר כמה טסטים לא עברו וכולם מהללים אותו.

מאסטר אמיתי בתחום.

איציק סנדלר 0522641422

איש יקר ומורה מצויין. למדתי אצלו בעצמי לפני 21 שנה, וגם האחים שלי. כולנו נהגים טובים מאוד.

Hapoel Jerusalem BC   

VW Golf 1.4TSI 150HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המשותף לכל החברים הרבים ששלחתי לאיציק סנדלר שלפני זה הם והמורה הראשון שלהם חשבו שהם סיימו ללמוד ורק צריכים קצת יותר מזל לעבור טסט.

ואחרי הלימוד ומעבר הטסט אצל איציק סנדלר כולם הודו שהיה להם עוד הרבה מה ללמוד אצלו.

בתאריך 20.1.2025 בשעה 18:45, chrono כתב:

אבל יוסף לב היה מורה מדהים. הלימוד אצלו אף כלל נסיעה לנס הרים על מנת לתרגל נסיעה בכבישים מאתגרים - ממש לא מובן מאליו.

המורה הראשון שלי לקח אותי לכביש נס הרים ובמבט לאחור הוא לא היה מקצועי בכלל. לזכותו יאמר שהוא כבר היה במצב בריאותי לא טוב.

עריכה אחרונה על ידי tza
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 19.1.2025 בשעה 11:40, דאבל קלאצ כתב:

ממש לא, ידני זה לא פשרה אצלי 

הוא לא התכוונן שאצלך ידני זו פשרה.

הפוך

לקח  צעד קדימה שהחלפה ידנית רגילה זו פשרה לעומת דאבל קלאצ׳

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 22.1.2025 בשעה 20:10, tza כתב:

המשותף לכל החברים הרבים ששלחתי לאיציק סנדלר שלפני זה הם והמורה הראשון שלהם חשבו שהם סיימו ללמוד ורק צריכים קצת יותר מזל לעבור טסט.

ואחרי הלימוד ומעבר הטסט אצל איציק סנדלר כולם הודו שהיה להם עוד הרבה מה ללמוד אצלו.

המורה הראשון שלי לקח אותי לכביש נס הרים ובמבט לאחור הוא לא היה מקצועי בכלל. לזכותו יאמר שהוא כבר היה במצב בריאותי לא טוב.

אמנם לא למדתי אצל מורה אחר והתמזל מזלי ללמוד אצל איציק סנדלר כבר מההתחלה, אבל הוא אכן עונה לתיאור שלך - מלמד לנהוג, לנהוג בטוח, לנהוג נכון. הוא לא מלמד לעבור טסט. אין אצלו עיגולי פינות וקיצורי דרך, מורה משובח מהאסכולה הישנה והטובה. 

האחים שלי ואני - יצאנו כולנו נהגים טובים מאוד, נוהגים בטוח וזהיר, ולמדנו אצלו בגיל 17... (אני בן 37...)

Hapoel Jerusalem BC   

VW Golf 1.4TSI 150HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...