Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

A3 2012

השבוע קפצתי לנסיעה קצרה להביא חלב אחרי העבודה וראיתי אדים חמים מהמכסה מנוע ישר עצרתי בצד ושמתי לב שמתחיל להתרוקן נוזל קירור בצורה דראסטית והשפריץ גם קצת בתא מנוע לכיוון למעלה

ראיתי קצת רטיבות מהמיכל עודפים אבל עיקר הנזילה בא מלמטה לפי מה שראיתי וניסיתי למלא מים כדי לראות מאיפה הנזילה בדיוק ולא הצלחתי כי היה ממש למטה והיה את המגן פלסטיק מלמטה שחסם את הראות

[כשזה קרה שמתי לב שהמעלות לא עברו את ה90 והחום היה תקין] 

השארתי את הרכב בחנייה וגררתי למוסך בבוקר כי כל מה שמילאתי פשוט נשפך אז עדיף לא לקחת סיכון לנסוע עם הרכב

במוסך בבוקר למחרת העלו על ליפט וראו שהנזילה מגיעה מלמטה ליד  היוניט חום והתפס/קליפס שהיה שם ליד הצינור והמשאבה נשבר אז החליפו קליפס

ועדיין הייתה נזילה 

המוסכניק אמר שהוא חושב שזה המשאבה [מה שנראה לי מוזר כי המשאבה לפי מה שאני יודע עבדה תקין וחשבתי שזה הצינור בין הקליפס שנשבר למשאבה בטח בלוי

הוא עשה בדיקת לחץ ושוב אמר שזה המשאבה אז אמר לי שצריך להחליף משאבה וזה יפתר אישרתי לו להחליף משאבה וחזרתי לעבודה כי לא יכלתי להישאר כל היום במוסך

וכשחזרתי לעבודה שמתי לב שבחנייה הקבועה שאני חונה בחנייון יש כתם ורוד של נוזל קירור שכנראה לא שמתי לב אליו שכנראה טיפטף לי כבר כמה ימים מהרכב כנראה

בכל מקרה חזרתי למוסך ואמר שבדקו ושאין נזילה אחרי שהחליפו

[למחרת] היום נסעתי עם הרכב לעבודה וחניתי בחניון בחנייה אחרת במקום נקי בשביל לבדוק שאין נזילה בסוף היום הזזתי את הרכב וכבר הבחנתי בלפחות 6 טיפות טריות של נוזל קירור אדום חדש

זאת אומרת שכנראה סתם החליף וחייבו אותי על משאבה חדשה נכון?

מחכה בבוקר לחזור למוסך להראות לו שהם לא בדקו טוב ושעדיין יש נזילה וסתם החליף לי את המשאבת מים

*צירפתי תמונה של הנזילה לאחר שטען שתיקן והחליף משאבת מים

PXL_20241225_144706268.RAW-02.ORIGINAL.dng

עריכה אחרונה על ידי Tobi

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...