Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מדביקים שמשונית ("ברזנט")?

natco

פוסטים מומלצים

דבק מגע דווקא יחסית כן גמיש, אני מניח שאתה מתכוון לדבקים אחרים שהוזכרו פה. 

כן, חשבתי על הנקודה הזו בעצמי בעקבות השירשור- כבר נתקלתי בבאג שכזה בתצורה אחרת. 

בד+דבק 3 שניות = מיקרטה. קצת הפתיע אותי, השימוש שלי בבד היה מתוכנן להיות בתור משהו "לא קשיח" (ריפדתי חור שהכנתי בשביל להחזיק משהו בזמן השימוש, הבד נותן חיספוס שמגביר את האחיזה ומקטין את הקוטר למידה טובה עבור התאמת לחץ). למזלי הקשיות לא הרסה לי שום דבר בתכנון. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעניין אם דבק לשמשונית זה דו מרכיבי או חד מרכיבי. כי אז דו מרכיבי אמור להיות יותר קל מבחינת האלסטיות שלו אבל לך תזכור את הידע הזה אחרי יותר מעשור מהשירות הצבאי..

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 6.12.2024 בשעה 12:47, natco כתב:

נשמע לי כמו רעיון הגיוני.

אנסה. מה אכפת לי. ממילא השמשונית הנ"ל אבודה...

יש מקום לקנות טבעות בארץ, או שאזמין אצל עלי ואמתין שבוע-שבועים?

אתה מקצר למידה שאתה צריך ומשאיר בצדדים 5 ס"מ עודף לכל כיוון.

אתה מקפל 5 סמ פנימה ואז מנקב (שכבה עבה יותר מסביב, איפה שהטבעות, מקטינה את הסיכוי שזה יקרע מהר).
אתה קונה סט כזה (הלינק להמחשה):
https://www.kolbobarilan.co.il/items/3275438-מנקב-טבעות-13-טבעות-?srsltid=AfmBOooyQMSMhjYUPcFGxFksm5any9QP35Jlya7f0u6SvdQMdQlQHg8M

• אהבתי 1

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, איציק נ. כתב:

אתה מקצר למידה שאתה צריך ומשאיר בצדדים 5 ס"מ עודף לכל כיוון.

אתה מקפל 5 סמ פנימה ואז מנקב (שכבה עבה יותר מסביב, איפה שהטבעות, מקטינה את הסיכוי שזה יקרע מהר).
אתה קונה סט כזה (הלינק להמחשה):
https://www.kolbobarilan.co.il/items/3275438-מנקב-טבעות-13-טבעות-?srsltid=AfmBOooyQMSMhjYUPcFGxFksm5any9QP35Jlya7f0u6SvdQMdQlQHg8M

אם להיות טכני ופוץ באותו משפט -> עדיף להשאיר בצדדים יותר מ5 ס"מ אחרת בכיפוף של השמשונית יהיה לו רדיוס גדול ש"יאכל" לו מה5 ס"מ. כאמור אפשר אולי להשתמש במגהץ אבל אז לך תריב עם האישה - למה המגהץ מסריח מפלסטיק. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה איציק.

הוזמנה ערכה כזו מדוד עלי, אחרי ש @itaysamurai הנחה אותי כמו שהנחית אתה.

(המחיר אגב די דומה לזה שבקישור שלך, רק שבערכה שלי יש 100 טבעות, מנקב, ולוחץ).

אני אגב צריך לקצר רק בצד אחד- הצד של ה-4 מתאים, הצד של ה-5 יהפוך ל-3.2, ובא לציון גואל.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...