Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לקראת רכישה של 330E או IS300

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, שבוע הבא אני מתכנן ללכת לכמה סוכניות/סוחרים עבור החלפה של הBRZ שלי באחת מהאופציות הבאות:

Lexus IS300 F Sport

BMW 330E M Sport

כמה שאלות

- איך אני יודע אם רכב היה רכב הדגמה? ראיתי לקסוס אחת באתר meshumeshet ומופיע שם שהייתה 11 חודשים בבעלות חברה. זה כמובן לא אומר שזה רכב הדגמה, אבל אם הייתה הדגמה הייתה מופיעה בבעלות חברה.

- אם אני קונה BMW שהגיע לארץ בייבוא אישי (אני יד 00) והרכב הוא שנתון 2022. יש לזה איזשהן השלכות? הרי גם אם היה נקנה בדלק מוטורס כבר לא הייתה אחריות עוד כמה חודשים. 

- כמה משמעותיים המתלים האדפטיביים שיש בM Shadow ואין בM Sport? 
- יש דרך לוודא שלא שיחקו עם הקילומטראז׳?

- מקומות מומלצים לבדיקה של לקסוס או BMW באיזור ראשל״צ?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי AsafRS
פורסם

לא ממליץ ללכת לסוחרים/מגרשים, במיוחד אם הם מציעים לך את אחת המכוניות האלה במחיר אטרקטיבי. אני ממליץ לחפש מוכר פרטי ביד 2 כך שתוכל להעריך יותר טוב את הרכב שעומד מולך ואת ההיסטוריה שלו.

• אהבתי 1

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

פורסם

לשני היבואנים יש מחלקה משומנת למכירה של משומשות - הייתי מתמקד שם.

בין שתיהן, אני בעד הלקסוס שבחנתי אותה בעבר, מאד נהנתי ממנה למרות שבכל הקשור לתא הנוסעים, מניח שהבימרית מודרנית הרבה יותר.

• רעיון טוב! 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, נולד לליסינג כתב:

לא ממליץ ללכת לסוחרים/מגרשים, במיוחד אם הם מציעים לך את אחת המכוניות האלה במחיר אטרקטיבי. אני ממליץ לחפש מוכר פרטי ביד 2 כך שתוכל להעריך יותר טוב את הרכב שעומד מולך ואת ההיסטוריה שלו.

גם אם מדובר במגרשים יותר מוכרים כמו יורודרייב, אוטודיל וכו׳? 

המחירים לא אטרקטיביים יותר מקנייה מפרטי, די זהים. פשוט זה רכב יחיד אז מעדיף להחליף את הרכב ולא למכור ואז להתחיל להתרוצץ עם אוטובוסים ברחבי הארץ ולחפש.

סה״כ, מדובר במכוניות יחסית חדשות ואם מדברים על הלקסוס גם מאוד אמינות.

וכמובן שזה ייצא לפועל רק אם אקבל הצעה אטרקטיבית לBRZ (הרבה מעל המחירון אבל פחות ממה שאחרים מבקשים ביד2)

לפני 44 דקות, menir1 כתב:

לשני היבואנים יש מחלקה משומנת למכירה של משומשות - הייתי מתמקד שם.

בין שתיהן, אני בעד הלקסוס שבחנתי אותה בעבר, מאד נהנתי ממנה למרות שבכל הקשור לתא הנוסעים, מניח שהבימרית מודרנית הרבה יותר.

לצערי בשתיהן אין את הדגמים האלו (לBMW יש אבל לא בשנתונים שבתקציב).

עריכה אחרונה על ידי AsafRS
פורסם
לפני 7 שעות, AsafRS כתב:

גם אם מדובר במגרשים יותר מוכרים כמו יורודרייב, אוטודיל וכו׳? 

המחירים לא אטרקטיביים יותר מקנייה מפרטי, די זהים. פשוט זה רכב יחיד אז מעדיף להחליף את הרכב ולא למכור ואז להתחיל להתרוצץ עם אוטובוסים ברחבי הארץ ולחפש.

וכמובן שזה ייצא לפועל רק אם אקבל הצעה אטרקטיבית לBRZ (הרבה מעל המחירון אבל פחות ממה שאחרים מבקשים ביד2)

במכירה לסוחר ולא משנה מה שמו תפסיד כסף, מזה הם מרוויחים. הם כמובן יערבבו אותך ככה שתחשוב שזה משתלם לך, אבל בסוף כמעט כמעט בטוח שתפסיד הרבה.

קונה רציני של ברז יסכים לחכות קצת זמן עד שתמצא את הדיילי החדש שלך.

לגבי רכב הדגמה, אם אתה קונה מחברה היא צריכה למיין את זה בגילוי נאות. לכרב שרשום כרכב חברה יש הפחתה במחירון.

לא הבנתי איך אתה מצפה לקנות רכב משומש ולהיות יד 00.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני שעה, borsood כתב:

לא הבנתי איך אתה מצפה לקנות רכב משומש ולהיות יד 00.

אני לא כלכך מבין איך זה עובד אבל כשסוחר מייבא רכב משומש מחו״ל הקונה נרשם 00.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...